logo
Zuid-Holland
NaamMotor Houtrust
URLhttp://www.motorhoutrust.nl/
PlaatsLeidschendam (zoek op de kaart)
Oordeel53 procent tevreden (8)7 procent twijfelachtig (1)40 procent ontevreden (6)Scheve Schaats, 02 Dec 2008, 20:49:07: Ontevreden
Omdat ik op zondag met de motor op vakantie naar Frankrijk zou gaan, controleerde ik de motor op zaterdagavond nog even.
Helaas, mijn gloednieuwe achterband was lek: een spijker.
Op zondag dus geen vertrek. Gelukkig kwam ik er achter dat Motor Houtrust als enige motorzaak in de buurt op maandag geopend is. Op maandagochtend stond ik vlak na openingstijd op de stoep om een nieuwe band te laten monteren. Helaas, toen men vernam dat mijn motor geen BMW was, bleek men hier geen tijd voor te hebben daar men al weken achter liep met onderhoud. Toen ik aandrong liep de receptionist mee naar buiten om daar te constateren dat een BMW bokje niet onder mijn motor paste en het wiel er dus niet uit kon!
Deze merkwaardige arrogante houding kostte mij dus nog een vakantiedag, omdat ik pas op dinsdag bij een normale zaak terecht kon. Commentaar werkplaatschef andere motorzaak: een lekke band kan altijd tussendoor en een wiel er uit halen lukt altijd wel.

Hans, 24 Aug 2009, 20:46:09: Tevreden
Fantastische zaak, tot nu toe altijd netjes geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. Deden alle zaken het maar zo.

Snap de recensie van "Scheve schaats" niet echt, die komt bij een zaak waar ie geen klant is, bij een BMW-only dealer, op de maandag en dan verwachten dat je wordt geholpen? Da's nogal de gang van zaken omdraaien.. shiit :)


Leen, 12 Mar 2010, 03:16:20: Twijfelachtig
Ik kan Schaats wel begrijpen.
Afhankelijk van de onderlinge communicatie is het natuurlijk wel gewoon zo netjes om iemand de helpende hand te bieden. Ook als deze persoon uitleg geeft waarom deze langs komt (ervan uitgaande dat dit is gedaan)
BMW only klinkt ook wel een beetje raar, toch?

Rob, 29 May 2010, 23:09:36: Tevreden
Kom er al jaren. Heel tevreden. Altijd alles opgelost, ook al vond ik wel eens dat dit niet nodig was. Scheve schaats vind ik onterecht ontevreden.

Ewald, 06 Jul 2010, 00:01:24: Tevreden
Zeer tevreden over de service.
Staan altijd klaar en overleggen goed.
Kleine zaken worden soms zelfs tussendoor behandeld en voor advies is altijd tijd.

ronald, 27 Aug 2010, 18:39:58: Tevreden
vorig jaar een gebruikte bmw r1100rt hier gekocht. Aflevering was wat later dan gepland door drukte in de werkplaats, maar ik kreeg kosteloos een vervangende motorfiets om een al geplande toerrit te kunnen rijden.
In de garantie periode problemen gehad met het ABS, wat keurig opgelost is.

wat scheve schaats betreft, op zondag op vakantie gaan en pas op zaterdagavond de motor na te kijken is in mijn ogen niet echt een handige zet

Flip, 18 May 2011, 11:44:17: Tevreden
Een tweedehands te koop bij een particulier. Voor de aankoop werd de motor beoordeeld door Houtrust, die daar natuurlijk niet direct belang bij had. Prima service dus!

Peter, 16 Jul 2011, 19:52:36: Tevreden
2 weken geleden op zaterdag einde van de middag schroef in achterband geconstateerd. Direct naar Houtrust en direct prima geholpen!

Hans, 08 Mar 2013, 23:32:39: Tevreden
Nieuwe motor gekocht, door omstandigheden buiten Houtrust's schuld, werd diente laat geleverd voor mijn vakantie. Daar later vertrekken ivm Ferry geen optie was, moest er een oplossing gevonden worden. Ik kreeg hun demo motor mee voor de vakantie. Zeer goede service dus!

jack, 13 Oct 2014, 11:46:04: Tevreden
beetje flauw om jouw probleem hun probleem te maken..

Harry, 29 Nov 2014, 11:08:32: Ontevreden
Stond met een kapotte koppelingscylinder bij Houtrust.De motor stond onder garantie bij een andere BMW dealer.
Men wou mij NIET helpen, en moest maar naar die dealer gaan, voor reparatie. Terwijl ik het niet over kosten e.e.a. had gehad, werd ik zo weg gestuurd !
Woorden als service en klantvriendelijkheid zijn deze dealer vreemd !

Ed, 24 Mar 2016, 15:48:03: Ontevreden
Kom er al jaren, maar het holt achteruit.
Heb niet bepaald goede ervaringen. In de showroom kun je wachten tot je een ons weegt.er komt gewoon niemand achter zijn bureautje vandaan. Helmservice uitermate slecht. Het is een Schubertdealer! Je wordt gewoon doorgestuurd naar Schubert zelf. Ben naar Waypoint in Moordrecht gegaan en geweldig geholpen daar.
Bij een servicebeurt wordt doodleuk het proefritje van 10 minuten in rekening gebracht 25,00 ex.BTW ter controle van hun eigen werkzaamheden. Belachelijk.
Werkzaamheden die opgegeven worden om tijdens de servicebeurt uit te voeren, worden doodleuk niet grdaan. Als men hierover klaagt, dan wordt dat met een dooddoener afgedaan en kun je voor de 2e keer naar Houtrust. Excuses zijn ook onbekend. De arrogantie ten top.al met al je wordt niet als klant benaderd en behandeld. Zijn al klachten naar BMW Nederland gestuurd.

Hans, 22 Oct 2016, 15:54:06: Ontevreden
Recent een geheel nw motorfiets gekocht. eind september afgeleverd.Schriftelijk bevestigd door de bmw dealer dat ik het model 2017 zou krijgen. Wat blijkt nu, ik heb het model 2016 gekregen. Dealer doet niets. Noodgedwongen een advocaat in de hand genomen. Is vrees dat de dealers verstoppertje gaat spelen. Ik ga toch door om mijn gelijk te halen. Hierdoor krijg ik veel kosten. Maar je laat je toch niet optillen. Vreselijke opstelling heeft deze BMW dealer.

Wim, 13 Nov 2016, 20:50:06: Ontevreden
Vroeger werdt je al getild door pim en zn zoon en de werkplaatschef, nu nog erger,kom je met een oudere motor laten ze je gewoon staan. Net als bij de bmw auto,s moet je flink in je portemonnee duiken,

joop, 07 Jul 2017, 22:32:58: Ontevreden
niet echt voor motorrijders, meer voor de afdeling ruitjes broek die met de arrogante houding gewoon zijn.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo