logo
Drenthe
NaamNijzing Motoren
URLhttp://nijzingmotoren.nl
PlaatsEmmen (zoek op de kaart)
Oordeel83 procent tevreden (15)17 procent ontevreden (3)thijs, 22 Mar 2009, 18:52:15: Tevreden
valt goeg mee te handelen blijft beleefd en leverd de motoren netjes af een zaak waar je weer komt

Patrick, 27 Oct 2009, 19:17:27: Tevreden
klein eenmanszaakje erg gemoedelijk en geen fantasieprijzen op de occasions. Oudere c.q. veel gebruikte motoren zit hij niet op te wachtten (qua inruil) maar is daar ook eerlijk over en heeft een goed verhaal.

Han, 20 Nov 2009, 14:50:17: Tevreden
Lekkere no nonsense zaak en eigenaar. Je ziet wat je koopt. Geen glazen pui en gladde verkopers. Alleen maar zr nette fietsen en goed onderhouden. Kunt er ook terecht voor onderhoud en kleiding. Eigenlijk alles wat je wenst, zonder de tierlelantijen van een grote zaak, waar je over het algemeen ook voor betaald. Top!

G.J.O, 20 Nov 2009, 20:48:24: Tevreden
Zeer tevreden, je wordt er goed behandeld, goeie scherpe prijzen (ook voor de beurtjes), betrouwbare zaak.

Jan v.d.K., 20 Dec 2009, 12:34:09: Tevreden
Erg goede zaak, klein maar leuk. Neemt altijd de tijd voor je. Mooi assortiment met scherpe prijzen. Wil je tevreden weg laten gaan na een lekkere bak koffie. TOP

Erwin, 10 Feb 2011, 22:40:00: Tevreden
Goede zaak, heeft leuk spul staan voor leuke prijzen. Voor onderhoud kun je er ook best wezen, prijzen hiervan zijn ook niet gek. Het is dan ook een aanrader!

Jadet, 21 Apr 2011, 09:19:16: Ontevreden
Op dit moment ben ik zoekende naar een RSV mille liefst een Factory. Nijzing motoren heeft er een staan, omdat het voor mij meer dan 200km rijden is heb eerst gebeld en gevraagd naar de staat van de motor en evt onderhoudshistorie. ER werd gezegd dat het een keurige motor is met een paar kleine gebruikssporen. Verder zou de motor nooit gevallen zijn en zou de km stand kloppen. Dit is voor mij geen probleem dus ik heb de auto gepakt vrije dag genomen en ben die kant op gereden. Kwam er gisteren aan: wat een sloper. Bij de ohlins voorvering heeft duidelijk iest vast gezeten want de schuursporen staan er in gegraveerd, de kroonplaat is erg lelijk en de draden zijn een paar mm in het metaal gesleten(vreemd voor een motor met 18k, vergelijkbare hadden hier totaal geen last van), er was links een ander remhandel gemonteerd en recht zelf een hele andere houder er remhandel. Beide waren verschillend wat er nogal vreemd uitziet. De zijkap is slecht gespoten en achter het schakelpedaal en op de achterbrug waren groffe deuken en schafen te vinden. De motor heeft duidelijk als eens op een oor gelegen. Er was een andere achtervering gemonteerd en de bout en moer van het achterwiel was helemaal rond en gebutst.
Al met al geen goede indruk en ook meneer nijzing zelf kwam op mij niet geheel integer over..Voor mij geen Nijzing motoren meer Nooit meer...

j bijlsma, 08 Jul 2012, 21:44:32: Tevreden
heb er een suzuki vstrom gekocht, zo mee wel een paar nieuwe banden eronder zonder meerprijs heb alweer 4000km gereden zonder problemen een eerlijke zaak leuke verkoper zonder poespas

C.k.J, 05 Nov 2012, 12:39:18: Ontevreden
2 motoren gekocht en zag er allemaal goed uit. na 1 week hadden we er al kuren mee en meneer nijzing hierover ingelicht, 1 motor zei hij dat het een probleem van de motor zelf was en de andere kreeg kuren met vocht en water schade, werd gezegd dat deze motoren top waren maar bij een ander bedrijf laten checken en er was redelijk veel mis. je gaat er vanuit dat als je zelf niet sterk technisch onderbouwd bent dat er nog geloofwaardige verkopers rondlopen, maar ik zou hier nooit weer een motor willen kopen. Jammer!

Mark, 21 May 2014, 21:43:25: Ontevreden
Bij Nijzing een GSXR gekocht. Bij eerste inspectie bleek hier e.e.a. mee mis te zijn, o.a. kapotte veer/demper, loszittende spiegels, zompige rem en aantal doorgebrande lampen. "Moest nog technisch gekeurd worden"werd gemeld. Afgesproken dat de zaken op orde zouden zijn voor de verkoop.

Na aankoop van de motor bleek de verlichting nog niet te werken en de veer/demper vervangen te zijn door een niet functionerende, 2de hands. Bij mijn eigen dealer de volgende dag laten checken; veer te slap (mogelijk verkeerde type) en de demper niet functionerend. Nijzing geeft geen thuis en beweert dat mijn dealer de veer wel gesloopt zal hebben (dat binnen 24 uur na aankoop).

Ondanks herhaaldelijke verzoeken van mijn kant ergens "common ground" te vinden was hij niet bereid me ook maar iets tegoedmoed te komen . Toen hem melde dat ik me dan genoodzaakt zag om dit via de rechtsbijstand te op te lossen sprak zijn reactie boekdelen :

"Ik heb dit wel vaker bij de hand gehad, ik maak me geen zorgen"

Mijn advies is dan ook koop hier niets of ben heel erg zeker dat wat je koopt ook goed is. Meneer Nijzinga is zeker niet te beroerd om over de rug van zijn klanten een paar euro bij elkaar te sprokkelen

Nijzing Motoren, 04 Jul 2014, 09:27:14: Reactie van dealer
Bovenstaande klant ( Mark) heeft volgende motor gekocht:
Suzuki GSX R 1100
1995 met 42.000 km
1700.-

Wij zijn Bovag lid en hanteren de Bovag richtlijnen, motoren onder de 2500.- worden altijd verkocht zonder garantie.
Afstellen en aanpassingen van veren die extern zijn uitgevoerd zonder overleg, zijn wij als Nijzing Motoren niet aansprakelijk voor.
Klant woont in buurt van Rotterdam, wilde de maximale korting, omdat Emmen niet in de buurt was.


Dennis Warringa, 09 Jul 2014, 12:53:47: Tevreden
Super zaak, heb mijn motor ZX6R in onderhoud bij nijzing. haalt en brengt motor netjes thuis. onderhoud is niet duur en altijd goed. ook nog een gezellig een bakje koffie drinken. binnenkort maar weer is langs of hij nog wat moois heeft staan.

Evert, 01 Dec 2014, 11:03:59: Tevreden
Motor gekocht Kawasaki Z750, keurige motor en goede prijs.
Geen klachten en netjes behandeld

johan, 11 Aug 2015, 00:58:02: Tevreden
mark uit rotjeknor,
je rijd 200 km voor een motor van 1700 eurie ???

Peter, 09 Jun 2016, 17:39:05: Tevreden
Super zaak. Heb me kawasaki z750 daar vandaan. Ben erg goed geholpen de kleintje puntjes zijn top afgehandeld ze zijn vriendelijk en totaal niet moeilijk. Zeker een aanrader voor andere motorrijders!

Peter, 24 Sep 2016, 13:03:20: Tevreden
In april mijn eerste motor gekocht: DL650 V-Strom. Zelf niet technisch onderlegd, dus betrouwbaarheid van de eigenaar-verkoper belangrijk. Ik ben erg goed geholpen, alle tijd voor me vrijgemaakt en een mooie motor tegen scherpe prijs gekocht. Aflevering niets op aan te merken. Ik kom er dan ook graag terug voor wat info of vragen waar ik mee zit. Heel prettige no-nonsens zaak en eigenaar.

Schreuder, 30 May 2018, 22:15:32: Tevreden
Deze week een proefritje gemaakt op motor. Tevoren afspraken gemaakt; ik zou geheel vrijblijvend een ritje kunnen maken. Eigenaar was vriendelijk en legde totaal geen druk. Ga er nog eens langs.

arjan, 28 Feb 2019, 14:50:51: Tevreden
Mooi zaak, Yamaha gekocht en nog steeds erg tevreden. Zeer klantvriendelijk. Zeker eens een keertje gaan kijken.

Roan, 27 Apr 2019, 15:08:04: Tevreden
Zeer tevreden, mooie zaak en motor geleverd aan huis omdat ik nog geen rijbewijs had. Prima service. Heeft mooie motoren staan.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo