logo
Groningen
NaamMulders Motoren
URLhttp://www.muldersmotoren.nl
PlaatsVeendam (zoek op de kaart)
Oordeel75 procent tevreden (6)25 procent ontevreden (2)Two Plugs, 03 Aug 2009, 10:59:46: Tevreden
Prima zaak, kom er al jaren. En telkens ook weer terug, vanwege de hoge inruil die ik hier telkens (op één uitzondering na) heb gekregen. Ook een uitstekende kledingshop en werkplaats. Laatste werkplaatservaring: Onze twee Varadero's ingeleverd voor een grote onderhoudsbeurt vooruitlopend op een lange (8.000 km) reis. Mijn instelling: twijfel = vervangen. Monteur geeft bij het ophalen keurig (en gemerkt!) de oude remblokjes mee retour: "Die zijn eigenlijk kiele-kiele voor jullie reis, maar nog prima voor normaal gebruik; zetten we er de volgende keer weer op!"

Kaatje, 27 Jan 2010, 20:45:06: Tevreden
Als ik zeer tevreden zou kunnen kiezen, deed ik dat. Motortochtje van het werk, ik organiseer het. En we mogen op zaterdag starten bij Mulders in Veendam. Op laatste moment blijkt mijn accu dood. Ook met jumpstart en nieuwe accu weigert de motor dienst.
Vervolgens naar huis voor onze reservemotor... je raad het niet... accu ook leeg...
Mijn man heeft een motor in de winterstalling bij Mulders staan, wordt zonder problemen klaar gemaakt... Starten, lopen (Natuurlijk) en in een keer helemaal niets meer... Kortsluiting (vorige eigenaar blijkt een fout stekkertje geplaatst te hebben...
Eerste collegas komen binnen voor de toertocht, ik raak in paniek...
Komt de eigenaar (Jan Renken) werkplaats binnen... He, geen zorgen. Hier is de folder met huurmotoren, zoek er maar eentje uit, en geniet van je toertocht, dan maken wij ondertussen je eigen motor klaar.
Prachtige dag gehad, en hoefde alleen maar de nieuwe (opgeladen) accus te betalen!!! Top!

observator, 24 Apr 2010, 21:26:28: Tevreden
Was toevallig voor werkzaamheden in Veendam en nieuwsgierig wat een H4 halogeenlamp van 35 watt hier mag kosten dit nadat Motoport Assen hiervoor €34 (Ja!!!! je leest het goed) voor rekent.Mulders rekent €4,95 !! Ik mag hopen dat Motoport Assen zijn prijzen gaat afstemmen op de markt want motorrijders zijn niet achterlijk. Motoport Assen zal aan mij geen stuiver verdienen!!!!!

Erik, 27 Aug 2011, 19:17:33: Tevreden
Mijn motor is daar nu al een paar jaar in onderhoud. Een prima service!

Richard, 14 Mar 2014, 11:00:22: Tevreden
Eerste indruk:

Ik kwam binnen in de eerste zaterdag van Mei, dus het was behoorlijk druk. Na ongeveer 5 minuten motoren kijken werd ik geholpen. De wachttijd was het waard: Er werd goed de tijd voor mij genomen.

Proefrit:
Alles verliep soepel, even het handtekeningetje zetten en rijden maar. Motor had een versleten voorband, daardoor kon het wat minder zijn qua rijgedrag, deze zou vervangen worden.

Verkoop:
Na terugkomst positief, goed aanbod gekregen. Zowel nieuwe knipperlichten (cosmetisch voor mijzelf) als de nieuwe voorband kwamen onder de kosten rijklaar maken (Plus een beurt etc. natuurlijk) Dus perfect volgens afspraak. Geen half werk met gebruikte band monteren etc. Vervolgens aangegeven dat ik elders ook een motor wou proberen, dit was geen probleem, geen pushgedrag.

Service:
Aangezien ik nogal een leek qua techniek ben vroeg ik ook of er een nieuwe achterband op kon tegen meerprijs, die leek mij versleten. Verkoper gaf liever korting op een nieuwe band wanneer de huidige versleten is dan mij op onnodige kosten jagen, band had nog zat profiel.

Kortom:
- Eerlijke zaak die meedenkt met de klant.
- Goede onderhandelingen.
- Kalme verkoop, geen pushgevoel na proefrit.

Helemaal tevreden.

Japie, 26 Apr 2015, 00:03:12: Ontevreden
Was vroeger een goede Motorzaak maar de huidige eigenaar is een eigenwijs mannetje die denkt de enige zaak in Groningen te zijn

TT Assen, 18 Oct 2015, 19:26:09: Tevreden
Bijzonder eerlijke en vriendelijke medewerkers.
Afspraken worden nagekomen. Je loopt daar altijd met een goed gevoel de zaak uit.


arnaud, 02 Mar 2019, 12:07:58: Ontevreden
Voor het eerst liet ik een band omleggen bij deze motorzaak, ook moest het spaakwiel wat ik zelf had 'voorgespaakt'even goed gecentreerd worden en afgespaakt. Dit zou zeker kunnen maar wel 178 euro kosten.. ehm, goed.

1 De band lag er niet goed omheen, er zat een enorme hobbel in.
2- Het wiel zou 'statisch'gebalanceerd zijn (dan zie je die bochel toch?) want de as er uit halen was 'ingewikkeld'.
(het wiel was dus helemaal niet gebalanceerd) .

Nogmaals terug en de band werd er weer omgelegd maar, met binnenband tussen velg en buitenband dus zeer snel een lekke voorband wat op het nippertje goed afliep.

Verder was het wiel ver, erg ver uit het midden gespaakt. Ik had aangegeven dat ik alle tijd had en er geen haast mee had., toch was het antwoord, 'ja hoor es; als je het zo wil moet je het een week laten staan'. Zo geschiedde en er was eigenlijk niets aan verandert.

Uiteindelijk heb ik zelf het wiel gecentreerd en afgespaakt (waarbij ik er achter kwam dat zeker een kwart van de spaken los zat).

Van -gedeeltelijke- restitustie van het aanzienlijke bedrag was geen sprake.

Bizar, zelfs een band omleggen verprutsen ze met gevaarlijke gevolgen en nemen klussen aan die ze niet kunnen.


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo