logo
Noord-Holland
NaamBikexperience
URLhttp://www.bikexperience.nl
PlaatsAmsterdam-Noord (zoek op de kaart)
Oordeel89 procent tevreden (8)11 procent twijfelachtig (1)Jelle Hoeksma, 21 Aug 2009, 12:58:51: Tevreden
Koffie in overvloed, service fantastisch, altijd de tijd om even snel ergens naar te kijken, en vragen worden instant beantwoord of opgezocht en prijzen zijn goed

Ronald, 27 Oct 2009, 12:39:41: Twijfelachtig
Ze hebben een verkeerde bougie in m'n éénpitter gedraaid waardoor alle elektronica van slag ging; lichtjes, cockpit etc ging een eigen leven leiden! Na onderzoek bij een ander bedrijf vat ik serieus niet hoe dat heeft kunnen gebeuren: Bougietype staat onder het zadel, in het onderhoudsboekje, op de bougie die ze eruit draaide... en anders zou er toch wel een lampje moeten gaan branden omdat ze bij installatie die bougiedop er zo hard opgeramt hebben dat deze stukging (andere aansluiting). M'n motor leeft nog maar het had veel slechter af kunnen lopen!

Afgezien van deze vreemde fout is het geweldig volk! Altijd met een smile geholpen en ze maken veel overuren om hun klanten zo snel mogenlijk weer op weg te helpen!

Verdoorn, 15 Sep 2010, 17:26:23: Tevreden
Zeer tevreden, goede service, de koffie zoals genoemd en is ook nog eens vers! En de prijs is ook zeer goed wat mij betreft een top zaak!

buurman, 25 Oct 2010, 14:51:41: Tevreden
kan floris dan zo goed koffie zetten,moet ik gauw is komen kijken in noord.

Tom, 11 Jan 2011, 23:13:12: Tevreden
Ben hier altijd goed geholpen, niet duur en eerlijke lui.

Mico, 29 Jun 2013, 22:03:27: Tevreden
Ik kom hier sinds 2009 voor het onderhoud van mijn Vectrix. Dit is een elektrische motorscooter. Ondanks de slechte levering van onderdelen vanuit de fabriek doen ze hun best om je te helpen.
Op de eerste etage zit nu ook een kleding afdeling en motor verhuur.
Doen ook veel off-Road/enduro.

Evert, 11 Aug 2014, 07:39:26: Tevreden
Mijn oude Yamaha hier eens laten onderhouden en dat werd prima gedaan. De volgende keer kreeg ik prima advies, tijdens het wegrijden werd er nog geconstateerd dat er meer aan de hand was. Ook de motor van mijn vrouw is hier prima onderhouden. Toen ze na een beurt problemen kreeg werd ze direct opgehaald, gratis. Floris en Jerry zijn beide prima gozers. En ook de kledingzaak is goed. Prima advies. Ook tweede hands spullen.

Navroop , 06 May 2016, 12:02:08: Tevreden
Onderhoudsbeurt, goeie prijs/kwaliteitverhouding vergeleken met motoport Amsterdam.

Tobin, 05 Mar 2017, 16:05:26: Tevreden
Onderweg hadden mijn achterwiellagers het opgegeven. Bij deze zaak hadden ze de lagers tegen een eerlijke prijs ter plekke vervangen. Daarbij hadden ze de moeite genomen om de lagers ergens anders op te halen, omdat deze niet op locatie aanwezig waren. Ook hadden ze meteen de ketting gesmeerd. Zodoende kon ik mijn weg vervolgen.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo