logo
Zuid-Holland
NaamHuisman
URLhttp://www.huisman-leiden.nl/
PlaatsLeiden (zoek op de kaart)
Oordeel80 procent tevreden (4)20 procent ontevreden (1)VincentV, 04 Apr 2006, 21:28:47: Tevreden
niet al te grote zaak, maar wel kundig personeel en goede prijzen.

personeel laat je soms een beetje wachten, maar als je aan de beurt bent nemen ze ook de tijd voor je.

Hans, 23 Jun 2008, 21:30:39: Ontevreden
Zaak wordt slecht gerund en er lopen wat dubieuze personen rond. In de monteurs heb ik niet heel veel vertrouwen en na het vertrek van Rob en Jilles is de verkoop ook niet meer wat het was. (bovendien is met hun vertrek de controle op de werkplaats ook vertrokken)

martijn, 26 Jun 2008, 08:49:39: Tevreden
Goede zaak als je zelf ook weet waar je het over hebt. Valt best wel wat te onderhandelen met de verkopers, redelijke prijzen. Heb daar 1 motor gekocht, moest na een week of 3 het spruitstuk vervangen maar daar was de prijs ook naar (was een suzuki bandit dus dit had vroeg of laat toch wel een keer moeten gebeuren), was ook echt een superkoopje.

Ik ben er opzich best wel over te spreken.

DucBMW, 09 Mar 2010, 15:21:35: Tevreden
Prima zaak, ik heb er 1 motor gekocht, en laat er onderhoud verrichten. Prijzen lijken aan de hoge kant, maar dat is schijn. Er kan best wat onderhandeld worden, en mootoren worden er als nieuw afgeleverd. Vriendelijk, goede service, gouden handjes in de werkplaats, en je kunt er nog eens terugkomen (ook als je inmiddels elders een motor hebt gescoord).

rene, 25 Nov 2010, 20:37:03: Tevreden
Goed te onderhandelen over de motor. Was kwalitatief goede motor voor nette prijs. Moet idd ff wachten, maar daarna krijg je ook alle tijd

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo