logo
Gelderland
NaamTopMoto
URLhttp://www.top-moto.nl/
PlaatsApeldoorn (zoek op de kaart)
Oordeel56 procent tevreden (5)11 procent twijfelachtig (1)33 procent ontevreden (3)Mark, 18 Jan 2011, 17:58:03: Tevreden
Ik heb er 2 keer een nieuwe en één 2dehands gekocht. Uitstekende service! Hanro en Wilco Staal (en monteur Linda) hebben mij altijd keurig te woord gestaan en kijken niet vreemd op als je alleen maar een bakkie koffie komt drinken. Een grote mooie showroom met al het nieuwe Yamaha materiaal en altijd wat overjarige modellen met korting. Mooie opgeruimde werkplaats. Waaruit naar mijn mening ook hun "opgeruimde" werkwijze naar voren komt. Daarnaast hebben ze een slim kledingaanbod. Voor elke portomonnee is er iets te vinden. Ik heb 2 keer een electrisch probleem gehad met mijn 2de hands gekochte fiets. Beide keren werden de problemen keurig onder garantie aangepakt. Kortom: ik ben erg tevreden en eenklant voor het leven!

hth, 05 Sep 2011, 13:19:44: Twijfelachtig
lees het bovenstaande stukje nog eens door, het lijkt wel een opsomming van een marketingmannetje, door "goede" kennis geplaatst bericht soms??

Ray, 20 Nov 2011, 11:44:37: Tevreden
Nou, de review van Mark klopt anders wel hoor: paar weken terug zelf een balhoofdlager vervangen van een 1994 VFR: krijg ik het nieuwe lager niet over het t-stuk. Na een belletje kon ik langs komen en werd het voor me gedaan, in een opgeruimde nette werkplaats zoals hierboven beschreven. Kosten 0 euro (nul) terwijl ze er eigenlijk geen tijd voor hadden, 20 minuten voor sluitingstijd. Da's pas service!

Harry, 23 Jul 2012, 15:11:41: Tevreden
Za 21-07 wezen kijken voor 2e hands Pan uit 2002. Vriendelijk geholpen aan de telefoon (had een checklijstje, want moest wel 100 km rijden) en later in de zaak idem. Proefrit op een echt fraaie machine (uiterlijk en rijden), maar helaas van koop moeten afzien, want geen elektrische ruit. Het was een beperkt contact, maar wel één, dat prettig was. Ook toen het 17.05 uur was op zaterdag...

Andre, 22 Dec 2013, 18:20:10: Ontevreden
witteboordencriminelen!

Wouter de Geus, 11 Aug 2014, 18:57:58: Tevreden
Ook als vreemde eend in de bijt (harley rijder) wordt ik hier altijd goed, deskundig en vriendelijk geholpen. Hier kunnen autodealers in de les!

mario, 13 Oct 2014, 20:49:31: Ontevreden
aan de telefoon alles mogelijk. Kom je daar staat de motor op de verdieping. Wou hem ook graag bij daglicht zien maar dat kon niet.
Proefrit ?? eerst prijs afmaken. Lulverhaal over het verleden van de motor waarbij de heer Ensing zich tegenspreekt op mijn vragen. Weg vertrouwen.

Ferdy, 26 Oct 2014, 16:45:50: Ontevreden
Oh, loopt die lulhannes van Ensing er weer rond? Heeft dus blijkbaar geen vertrouwen in de broers Staal, die huren namelijk die tent van hem.
Dat is jammer, want dan kunnen ze de deur beter meteen op slot doen.
Er zijn in het verleden door die klojo heel wat liefhebbers genaait! Wel is gehoord van Motorcity Ensing motors, en ga zo maar door.
Als je hem ziet wegwezen is mijn advies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tim, 03 Oct 2016, 19:01:40: Tevreden
altijd netjes geholpen, de motoren staan er zichtbaar netjes gepoetst bij. proefrit was geen enkel probleem en stond netjes klaar zoals afgesproken. Over het bedrag hoefden we niet te praten want hij kwam zelf al met een beter voorstel. De monteur (Vrouwlijk) heeft duidelijk veel kennis van zaken en is eerlijk. Kleppen controle was bij mijn km stand duidelijk nutteloos en zou alleen maar onnodig geld kosten. eerlijk dus!
Enige putje is dat ALS je je motor daar laat repareren je wel iets meer geld kwijt bent.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo