logo
Noord-Brabant
NaamMofra
URLhttp://www.mofra.nl/
PlaatsRijen (zoek op de kaart)
Oordeel45 procent tevreden (5)9 procent twijfelachtig (1)45 procent ontevreden (5)Frank, 16 Jan 2009, 21:33:15: Ontevreden
Onpersoonlijke behandeling. Hoog stropdasgehalte. Personeel heeft weinig met motoren. Afspraken worden niet nagekomen.

Bernard, 17 Jan 2009, 16:04:05: Tevreden
Heb er net een nieuwe GSA 1200 opgehaald.
Super nette inruil gekregen en mijn motor werd zelfs na sluitingstijd afgeleverd!
Kortom ik heb hier een heel prettig gevoel en kon er goed zaken doen.

Dinges, 26 Apr 2010, 15:23:51: Twijfelachtig
de verkoper wil vooal verkopen. oed dat de eigenaar ook nog rond loopt anders hadden ze die man een motor aangesmeerd warop ie niet kon zitten...

mark, 17 Aug 2010, 15:56:57: Ontevreden
Wat een onpersoonlijke en botte service. Bij binnenkomst kreeg ik direct het gevoel dat ik financieel gescreend werd en mijn motorkennis getest (ik weet er nog niet veel van). Valt er volgens de mannen niks te verdienen, dan merk je dat...en dat je niks weet wordt je ook duidelijk gemaakt. Ik ben hier nou twee keer geweest, telkens dezeflde ervaring, en ga hier noooooit meer terug. Liever een uur rijden naar een goede dealer die wel de tijd neemt voor iedere rijder.

Gijs, 09 Nov 2010, 08:50:00: Tevreden
Prima zaak. Personeel altijd vriendelijk en een praatje maken kan altijd. Erg goede service. Ben daar voor de deur onderuit gegleden. Heel vervelend allemaal, motor werd daar gestald en ik ben door iemand van daar naar huis gebracht. Uitermate zorgvuldige schade taxatie. Nadat de verzekering ok had gegeven, binnen een week de motor volledig en zeer vakkundig gerepareerd.

Ik doe normaal mijn onderhoud/reparatie zelf, maar dit is een van de weinig zaken waar ik zonder nadenken mijn motor zou achterlaten voor onderhoud.

Carlo, 01 Dec 2012, 17:41:46: Tevreden
Netjes geholpen. Na bezoek aan andere motorzaken had ik hier het gevoel als klant te worden behandeld. Gelukkig zijn het zeker geen handelaren met bijbehorend taalgebruik, terwijl je die in gedegen zaken toch ook kunt tegen komen.

Inruilprijs ligt wat lager dan gemiddeld maar er wordt zeker ook geen bod gedaan ver onder de marktwaarde. Motor netjes afgeleverd met 24 maanden garantie. Wel vergeten. En relais aan te brengen voor de navigatie maar dat waren we vergeten op te schrijven. Wordt alsnog gecorrigeerd.

Aanbeveling als je de sjacheraars beu bent!

Philippe, 25 Jan 2013, 22:11:45: Ontevreden
Nieuwe BMW G 650 GS aangeschaft waarmee ik diezelfde maand mee onderuit ben geschoven in een bocht in de Italiaanse Dolomieten. Er bleek voor aflevering totaal geen aandacht te zijn besteed aan het instellen van de achtervering. De daarvoor bestemde draaiknop stond op zijn slapste stand terwijl deze knop vijftien slagen ingedraaid had moeten zijn. Tijdens een bezoek aan Mofra kreeg ik te horen dat ik dat zelf maar in het instructieboekje had moeten lezen voordat ermee was gaan rijden. Waardeloos natuurlijk!

Wim, 01 Apr 2014, 22:35:35: Tevreden
Vorige week nw. GSA opgehaald,
welke 2e motor in een jaar, voor mijn vrouw afgelopen jaar nw. Gs 700 aangeschaft.
Perfecte zaak, super personeel .

peter, 30 May 2015, 01:42:24: Tevreden
Nette motorzaak komt afspraken na en wordt er keurig geholpen.


Motor-babe, 25 Mar 2016, 00:00:29: Ontevreden
Een keer netjes geholpen met sleutels bij laten maken. Keer daarna afspraak voor een terugroepactie en werd volledig ge´ntimideerd dat ik achterstallig onderhoud had ter waarde van duizenden euros. Met de implicatie dat mijn motor onveilig was. Bleek allemaal nogal mee te vallen. Nare ervaring. Ga er nooit meer naar toe.


marcel, 14 Nov 2016, 04:31:03: Ontevreden
2x een motor gekocht. de eerste startte al niet toen ik proef wilde rijden, zou opgelost worden. Toen ik hem ging halen startte hij ook nog steeds niet. Werd er gezegd dat dit kwam door het lange stilstaan. Uiteindelijk na 2x terug gaan toch opgelost. Begon de motor olie te zuipen. Werd netjes opgelost want ik kreeg mijn geld terug. Andere motor gekocht, deze schudde zo erg op de snelweg, dat er niet mee te rijden was. Terug gebracht om naar te kijken, stelde ze hem opnieuw af en moest hij goed zijn want ze waren even over het industrieterrein gereden. ( klacht ging over rijden op de snelweg ). Het was dus gewoon niet opgelost. Ik weer terug, ik moest niet zeuren want ze hadden prof gereden en het was nu goed. Ik naar de knalpot in zeeland gereden voor een second opinion. Motor was echt niet goed. Geprobeerd nog contact te krijgen met mofra, maar geen reactie meer. Heb hem uiteindelijk maar elders ingeruild. Ben dus totaal niet tevreden over de werkplaats, ze mogen daar nooit meer aan een motor van mij komen.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo