logo
Zuid-Holland
NaamHans Van Wijk
URLhttp://www.hansvanwijk.nl
PlaatsZoetermeer (zoek op de kaart)
Oordeel44 procent tevreden (14)16 procent twijfelachtig (5)41 procent ontevreden (13)Klaas Vaak, 26 Apr 2005, 09:33:44: Tevreden
Tot nog toe, ben er nog niet geweest met echt specifieke vragen, maar de service is in orde. Tevreden hoe ze mijn schade na een aanrijding gerepareerd hebben. Grote zaak met genoeg keus.

bullek, 09 Jun 2005, 10:27:03: Tevreden
ik ben er voor kleding geweest en ze waren erg vriendelijk en hadden goede adviezen


Patrick, 08 Nov 2005, 12:44:13: Ontevreden
Had al 2 motoren gekocht bij hen. Wilde toen een Blackbird van 2 jaar oud inruilen en kreeg echt een flutprijs terug. Heb ze voldoende kansen gegeven, maar ze wilden niets extra's doen. "Daar kunnen we echt niet aan beginnen". Jammer... kans verkeken, dan maar geen handel!

Rex B, 15 Apr 2006, 18:35:28: Ontevreden
Ben er geweest om mijn Goldwing in te ruilen maar logisch wilde men hem eerst zien. Toen ik op een mooi dag kwam werd mij verteld dat de kleur niet ok was en er geen vraag naar was en nog veel meer van die onzin! Dat was ook al bekend bij mijn eerste gesprek! Verspilde tijd!!!

mathijs, 16 Sep 2006, 13:34:41: Ontevreden
slechte service, absoluut een afrader. ben je in gesprek met een verkoper loopt tie weg omdat tie een bekende ziet

Arnold, 10 Oct 2006, 20:38:54: Tevreden
Goed geholpen met de aankoop van me nieuwe motor, netjes en snel weer geholpen voor me beurt. Op de kleding afdeling goed advies en netjes op de hoogte gehouden van bestelde artikelen.

Gerard, 20 Nov 2006, 09:17:36: Tevreden
Wordt er goed geholpen met aanschaf van onderdelen voor m'n ouwe motor,...heb zelfs een pdf-file van ze ontvangen voor het juiste model,...kan ik zelf de onderdelen bij elkaar zoeken thuis...
De prijs van gebruikte motoren lijkt hoog als je deze vergelijkt met andere tweedehands op't internet...maar daarover moet je hier niet gaan zitten meuten.
Ik heb er goede ervaringen.

Soez rider, 28 Dec 2006, 16:16:28: Ontevreden
Zwaar ontevreden over de technische kennis van een van de monteurs. Mijn motor kwam er slechter vandaan dan dat ik hem bracht. Uiteindelijk zelf nagekeken... hels was ik ..is nog licht uitgedrukt.

Ben echt helemaal klaar met die zaak qua onderhoud.

Nijntje, 07 Oct 2007, 11:49:27: Tevreden
Topklasse kledingafdeling. Je wordt goed geholpen en ze hebben een zeer uitgebreid assortiment zowel in heren- als dameskleding. Onderdelen bestellen voor m'n oude motor gaat ook prima. Mindere ervaring met proefrit budgetmotor: ruim van te voren afspraak gemaakt voor een proefrit. Motor staat klaar maar remlicht werkt niet. Verkoper wilde dat ik ging rijden zonder werkend remlicht! Ik stelde voor om het remlicht te vervangen, maar nee, dat kon niet. Dezelfde dag elders een motor gekocht.

Zoef, 02 Apr 2008, 22:21:40: Tevreden
Kledingafdeling is groot dus lekker veel keus. Ze doen hun best goede service te leveren, maar personeel richt zich onbewust soms meer op elkaar dan op de klanten. Als er bestellingen binnen zijn krijg je een SMS. Geen ervaring met motor(ver)koop of onderhoud. Hanteren adviesprijzen.

Hans, 23 Jun 2008, 21:28:39: Tevreden
Grote zaak met bijbehorende afstandelijkheid. Maar op de kleding afdeling wordt je altijd goed geholpen en als het een beetje rustig is nemen ze ook bij de motoren zeer ruim de tijd voor je.Martijn, 26 Jun 2008, 21:45:26: Twijfelachtig
Kleding afdeling is goed maar de 2e hands motoren staan er maar armoedig bij. 2 x wezen kijken voor motoren die op internet werden aangeboden, 2 x voor niets langs geweest. Een fazer met een plas olie er onder of een VFR met totaal versleten banden wekken niet echt de indruk dat men zich inspant om meer dan absoluut noodzakelijk aan de 2e hands motoren te doen.

Roland, 21 Oct 2008, 13:24:51: Twijfelachtig
Mijn eerste motor ingeruild voor een nieuwe motor. Ik werd toen prima geholpen door de verkopers. Goede rpijs gekregen voor mijn oude motor maar dat hed meer te maken met het feit dat ik een overjarige motor kocht. Een jaar alter terug gegaan omdat ik andere eisen moest stellen aan een motor wegens woon-werk verkeer. Totaal geen instresse in mijn motor met 6000km op de teller die ik daar had gekocht. Toen ik mijn motor particulier had verkocht ik weer naar HvW om te kijken voor een andere motor. Werd absoluut niet goed geholpen en men kwam weer terug op het type motor die ik net had verkocht. Luisteren naar klanten is er dus niet bij.

Ronald, 04 May 2009, 03:05:07: Ontevreden
Motor langsgebracht voor remblokken voor de winter. Na montage 125 euro afgerekend (aardig aan de prijs, 45 euro montage voor 2 klauwen). Na de winter zelf klauwen schoon gemaakt: zaten er 2 typpen blokken in; raceblokken links, en goedkoopste

Harry, 01 Oct 2009, 23:20:42: Tevreden
Ben voor mijn eerste motor gaan kijken hier, vroeg ik die dooie struik met dat grijze ringbaardje wat over een motor, ik moest GVD alles uit hem trekken terwijl hij er als een zoutzak bijstond, wat een paardenorgaan.
Ik gebruik de zaak nu vaak om iets te passen (ze barsten van de kleding) en het vervolgens online te bestellen, alhoewel ik moet zeggen dat ik mijn race combo er wel gekocht heb, maar ik werd zo schofterig behandeld de eerste keer dat ik het niet meer dan normaal vind dat ik schofterig naar hun toe doe!

marc, 02 Nov 2009, 11:45:26: Ontevreden
Ik ging mijn GSX-R 750 inruilen voor een Kawa Z-750, ik kreeg een goeie inruil prijs voor mijn motor en een mooie korting dus een afspraak gemaakt voor 2de uitgebreide proefrit.
En besloten om de motor te kopen,komen ze opeens na het tekenen van het koopcontract dat ze nog wel eerst mijn motor willen keuren, nou ja oke geen probleem want hij is in orde.ontdekken ze dat er van alles mis is, lak is slecht,banden versleten,ketting moet vervangen,uitlaat is niet mooi,balhoofd lager defect. oke nou ja bij mij niet bekend maar wat nu?? moest ik 1800 euro meer betalen dan op het koopcontract stond, dus ik heb bedenktijd gevraagd en bij goedhart mijn motor laten keuren en die kon niks van deze gebreken vinden. banden net 3000 km gehad ketting 6000km en balhoofd lager niks mis mee.
terug naar van wijk en hij zegt deal is voorbij we kunnen niks voor je doen

Mirjam, 03 Feb 2010, 19:56:44: Tevreden
Heb er in 2005 mijn eerste motor, een 2de hands Honda Shadow Ace, gekocht. Proefrit helemaal geen probleem, scherpe prijs, vlot en vriendelijk geholpen door Ronald en Joop (jaja, door 2 man zelfs). Prima fiets, goede ervaring.

René, 07 Feb 2010, 13:55:55: Twijfelachtig
Tot nu toe altijd netjes behandeld, kleding daar gekocht, topt service, vaker wezen kijken voor andere motor, maar steeds weer beetje rare reactie willen je altijd naar een nieuwe motor duwen,ondaks dat ik aan geef dat ik een occasion wil hebben. Motor één keer voor winterbeurt geweest, eerste prijs indicatie was +\- 250 Euro, heb uitendelijk bijna 700 euro betaald, tot overmaat van ramp twee keer terug geweest om opnieuw af te stellen. Werdt wel altijde direct geholpen en uiteraard voor het afstellen heb ik niets hoeven betalen. Nieuwe remblokken op laten zetten, klaar terwijl ik wachte en hoefde voor nieuwe blokke incl .montage iets van 50 euro te betalen. Leuke zaak, waar ik bij sommige dingen toch mijn bedenkingen heb.


dick, 20 Apr 2010, 10:24:27: Tevreden
Heb alleen ervaring met de kleding afdeling. Zij geven goed advies en proberen je niet het durrste aan te smeren. Ruime keus en ook bij garantie niet kinderachtig

T., 19 Sep 2010, 18:56:17: Ontevreden
Deze review geldt voor de bovenverdieping! (kleding)
Ongeinteresseerde verkopers, komen zo goed als niet uit zichzelf naar je toe. Is niet mijn favoriete zaak.

Steef, 12 Jan 2011, 20:32:29: Twijfelachtig
In April wezen kijken voor een GSX-R. Het maken van een proefrit was na enige aarzeling vanuit de verkoper mogelijk. Na een proefrit van een uur moest ik zelf de verkoper zelf vragen wat ik onderaan de streep moest betalen. Na een schandalige korting, ongeveerd 150 euro, huiswaarts gekeerd want voelde me niet serieus genomen. Na 2 uur toch weer terug gegaan naar deze zaak, want wilde de motor erg graag hebben. Nu was het ineens wel mogelijk om te onderhandelen en uiteindelijk heb ik er voor m'n gevoel een goede zaak gedaan.

Het dieptepunt was echter de aflevering een week later. Moest van tevoren meerdere malen bellen voor het maken van een definitieve afspraak, zodat ik hier met m'n werk rekening mee kon houden. Na een week kom ik m´n motor halen en loop richting de verkoper. Zegt hij tegen mij: ''U komt toch de Honda ophalen?''. Volgens mij heeft deze verkoper nog nooit gehoord van een agenda...........
Vervolgens wordt er vrijwel direct gevraagd om mijn rijbewijs om de motor op naam te zetten. Geen enkel bakkie koffie werd er aangeboden......kom er verdomme wel een hoop geld brengen maar dit kon er blijkbaar niet van af.
Uitleg bij de motor was ook om te janken! Heb nog nooit een verkoper zo ongeinteresseerd iets horen vertellen.
Een volgende motor zal ook zeer waarschijnlijk niet hier gekocht gaan worden.

Voor wat betreft de kleding-afdeling heb ik zeker geen klagen. Wordt hier super plezierig geholpen en nemen de tijd tenminste voor je.

Ook over de werkplaats enkel lof! Afgelopen jaar met de motor op weg naar Duitsland. Ter hoogte van Utrecht begint het ''FI'' lampje te branden. Belletje naar de werkplaats en kon direct langskomen. Na een anderhalf uur kon ik mijn reis vervolgen, gasklepsensor defect en vervangen, en hoefde niets te betalen........motor zat nog in de garantie.


Mark, 20 Apr 2011, 20:39:40: Ontevreden
Tweemaal langs geweest de afgelopen jaren om een andere motor aan te schaffen, keer op keer een belachelijk lage inruil prijs gekregen waardoor de koop niet door ging.

Rob, 09 Jan 2013, 22:52:16: Ontevreden
Eenzelfde ervaring als T., 19 Sep 2010, 18:56:17: Ontevreden.
Zeer ongeinteresseerde medewerkers op de kledingafdeling. Kwamen niet naar me toe en waren alleen met elkaar bezig. Deze dame had er verder ook geen kaas van gegeten.

Ed, 12 Sep 2013, 21:47:32: Tevreden
Zeer tevreden. 2 motoren gekocht en mijn vrouw ook een nieuwe. Goede inruilprijs. Zelfs 2000 euro meer dan Goedhart. Hans van Wijk zelf helpt mij altijd plezierig.

zx10r, 30 Dec 2013, 14:26:19: Tevreden
Kledingshop is uitstekend, verkoopafdeling geen ervaring mee.
Staan niet veel occasions helaas.

de rijder, 27 May 2014, 19:12:06: Ontevreden
Die eigenaar spoort niet die scheld zwaar zijn personeel uit waar klanten bij zijn,ik kom daar nooit meer.

Rene leibbrand, 29 Aug 2014, 20:37:57: Tevreden
Vandaag een nieuwe Schuberts motorhelm gekocht voor €330,-, elders kost deze C3 €500,-.
Zeer kundig en vriendelijk geholpen door eigenaar Hans.

Jaap, 30 Jun 2015, 22:02:35: Twijfelachtig
Op de kledingafdeling mag je eerst je rugtas afgeven voordat je erop mag. Pardon? Die kunnen dus fluiten naar mijn centen.

Leon en Riet, 24 Mar 2016, 18:58:04: Tevreden
Ondanks dat we hadden aangegeven dat we dit jaar geen motor kopen, en slechts oriënterend aan het kijken waren heeft de verkoper van Hans van Wijk meer dan een uur met ons door de showroom gestruind, nadat hij ons eerst zelf even rustig onze gang liet gaan met motoren naar voren rijden en passen. Voor ons exact op het juiste moment kwam hij erbij en heeft hij ons prima geadviseerd. Tegen de tijd dat we de Dragstar gaan inruilen komen we hier zeker terug! Topzaak! Jammer dat "meer dan tevreden" geen keuzeoptie is.

Pakistan, 05 May 2016, 20:49:04: Ontevreden
Super ontevreden over de technische kennis. Toen ze hebben mijn motor nagekeken kreeg ik te horen "Ja hoor, niets aan de hand", voor de zekerheid nog bij twee andere zaken geweest en beide hebben gezegt dat zo verder rijden is onveilig en dat er lagers vervargen moet worden. Zeer ontevreden! >:(

Tim, 03 Oct 2016, 19:22:26: Ontevreden
motoren staan er gewoon slecht bij. Schades, lekke keerringen, vol stof enz. Een kapot visier (garantie) heeft maarliefst een paar maand geduurd. Van verkeerd besteld tot, is bijna binnen naar niet meer leverbaar. Na een negatieve facebook recentie was ineens het visier binnen.

Jan, 13 Nov 2016, 21:00:41: Ontevreden
Mooie zaak ,aardige verkopers maar de werkplaats wordt beheerd door de broer van hans,onbehouwen kerel . Jarenlang een bordje gestaan dat pinnen extra kost, je wordt er onbeleefd behandeld, hij weet t en jij bent de domme leek.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo