logo
Noord-Brabant
NaamMotoPort Veldhoven
URLhttp://www.motoportveldhoven.nl
PlaatsVeldhoven (zoek op de kaart)
Oordeel33 procent tevreden (3)22 procent twijfelachtig (2)44 procent ontevreden (4)Jaspervd, 07 Oct 2009, 14:39:56: Tevreden
Ik heb hier een nieuwe motor gekocht en wat betreft de koop zeer nette prijs +accessoires. om een voorstelling te geven kwamen de onderhandelingen bij de bmw dealer op Beek-airport 1000 euro hoger uit.

De service nadien kan,bij mij het geval, lang opzich laten wachten maar dit is niet expres en te wijten door drukte.
Verder hele grote zaak van binnen erg mooi!

kortom prima zaakje en betrouwbaar

Bram, 13 Jan 2011, 22:21:42: Twijfelachtig
erg bot geholpen toen ik voor een VFR kwam kijken. Gang van zaken ook wat vaag en de VFR die er stond was niet echt netjes te noemen. Wel een scherpe deal kunnen maken maar uiteindelijk toch ergens anders gekocht.

Hans, 26 Jun 2012, 21:06:35: Ontevreden
Banden laten bestellen en zou geinformeerd worden als ze binnen zouden zijn. Hoorde niks meer dus zelf na moeten bellen. Montage kon ik op wachten en zou uurtje duren. Na 75 minuten wachten maar eens geinformeerd. Motor werd net naar buiten gereden, toevallig hoor.
Als je bij de balie gaat staan moet je zelf aandacht vragen, anders blijven ze gewoon op hun computer kijken. Werkplaats is afgeschermd.
Nu een zaakje 30 km verderop gevonden, voor het verschil in werkplaatstarief kun je ruimschoots op en neer rijden en mag je fijn meekijken in de werkplaats.

Bart, 23 Jan 2013, 14:46:13: Ontevreden
Erg slecht geholpen. Je wordt in de winkel aan je lot overgelaten en wanneer je vragen hebt en aangeeft op zoek te zijn naar een motor kost de hulp toch wel erg veel moeite.
Krijg er de indruk dat ze liever niets verkopen (of slapend rijk worden ofzo).
Geen goed gevoel hierbij

Felix, 20 Mar 2014, 12:59:01: Ontevreden
Pfff motor hier neergezet met schade, na zelf 3 keer gebeld te hebben hoe het nu verder ging hebben ze toch maar iets ingepland. Nu 3 weken later ( zou binnen 2 dagen klaar zijn ) toch maar weer gebeld en het duurt zeker nog een week. Verder is er geen tijd of begrip voor een gesprek. Wat ik wil maakt niet uit hun bepalen wel even hoe het gaat gebeuren. Al met al. Erg mooie zaak erg slechte ( denk leiding gevende ). Hoop snel mijn motor terug te hebben en dan opzoek naar een andere garage.

Frank, 17 Jul 2014, 16:09:42: Ontevreden
Onkundige monteur: sluit extra verstralers aan op bestaande bedrading voor grootlicht. Dus geen extra draad vanaf de accu, geen relais, geen extra zekering. Geen wonder dat de bestaande zekering er uit klapte, mocht ik zelf achter komen. Dit had ik ook zelf kunnen doen.. Ze hebben wel het volledige werkplaats tarief berekend, en uiteraard geen garantie op de reparatie..
Ga maar liever naar een andere zaak in de buurt.

Evert, 25 Oct 2014, 11:18:15: Twijfelachtig
Wezen kijken voor een andere (2e hands) motor, veel moeite moeten doen om iemand te krijgen die me wilde (of kon) helpen. Uiteindelijk een verkoper die mij nonchalant hielp en ondertussen met andere dingen bezig was. Mij best hoor maar ik heb daar niks gekocht en zal er ook nooit niks kopen met die houding.


Hans, 15 Jun 2015, 12:45:32: Tevreden
Burgman goed ingeruild, GS terug. Prima machine afgeleverd waar ik erg blij mee ben. Het wachten is nog op een sleuteltje extra... netjes behandeld. Niet veel personeel , maar dat is een keuze. Hoe meer personeel hoe duurder de motoren. Dat willen we ook niet.


hans, 03 Aug 2018, 16:49:41: Tevreden
Nog immer zeer tevreden. Heb er inmiddels mijn derde motorfiets gekocht. Prima inruilprijs en goede service. Grote beurt incl goede poetsbeurt en ophalen en thuisbrengen.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo