logo
Overijssel
NaamMotorcentrum Deventer
URLhttp://www.motorcentrumdeventer.nl/page.php?2
PlaatsDeventer (zoek op de kaart)
Oordeel75 procent tevreden (6)25 procent twijfelachtig (2)Fanman, 10 Feb 2011, 22:18:02: Tevreden
Motor voor een beurt gebracht.
Motor werdt gehaald en gebracht.
Er is wel lang over de beurt gedaan.
Het duurde zo lang omdat eigenaar en personeel afwisselen vakantie hadden.
(Niet vooraf gemeld door de dealer)
Beurt goed uitgevoerd en naar tevredenheid.

jannes, 14 Mar 2011, 00:37:00: Tevreden
superzaaak i alles

PJK, 01 Nov 2011, 09:40:11: Tevreden
Onderhoud en reparatie duren erg lang door wachttijd op onderdelen, terwijl ik toch geen exotische motorfiets heb. MCD heeft blijkbaar een probleem om onderdelen (snel) te krijgen.

De zaak staat vol redelijk geprijsde motoren, altijd klanten in de zaak.
Personeel vriendelijk en behulpzaam. Banden montage zonder afspraak, zelfs op zaterdagmiddag.


Walter, 08 Aug 2012, 23:51:08: Tevreden
De allereerste keer dat ik in deze zaak kwam (jaartje of 5 geleden) had ik een probleem met het koelsysteem van mijn motor, 1 dag voordat ik hiermee op vakantie ging. Probleem is dezelfde dag verholpen (in het hoogseizoen!) door onderdelen van een andere fiets te gebruiken die daar in de verkoop stond. Daarna nog een paar keer goed geholpen (bv een keer standaard uitlaat geleend voor een dagje op het circuit. Kosten: 0 euro incl. er op/af monteren)en ook wat regulier onderhoud laten uitvoeren. Vandaag heb ik hier een andere motor gekocht en een heel mooie inruilprijs voor mijn oude motor gekregen. Superzaak.


Ruud, 28 Aug 2012, 20:19:54: Twijfelachtig
Een motor willen kopen. Na aan te geven dat ik interesse heb in een honda cbr 600 ging meneer op het internet zoeken wat ze hadden staan... Als ik echt interesse had moest ik maar terug komen en of ik wel oud genoeg was om zwaar te rijden. Ben 25 jaar en wordt eerder oud dan jong geschat... Ook erg kortaf allemaal. Stond ik daar met geld op zak... Volgende dag bij een andere zaak een proefrit kunnen maken en een motor gekocht. Gemiste kans kun je wel zeggen. Een keer terug gegaan omdat het toch wel lekker dichtbij is en ze nog een kans wilde geven. Lampje van mijn motor was kapot. Na het afbranden van de andere zaak dat het niet netjes zou zijn dat het nu al kapot was... (een lampje kan kapot gaan hoor..) kon ik toch even binnen (het regende) mijn lampje vv. Gaf zelfs kosteloos aan hoe ik het moest vv. Erg twijfelachtig tot slecht allemaal. Na meerdere "slechte" ervaringen van vrienden zien ze mij daar iig niet meer terug

Sneer, 22 Apr 2013, 01:21:05: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
Dure zaak.

edit: dit is niet echt een oordeel.

Geert, 23 May 2013, 21:38:39: Tevreden
Ik kom er al zeker 4 jaar naar volle tevredenheid. Ze zijn wel altijd erg druk dus kan het wel even duren voordat je aan de beurt bent met de motor maar het onderhoud ervaar ik altijd als zeer kundig.
Ben na een verhuizing bij Motorcentrum Deventer terecht gekomen en na het eerste onderhoud aan mijn R1150 RT merkte ik al een verschil van dag en nacht. Zo goed had hij al jaren niet meer gelopen terwijl ik altijd het onderhoud bij een " echte BMW dealer " had gedaan.
Bleek iets met inlaat te zijn.
Prijzen waren voor mijn gevoel voordelig in verhouding met de BMW dealer.
Ik breng er met veel vertrouwen mijn motor voor onderhoud en word er altijd zeer prettig geholpen

Sjaak, 03 Apr 2014, 15:41:13: Twijfelachtig
Ben een aantal keren in de zaak geweest, maar heb er geen positieve ervaringen mee. Als je er na kleding komt kijken gaan ze er vanuit dat je jezelf wel redt, er wordt geen serieuze interesse getoond. Heb er wel eens een motor zien staan voor onderhoud waarbij er geen lier aan het plafond zat, dus werd er maar een houten blok onder de uitlaatbochten gezet waar de motor op moest steunen. Tevens een keer advies gevraagd over een probleempje met de motor, maar werd ook niet echt serieus een reactie op gegeven noch moeite gedaan om een kosteninschatting te maken. Kortom, ik loop er niet meer binnen.

Rene, 11 Feb 2015, 19:29:52: Tevreden
Heb hier een nieuwe helm gekocht van Shark en ben zeer netjes en plezierig geholpen. Er kwam iets meer bij kijken dan ik zelf dacht en dat heeft ze me keurig uitgelegd en laten voelen. Ik ging dus ook met een andere helm de deur uit dan ik eigenlijk voor ogen had. Maar deze zit als gegoten.
Bedankt Marianne

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo