logo
Zeeland
NaamMotorTotaal
URLhttp://www.motortotaal.nl
PlaatsTerneuzen (zoek op de kaart)
Oordeel94 procent tevreden (15)6 procent ontevreden (1)T., 17 Jun 2009, 21:50:57: Tevreden
Vakkundig adres, goede service & betrouwbaar.
Mijn motor is hier in onderhoud.

F, 18 Jun 2009, 13:50:32: Tevreden
Prima service, Ga zeker terug

Ad, 31 Dec 2009, 17:30:35: Tevreden
-Vriendelijk, behulpzaam
-Deskundig persooneel
-Aanrader!

Michael, 02 Feb 2010, 17:37:29: Tevreden
Mooie winkel, kennis van zaken en altijd behulpzaam, heb hier dus ook mijn complete uitrusting vandaag en dus ook mijn motor! Oja, de koffie staat klaar :)

Frank, 01 Mar 2010, 14:48:03: Tevreden
Kom zeker terug, Koffie staat klaar

Bianca, 08 Jul 2010, 11:57:37: Tevreden
Zeer tevreden! Goede service, altijd koffie, en ze hebben mijn motor netjes gemaakt.
Rekening altijd netjes gespecificeerd, altijd uitleg wat ze allemaal gedaan hebben.

Leon, 08 Jul 2010, 13:27:45: Tevreden
Altijd vriendelijk en (bijna) altijd tijd voor je!

Bibian, 06 Aug 2010, 08:29:53: Tevreden
Jammer dat er geen keuze is voor zeer tevreden. Inderdaad de koffie staat klaar, incl. een vrolijke babbel van Marlies! Maar de kundigheid van de jongens is natuurlijk het belangrijkste. We rijden op 2 wielen en zijn kwetsbaar. Veiligheid boven alles dus!!!

Mirjam, 30 Nov 2010, 17:32:41: Tevreden
Heb hier vorige maand mijn (tweede) Honda Shadow Ace gekocht. Vriendelijk en kundig geholpen. Alle tijd gekregen en een paar bakken koffie. Zeer goede service.

Paul, 13 Dec 2010, 16:02:31: Tevreden
Hier staat klantenservice en liefde voor het vak nog hoog in het vaandel.
Heb er 2 maanden terug een motor gekocht en zou dit de volgende keer zondermeer weer doen. Netjes afgeleverd volgens afspraak.
Vertrouwenwekkende zaak en medewerkers.

anoniem, 05 Oct 2012, 18:27:05: Ontevreden
eens moet de 1e keer zijn, maar ik ben dus zeer ontevreden over deze zaak:
-prijzen zijn erg hoog
-zijn zeer gericht op het maken van winst, klantvriendelijkheid is daar niet het belangrijkste in hun ogen.
-niet altijd zo goed als iedereen beweert, meerdere reparaties laten doen waarna ie volgens hun weer zou moeten rijden, vervolgens wat nieuwe dingen in gezet, maar reed nog steeds niet, naar een andere motorzaak gebracht en hij reed binnen een dag weer! volgens motortotaal kreeg ie geen benzine doordat de brandstofpomp kapot was, het tegenovergestelde was het probleem namelijk niet, hij kreeg geen brandstof, maar 2 cilinders liepen constant vol met benzine door 2 afgebroken vlotternaalden!
kostte me veel geld, voor eigenlijk niks..
mij zul je er dus niet meer zien voor onderdelen en reparaties..

J-P, 17 Feb 2013, 12:30:38: Tevreden
Ik kom er al jaren, prima zaak met hart voor mens en motor. Ik ben rij-instrukteur en onze motoren moeten altijd kunnen rijden. Ze maken altijd tijd voor ons en als er een onderdeel (bijv. een speciaal remhandeltje) niet voooradig is halen ze het gewoon van een showroommotor af zodat wij ons werk kunnen blijven doen. Ik herken dan ook helemaal niets van wat "Anoniem" zegt maar ja, alleen al dat je anoniem wil blijven zegt al genoeg. Er zullen heus wel eens fouten gemaakt worden, waar niet, maar die worden wel opgelost. But it takes two to tango, een klant moet ook openstaan voor oplossingen. De prijzen zijn helemaal niet hoog, zeker in vergelijkiung met andere merkdealers. Ga je vergelijken met de diverse eenmanszaakjes die geen officiŽle dealer zijn, ja die zijn goedkoper. Maar dan kan je weer erg lang moeten wachten op onderdelen etc.

Kees uit Breda, 15 Mar 2014, 18:58:38: Tevreden
Op 13 juli 2013 Hornet gekocht. Alle motoren in de mooie showroom zien er keurig netjes uit. Ik ging voor een Yamaha kijken deze was voor mijn neus verkocht. Rustig rond kunnen kijken, eigenaar nam alle tijd voor uitleg. Binnen 2 uurtjes de honda gekocht, hij bood zelf aan een proefrit te maken. Prima zaak neem even de tijd als je er een motor wilt kopen. Je krijgt dan zeer deskundige uitleg.

Ook bij aflevering alle tijd voor uitleg en vragen. Hier kunnen vele andere motorzaken een puntje aan zuigen.

Mijn volgende ga ik er zeker ook weer halen.

Patje, 06 Jun 2016, 12:20:21: Tevreden
Ze hebben het (achteraf) barrel dat ik bij een bedrijf in in Hulst heb gekocht nog goed wegwaardig gemaakt voor een redelijke prijs. Deze gasten zijn te vertrouwen en doen wat ze beloven. Erg tevreden over deze zaak. Mijn volgende motor koop ik daar, wordt het tenminste niet weer een kat in de zak.

Lucky luc, 11 Oct 2016, 17:01:33: Tevreden
Hele fijne zaak, zeer kundige monteurs, een bedrijf waar de klant nog op de eerste plaats staat. Wordt er altijd prima geholpen en heb er in al de tijd dat ze nu bestaan nog nooit een negatieve ervaring gehad.

ArnoRT, 14 Nov 2016, 07:39:08: Tevreden
Prima bedrijf, met prima service. Mijn motor is ergens anders in onderhoud (vanwege dealer achtige dingen), de motor van mijn vrouw is hier wel in onderhoud (echter maar 1 keer per jaar een beurtje), ondanks dat word je prima geholpen bij een spoedje (lekke band, ongeval etc) voor allebei de motoren, dus je hoeft geen groot verbruiker te zijn om hier goed geholpen te worden en dat vind ik in de huidige tijd een pre
Ze verdienen de hoge rating

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo