logo
Zuid-Holland
NaamVan Vuuren Motoren
URLhttp://www.vanvuurenmotoren.nl
PlaatsBrandwijk (zoek op de kaart)
Oordeel40 procent tevreden (14)26 procent twijfelachtig (9)34 procent ontevreden (12)W. Versteeg, 30 Apr 2005, 13:33:57: Ontevreden
Toegeven dat ze fouten hebben gemaakt doen ze niet, terwijl het wél aantoonbaar is.

S. Sengers, 05 Apr 2006, 13:40:58: Tevreden
mijn eerste motor daar gekocht. ben goed geholpen. aardige gasten.
toen ik weg reed ging mijn olie lamp branden, dus ben nog maar even terug gegaan. hebben alle tijd genomen om te kijken waar het vandaan kwam.


R.Gortzak, 05 Apr 2006, 21:49:01: Tevreden
Ook ik heb mijn eerste motor daar gekocht, en geen moment spijt van gehad. Aardige mensen.

Ferry, 09 Feb 2007, 20:04:53: Tevreden
Niets gekocht, wel netjes te woord gestaan. Prijzen zijn aan hoge kant. Koopt in via o.a. marktplaats.

C. de Groot, 26 Aug 2007, 16:09:26: Tevreden
Heb er een Yamaha diversion 900 gekocht. Bok brak af. Netjes weer gelast. Tot op heden geen verkeerde ervaring.

David, 29 Sep 2007, 18:01:09: Tevreden
Vandaag mijn eerste motor daar gekocht. De eigenaar is vriendelijk en betrouwbaar naar mijn idee. Goeie service: flink wat garantie op de motor gekregen.

frits, 23 May 2008, 10:56:13: Ontevreden
Lijkt een gereformeerde meneer,gladjes jou op een fiets praten,mooie beloften en achteraf
blijkt het een opgeknapt barrel te zijn die door Molenaar motors aan hem in de schade is verkocht

Cees, 03 May 2009, 16:10:25: Tevreden
BMW f 650 carver gekocht, fijn machientje lekker zuinig, had snel pech met afgebroken aandrijfriem heeft van Vuuren snel en netjes opgelost

Cees, 03 May 2009, 16:10:57: Tevreden
BMW f 650 carver gekocht, fijn machientje lekker zuinig, had snel pech met afgebroken aandrijfriem heeft van Vuuren snel en netjes opgelost

R, 18 Aug 2009, 20:16:40: Ontevreden
Slechte verkoper! Geen enkele fiets is interessant om in te ruilen omdat het de juiste kleur niet is, net niet het juiste model of wat dan ook. Zeg dan eerlijk ik heb hem liever niet...

C. Brouwer, 31 Jan 2010, 10:48:40: Tevreden
Heb hier twee jaar geleden een Suzuki Intruder gekocht, fijne motor. mijn inruiler was een intruder vs 700, daar kon hij geen hoge prijs voor geven. Hij adviseerde me om hem particulier te verkopen, wat achteraf best gelukt is.
Roel van Vuuren is een symphatieke no-nonsens vent, je bent er altijd welkom en hij neemt de tijd voor je als je een vraag hebt. Top!!

jos, 30 Jan 2011, 13:54:39: Ontevreden
Daar geweest voor een motor, maar een proefrit is NIET mogelijk.
Alleen als je heel zeker weet dat je hem gaat kopen kan dit eventueel.

Jan, 20 Jul 2011, 19:53:40: Ontevreden
Verkoper is niet geinteresseerd in de inruil, en gaat ver onder de feitelijk waarde
Zelfde verhaal als van R.

L, 13 Jul 2012, 15:51:54: Twijfelachtig
Het maken van een proefrit kan alleen als je het eens bent over de prijs en als je zeker weet dat je de motorfiets gaat kopen, tenzij hij echt niet bevalt na de proefrit. De proefrit bestaat uit een rondje van maximaal 10 minuten. Dit word erg benadrukt door de verkoper. Uiteindelijk geen proefrit gemaakt door deze vreemde regeling.

Klaasie, 28 Jul 2012, 18:33:39: Twijfelachtig
Super vette motor gezien, maar helaas, evenals jos en mr. L helaas geen proefrit tenzij ik hem zou kopen. Ook niet de motor lopend kunnen horen. ??? Beetje zonde van mijn vrij dag eigenlijk. Op zich grappig: de motor kon niet worden gestart omdat hij lang heeft stilgestaan (carburateurs vervuild). Oplossing: laat iemand af en toe een rondje rijden. Verder was de km teller doorgebrand en stond hij op 0. (?) Van Vuuren: als ik het niet vertrouw, moest ik de motor natuurlijk niet kopen. Verder leek het me een goed idee om de motor door een derde te laten checken, maar dan moet ik m eerst helemaal betalen. Ik vind het maar lastig hoor, een motor kopen...

Peter, 10 Aug 2012, 23:18:58: Twijfelachtig
Beste heer Van Vuuren,

Na enig onderzoek naar een goede motor voor woon- werkverkeer en voor een (kort) tourritje kwam ik uit bij uw bedrijf, mede omdat u beide typen in huis had waar mijn belangstelling uitgaat: De KLE 500 en (vier) TDMs 900. Kan het mooier zo bij elkaar zou je zeggen! Vergelijkingsmateriaal in 1 huis.
Ik ben vanuit Den Bosch gekomen op mijn ZZR-1200 en ben behoorlijk teleurgesteld in uw klantvriendelijkheid! Ik heb al diverse motoren gehad en nog veel meer proefritten gemaakt voordat ik tot aanschaf overging en wat schetst mijn verbazing: Ik kan geen proefrit maken alvorens de deal rond is.... Dat heb ik nog nooit meegemaakt en is volgens mij de omgedraaide wereld! Voordat we ook maar uberhaupt over aankoop gaan praten, zal ik toch eerst moeten weten waar ik mijn geld aan uitgeef!!!
Ook het gesprek over de inruil van mijn ZZR-1200 verliep op zn minst niet erg klatvriendelijk; "raken we niet kwijt" en "veel te veel gelopen". Wellicht had u als "baas" eens even uit de werkplaats moeten komen om dit gesprek te voeren mer ik als enige klant...
Natuurlijk levert particulier verkopen meer op, maar voer daar op z'n minst een fatsoenlijk gesprek over!

Kortom: De rit was mooi (vaker gereden), maar het bezoek aan uw bedrijf niet voor herhaling vatbaar.

Gr P.S. van Spelde. Den Bosch.
Rene, 14 Nov 2012, 20:51:46: Twijfelachtig
Beetje raar ventje loopt daar.Noemt motoren "brommers"
ik keek naar een Honda,maar er zat een deuk in de tank, dus dat zei ik hardop....zegt die koekebakker:"ach het is een oudje en aan de andere kant zit er ook 1...dus wel symetrisch...!!??
Op mijn vraag of ze nog een beetje goede zaken hadden gedaan zegt deze beste man: als de mensen dat er €1000 afkan omdat het nu winter wordt hebben ze het mis,want dan laten we ze gewoon staan"!!

Ik dacht ....ik ga maar gauw weg hier...die man is gevaarlijk...

piet, 19 Apr 2013, 18:29:19: Tevreden
Heb laatst bij van Vuuren een motorfiets gekocht. Deze rijd als een trein en was scherp geprijst. In mijn beleving was een proefrit geen probleem. En dat de verkoper het eerst even over de prijs wil hebben leek mij niet meer dan normaal. Heb daarna lekker een stukje gereden en heb de motor gekocht en daar nog geen moment spijt van gehad. Je kan daar zeker goed terecht als je weet wat je wil. Maar zomaar proefrijden om te kijken hoe een motor rijd zal wel wat lastig worden. Maar al met al een prima zaak.

Jeftha, 27 Apr 2013, 19:50:59: Ontevreden

Deze meneer houd niet zijn woord en is zeer op geld gericht, en zeer klant onvriendelijk

David, 14 May 2013, 03:55:48: Ontevreden
Je kunt geen afspraken maken met hem, en hij laat je voor niks komen als je een motor op het oog heb, en dan als je bij deze dealer langs komt, gewoon zeggen sorry maar de motor is verkocht.


Michel, 18 May 2013, 10:46:47: Ontevreden
Oudere motor gekocht, die in orde zou zijn, helemaal opgeknapt volgens hem. Alleen plaatwerk en plastic dus, bedrading was een zootje etc etc. Motor maar particulier voor een kwart van de prijs verkocht, dus mij zal je bij hem niet meer zien.

Peter, 06 Aug 2013, 17:12:11: Ontevreden
Als ik op afspraak kom voor een proefrit, waarbij mijn intentie is om de deal meteen in orde te maken, maar de motor niet loopt zoals ik verwacht, wordt er geďnsinueerd dat ik geen serieuze koper zou zijn. Moeilijk doen over proefrit maken, je mag niet afwijken van hun uitgestippelde route... beetje raar. Alsof ik voor m'n lol uit Almere langskom om een door hun gedicteerd rondje op een motor te maken, om vervolgens weer naar huis te kachelen... Nee, die zien me niet meer!

Hans, 11 Nov 2013, 20:25:09: Twijfelachtig
Ben op zoek naar een andere motor.
Heb niets in te ruilen, maar als ik alles zo lees gaat dit niet bij van Vuuren gebeuren.
Te veel ontevreden klanten en niet nakomen van afspraken.

Sacha, 12 Jan 2014, 05:44:23: Twijfelachtig
Heb ook niks in te ruilen.
En ben op zoek naar een ThunderAce die hun 1 hebben staan.
Maar als er eerst over de prijs gepraat moet worden terwijl je nog niet zeker weet of je de motor wilt/bevalt omdat je niet eerst een proefrit mag maken....
En ik moet toch ook een dikke 200km retour rijden voor bij deze mensen te kunnen komen.
Dus ze kunnen toch verwachten dat ik serieus ben.
Nee, denk dat ik deze toch maar es oversla ook al had ik wel zin in de Ace.
HmmmmHmmmm:(

Anton, 02 Mar 2014, 17:24:59: Twijfelachtig
Hij heeft goede prijzen maar hij vergat gisteren wel even te melden dat de voorband versleten is.
En ja had je maar beter op moeten letten daar heb je een punt maar als je bij een motor zaak koopt mag je wel een klein beetje eerlijkheid verwachten jammer!!!!!

A. de Vries, 28 Mar 2014, 13:13:54: Tevreden
Vorige week mijn nieuwe aanwinst daar gekocht, een prachtige GSX1400 ! Ik was al een poosje naar een mooie naked op zoek bij van Vuuren hadden ze al meerdere keren mooie aanbiedingen staan maar ze waren betrekkelijk snel al weer verkocht. Nu ik deze zag verschijnen heb ik er geen gras over laten groeien, een afspraak gemaakt voor een proefrit welke alleen bij droge weg kon. Op zich logisch als je ziet hoe keurig gepoetst de motoren in de showroom staan. Samen met een nieuwe helm een goede deal kunnen sluiten. De eerste ritjes gemaakt tot volle tevredenheid. Kortom laat de zomer maar komen ik ga er van genieten met mijn nieuwe aanwinst !

Jan, 22 Apr 2014, 17:02:11: Tevreden
No Nonsens zaken doen. Ook eerlijk zeggen waar het op staat. Alleen korte proefrit. Dit is echter voldoende om de motor uit te testen. Tja en vooraf een indicatie over de prijs is ook meer dan logisch. Optische gebreken kun je met motorverstand direct aankaarten. na de koop nog een setje handschoenen meegekregen voor de kou. Prima behandeld! en heerlijke motorfiets!

Marcel, 14 Jun 2014, 19:52:17: Ontevreden
Vandaag langs geweest om te kijken naar een GSX1400. Een proefrit maken kan alleen als je "echt" "echt" "echt" serieus bent over de aankoop.

De motor was in heel aardige staat gebracht, maar de geometrie was krom. Na het opmerken daarvan kwam er geen reactie.

De manier van verkopen, niet eerlijk zijn over de motor. Nee, ik kom daar niet meer.

Stephan, 06 Jan 2016, 13:28:58: Ontevreden
Zeer onvriendelijke verkoper, kan wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken. Proefrit alleen mogelijk als je zegt hem te kopen, terwijl bij telefonisch contact een proefrit prima mogelijk was. Lijkt me omgekeerde wereld. Kraakt je in te ruilen motor af en bied ver onder de marktwaarde. Hier kom ik nooit meer.

André, 21 Jan 2016, 23:53:06: Twijfelachtig
Heeft vind ik mooie motors staan maar ik vind de verkoper eigenaar twijfelachtig. ..
matig gevoel over,.

Max, 28 Apr 2016, 13:21:07: Tevreden
ben er al sinds 1994 klant en altijd prima ervaringen mee. Roel en zoon Ron zijn prima gasten; je moet ze alleen wel even leren kennen want ze gaan via de kortste route van A naar B en dat komt niet altijd diplomatiek over. Verder bieden ze ook gewoon lag op een motor die ze liever niet willen inruilen, maar dat is hun goed recht denk ik.

André, 17 Dec 2016, 17:14:22: Tevreden
Topmotor verkregen via hun bemiddeling en nog mooier ze wilden er zelf niets voor hebben. Dat vind ik service. Ondanks de mensen, die ontevreden zijn, kan ik je toch dit bedrijf aanraden. Gewoon no nonsens en de eigenaren moet je een beetje leren kennen. Geen grote motorzaak, dus geen neonlicht en gelikte toestanden. Eerlijk advies!

Henk, 13 Feb 2017, 16:08:08: Tevreden
Ik kom hier al jaren! Roel is een eerlijke vent, prima vakman en recht door zee. (dat laatste komt misschien niet bij iedereen even goed over?). Ben altijd prima geholpen en zal hier ook zeker klant blijven.

willem, 02 Feb 2018, 14:00:55: Twijfelachtig
Zou hier nooit een motor kopen als je de verhalen hierboven leest. Ben er zelf een paar keer geweest. 1x voor motorkleding ivm het beginnen van lessen, wel vriendelijk geholpen door de vrouw des huizes. Bij de heren (vader/zoon) kan er nog net een goedemorgen vanaf. 2e keer een paar winterhandschoenen gekocht.

Gerard, 25 Sep 2018, 09:29:55: Ontevreden
Motor verkocht zonder master key, kon geen kwaad volgens de verkoper. Later bij inruilen bleek dit wel degelijk een probleem te zijn .....
Van Vuuren was nergens meer te bekennen .....

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo