logo
Zuid-Holland
NaamMotoport Rotterdam
URLhttp://www.motoport.nl
PlaatsRotterdam (zoek op de kaart)
Oordeel30 procent tevreden (8)15 procent twijfelachtig (4)56 procent ontevreden (15)Kanarie, 10 Jun 2005, 15:17:02: Ontevreden
De werkplaats is goed in orde daar.
De winkel is echter zwaar slecht. Het personeel kan een AGV vizier er met geen mogelijkheid op krijgen. Na een uur zelf maar proberen waar ze bij staat. Er brak een pennetje van het vizier af en nu wilden ze ook nog geld zien.

Ook heb ik daar een kettingset besteld. Ze hadden de verkeerde geleverd. Nu ging ik terug en kreeg ik een tegoedbon, aangezien ik de ketting al bij een andere dealer vandaan had en geen andere meer nodig had. Later werd ik opgebeld of ik even die tegoedbon kwam inleveren, aangezien ik een andere kettingset had teruggeven volgens hen. Als ze wisten wat ze geleverd hadden, dan had ik hem ook niet terug hoeven brengen.

De verkoop van motoren is zwaar prut. Bij inruil maakt de staat van je fiets weinig uit, ze pakken een boekje en dat is je inruil. Verder praten over de prijs is niet te doen. Alsof ze niets willen verkopen...

Ik kom er nooit meer.

Shim, 05 Oct 2005, 09:44:23: Tevreden
Heb alleen kleding en helm daarvandaan. Geen probleem mee, alleen hebben niet alle verkopers evenveel verstand van de pasvorm voor een helm. De eerste die mij adviseerde liet mij achter met een helm die veel te groot was (dus niet gekocht). Ben later nog eens teruggegaan om rustig op eigen houtje wat te passen en heb nu perfect zittende helm. Lekker ruim assortiment, veel keus, daar hou ik wel van.

Chika, 16 Oct 2006, 21:05:05: Tevreden
Onze Z1000 gekocht daar.
Personeel vliegt van klant naar klant...vind ik minder,terwijl ze met jou bezig zijn.
Verder is het een prima zaak.
(kledingafdeling mag wel iets meer sfeer uitstralen)

Ed, 04 Nov 2006, 14:37:17: Twijfelachtig
Ik vind de prijzen van de 2e handsfietsen aardig aan de hoge kant. Bij een andere gelegenheid bij een aankoopje bij de kassa héél lang moeten wachten.
Na de grote beurt hebben ze me precies verteld wat er niet helemaal in orde was en dat weer is een pluspunt.

Leon, 23 Jun 2008, 13:06:24: Ontevreden
Ik heb daar mijn eerste motorpak gekocht, toen was het rustig dus werd ik redelijk geholpen door de verkoopdame.

Maar als ik bel voor onderdelen of iets dergelijks is het net of ze het teveel moeite vinden om wat te bestellen...

Zo heb ik ook ruim een half uur voor de verkoopbalie gestaan om voor een flinke duit aan onderdelen af te rekenen.. Geen tijd, te druk etc. Ze hebben gewoon geen zin om je te helpen.
Motoport Wateringen is daarintegen vele malen beter!!

Dus dan ga ik wel naar een ander toe, goedemiddag!

Kees, 27 Nov 2008, 10:42:29: Twijfelachtig
Mijn ervaringen met de werkplaats zijn niet twijfelachtig. Een paar missers: Olie drainplug niet goed vastgedraaid na een beurt. Gelukkig op tijd ontdekt en zelf even vastgedraaid. Verkeerde (te smalle) band gemonteerd, de juiste (duurdere) band is toen besteld, en gemonteerd zonder extra kosten. Een mooi gebaar, maar je moet toch weer een keer extra terug. Bij montage van een ander scherm is het dashboard licht beschadigd, dit merkte ik pas later, en omdat het maar een klein krasje is, heb ik het niet gemeld. Alles bij elkaar geeft dit toch een onbehaaglijk gevoel, en daarom ga ik vanaf nu naar een andere vestiging.

broem, 30 Apr 2009, 10:57:26: Twijfelachtig
Service op de kledingafdeling is minimaal. Nemen niet de tijd voor je en zijn veel met zichzelf bezig. genoeg andere zaken in de buurt hoor! Bijvoorbeeld martijnsmotorkleding waar ik ze de omzet van harte gun!

Jan, 31 Jul 2009, 11:08:01: Tevreden
Na 3 jaar begon mijn pak te lekken, na de garantieperiode, maar ze hebbem hem toch naar de fabrikant teruggestuurd. Pin-lock wordt als service weer goed gezet. Garantie gevallen op motorfiets worden allemaal vlot zonder gezeur opgelost. Komen alle afspraken goed na. Prima zaak.

Zed, 27 Oct 2009, 22:44:50: Tevreden
Mijn Z1000 komt hier vandaan.
Prima afspraken gemaakt over de prijs, kreeg nog een mooie korting op extra's als accessoires, kleding en een nieuwe helm.
Een paar kleine dingetjes gehad binnen de garantieperiode, maar altijd netjes een afspraak met de werkplaats voor gemaakt en binnen de afgesproken tijd opgelost.

Ik zou er zo weer een motor kopen.

Jan, 06 Apr 2010, 13:18:57: Ontevreden
Wezen kijken voor een motor, proefrit was gelijk geregeld, prima dus! Hierna begon alleen de ellende. Na de rit weer in gesprek, neemt de verkoper (Kees) uit het niets zijn telefoon en loopt weg. Vreemd om zonder even te vragen het gesprek te eindigen. Hierna weer verder gesproken, neemt hij weer uit het niets zijn telefoon op en gaat in zijn kantoor zitten met zijn telefoon! Na 5 min wachten op hem kwam hij nog niet naar buiten, toen maar naar de receptioniste gelopen om mijn gal te spuien. Toen kon hij plots toch de telefoon naar iemand anders doorschakelen en konden we verder praten, wat een welkomst... niet dus!

Inruilen van motor wordt inderdaad met een boekje gedaan, en binnen 5 min was er wel 500 euro van de prijs af (nadat er een onzin bieding gedaan werd). Voel je je toch lekker serieus genomen zeker als je niet verder onderhandeld! Na teleurstellend gesprek over het inruilen maar weggegaan zonder dat ze motor aan me verkocht hebben.
Hierna naar Goedhart en Hans van Wijk geweest, voelde ik me een stuk meer welkom!!

Borre, 14 Apr 2010, 15:57:58: Ontevreden
Toen ik een jaar geleden op zoek was naar mijn eerste motor kwam ik bij Motoport Rottetrdam terecht. Daar stond een leuke GSR uit 2006. Deze stond al enige tijd op internet, maar gek genoeg stond deze lager geprijst dan andere modellen op motortrader. Afijn, als leek ben ik naar deze dealer gegaan om een kijkje te nemen. Voor de zekerheid had ik mijn pak meegenomen voor een eventuele proefrit.

Hoe dan ook, ik kom daar aan en loop op mijn gemak door de showroom. Uiteraard nam ik de tijd om de GSR te bekijken waarna ik aangesproken werd door de verkoper.

Het verhaal was erg positief en ik gaf aan dat ik mijn spullen bij had. Ter plekke kon een proefrit geregeld worden. In mijn ogen super!

De proefrit was echter een enorme teleurstelling. De fiets had namelijk een groot mankement, namelijk bij het terugschakelen (ongeacht de versnelling) viel de motor uit!?! Je begrijpt dat dit behoorlijk spannend rijden is.

Eenmaal terug bij Motoport hadden ze nog nooit van dit probleem gehoord en vonden het maar vreemd. Hoe dan ook, het zou opgelost worden met de afleverbeurt. Ook het gesprek rond de tafel kende veel overeenkomsten met die van Jan (zie hierboven). Ik had inmiddels zo mijn bedenkingen.

Kortom, motoport rotterdam heeft een hele slechte indruk achtegelaten met de manier waarop omgegaan wordt met klanten. Het kwam op mij over alsof ik een kat in de zak aan het kopen was. Gewoon niet prettig!Walter, 06 Jun 2010, 15:20:46: Ontevreden
Vorige week binnen geweest. Zaak maakt rommelige indruk, maar wat vooral tegen viel was de houding van twee verkopers. Een van hen zag mij, maar ging gewoon door met werk achter een pc. Ben wel een half uur in de zaak beneden geweest, maar werd niet opgezocht. De andere verkoopster groette wel, maar ging ook aan de slag met eigen werkzaamheden (?). Toen maar boven gekeken bij de kleding en daarna weer terug naar beneden en weer rond gaan kijken. Ook weer niet gevraagd of ze mij konden helpen. Enfin, heb nu in een andere vestiging een nieuwe RT 1200 gekocht.....
Ongelofelijk in deze tijden van crisis hoe met potentiële klanten wordt omgegaan!

Andre, 02 Aug 2010, 18:05:23: Twijfelachtig
benzinekraantje besteld.... 1 week levertijd

Ard, 04 Aug 2010, 14:03:33: Ontevreden
Reparatie die weken duurde omdat de onderdelen meerdere keren verkeerd waren besteld.
Het is dat de motor niet kon rijden anders hadden we hem weggehaald en ergens anders naartoe gegaan.

Matthijs, 10 Feb 2011, 21:33:47: Tevreden
In het begin nooit echt een positief beeld gehad over Motoport Rotterdam, echter sinds kort is dat veranderd. Let wel, dit gaat over de werkplaats en de onderdelen balie.
Wordt goed geholpen, door een leverprobleem bij Triumph duurde het even voordat m'n onderdeel binnen was, maar dit werd netjes tegemoetgekomen door een financiele compensatie. Onderdelen afdeling is ook prima, levertijden zijn soms wat lang, maar dat ligt meer bij Triumph dan de dealer.

Bij de verkoopafdeling nog geen ervaring, maar om eerlijk te zijn spreken de verkopers mij visueel ook niet echt aan, zal mij benieuwen of ik er ooit een motor koop, maar onderhoud van m'n huidige motor zal ik daar blijven doen.

Martijn, 15 Apr 2011, 11:33:51: Tevreden
Ik vind het een beetje een rare zaak vinden, motorport Rotterdam. Je kunt rustig 10m met je vriendin beneden lopen bij de motoren zonder aangesproken te worden. Of zagen ze dat ik geen motor wilde kopen ? :)
De onderdelen balie heb ik recent ervaring mee gehad. Een sticker had ik nodig en per abuis is de verkeerde kleur besteld. Zowel mijn als de verkopers fout.
Dit is erg netjes en keurig opgelost en zonder bijbetaling oid de oude sticker terug en 2 weken later netjes een smsje met de goede sticker. Kan niet anders zeggen dan netjes!

Sjaak, 04 Apr 2012, 16:58:02: Ontevreden
Zeer zeer slechte zaak (in/verkoop) bieden ruim (in mijn geval bijna 1500 euro) onder de normale inruilprijs van je motor omdat ze hun verlies op een niet verkocht 2011 model willen compenseren. Onderhandelen over je inruilwaarde niet mogelijk. Wens ze succes in deze tijden van crisis, staat je niet verkochte motor verder te verinteresten in de showroom.

appie, 19 Oct 2012, 17:13:40: Ontevreden
harley gekocht daar bleek een te dikke band om te zitten dood leuk wiel scheef gezet tereug gegaan andere band gekregen na aan dringen met de chef maar verder niks terwijl hun weten als een wiel er scheef in heb gezeten dat ketting en tandwielen enzv ook een flinke opdonder krijgen dus motor met veel verlies maar weggedaan kut zaak is het

Michel, 22 Nov 2012, 20:45:47: Ontevreden
Ik vind het absoluut geen fijne zaak, wilde nieuwe toesliders bestellen. De verkoopster in kwestie had geen zin om er enige moeite in te steken. Krijg je gewoon te horen "kan je niet beter een paar nieuwe laarzen kopen". Ik heb ze net een jaar. Daar koop ik dus nooit meer iets. Volgende zaak waar ik naartoe ging deed het niet veel beter....

zx10r, 30 Dec 2013, 14:23:41: Tevreden
inmiddels 2 fietsen gekocht naar volle tevredenheid.
kleine probleempjes keurig onder garantie vervangen.
En dat de verkopers niet gelijk in je nek springen in de showroom vind ik persoonlijk juist fijn, als ik iets wil weten meld ik me wel.

Marcel, 04 Aug 2014, 17:47:15: Ontevreden
Had mijn motor geïmporteerd vanuit de VS en weekje deze klaar maken voor een RDW keuring. Paar reflectoren afdekken, nieuwe koplamp en dempers voor in de uitlaat. Motor zou meteen worden afgesteld op de brandstof van hier. Dat laatste is gebeurd voordat met de uitlaten aan de gang is gegaan. Nogal merkwaardig. Bovendien hadden ze de pijpen voor het geluid volgestopt met synthetisch stof, waardoor mijn motor stikte in zijn uitlaatgassen en midden op de snelweg uitviel. Deze stof was ook al uit mijn uitlaat geschoten voordat ik bij de keuring was. Goed voor mijn vermogen, niet voor de geluidsmeting. Als klap op de vuurpijl duurde dit hele proces met dan 3 weken, zonder dat dat in het begin duidelijk was gemaakt. Zeer ontevreden.

Ron, 27 Jan 2015, 11:36:22: Ontevreden
FJR1300 ter reparatie aangeboden bij MP Rotterdam na vanachteren te zijn aangereden kosten 3900 euries na reparatie (eerst betalen dan motor terug ) viel op dat de rechter gashendel en remhendel anders waren links origineel alu en anthracietgrijs rechts gitzwart en versleten chroom. kan niet, bestaat niet op de schadelijst.
Knoeiers

Jan De Reede, 28 Jan 2015, 23:55:10: Ontevreden
Direkteur De kuijer die is vertrokken uit uithoorn nadat hij bij parts&bikes zijn compagnon er voor 50000 euro heeft ingetilt.
Nu hij in uithoorn uitgekakt is en motoport uithoorn maar heeft verhuurd en nu in motoport rotterdam zijn heil zoekt bent u gewaarschuwd.(vreselijke man,gaat over lijken.

M.Bos, 02 Jan 2016, 17:23:01: Ontevreden
Bewerk Citeer
Ik ben 29 december naar motoport gegaan. Ik had daar een Suzuki b-king zien staan. De motor was net boven mijn budget maar goed het is de moeite waard om langs te gaan. In de gedachte om iets van de prijs eraf te krijgen. Want de prijzen zijn om te onderhandelen.....toch. Ik heb de motor goed bekeken en het beviel mij wel en mijn vrouw die was er ook gelijk weg van. Maar iets moest van de prijs af.
Ik moest even wachten op de verkoper die was bezig. Vluchtig zei hij kom zo maar ik heb weinig tijd. Verbaast reageerde ik met de woorden heb alleen een vraagje over de b-king.
Hij was bereid om mijn vraag aan te horen. Ik vroeg aan de man of er iets van de prijs eraf kon. Nee dit zijn vaste prijzen. Kon niets aangedaan worden. Hij gaf direct aan dat ik een financiering kon krijgen. Ik vroeg nog een keer of er iets af kon. Ja zei die de voorwiel of achterwiel. Ik keek mijn vrouw aan en ben direct weggelopen. Ik kreeg de indruk dat deze man mij niet serieus nam.
Dit was mijn ervaring met motoport. Nooit meer daar heen.
Ik heb de zelfde dag mijn droom motor B-king gekocht bij strada motoren. Goed geholpen.

D. de Groot, 24 Mar 2016, 23:32:42: Ontevreden
Zeer herkenbare verhalen. Soms een leuk praatje (met de jonge dame en een jonge man). Ervaring met de verkoper(s?) zijn hetzelfde.

Telefoon gaat en je wordt niet meer gezien. Heb serieus gedacht de vestiging te bellen en naar de verkoper te vragen. Leek mij een leuk statement voordat ik weg was.

Motor proefrijden wordt al lastig ervaren. "druk druk druk", terwijl dat wel mee viel.

Motor uiteindelijk in Friesland(!) gehaald.
Kleding in Utrecht.

En dat terwijl deze winkel bij mij op de zoek zit.

Last but not least, niet alle werknemers zijn daar slecht. Dus als je dit leest als werknemer, dan weet je zelf of je debet bent aan alle reacties hier.

HB, 22 Jun 2016, 14:41:48: Ontevreden
Ging erheen voor iets simpels als een busje chromepoets.

Stond vervolgens ik denk ongeveer 10 mins aan de kassa te wachten omdat er niemand zat.

Belachelijk er stonden ondertussen 10 mensen te wachten en er waren er al een paar weggelopen.

Mijn zien ze er niet meer in ieder geval.

Kevin, 30 Jan 2017, 14:07:55: Tevreden
Afgelopen week me Z800 gekocht!

Zeer vriendelijk personeel ze helpen je graag.
Met de vraag of ik een proefrit kon maken ja tuurlijk loop nog een rondje neem een bakkie dan zorg ik ervoor dat hij someteen buiten klaar staat!

Half uur later was de koop gesloten.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo