logo
Noord-Brabant
NaamMCRijen
URLhttp://www.mcrijen.nl
PlaatsRijen (zoek op de kaart)
Oordeel42 procent tevreden (13)13 procent twijfelachtig (4)45 procent ontevreden (14)Frank, 16 Jan 2009, 21:28:27: Tevreden
Grote zaak, overzichtelijk en netjes. Vriendelijk en kundig personeel die afspraken nakomen.

chris, 16 Jul 2009, 11:25:03: Tevreden
Inderdaad een hele goede zaak, waar je goed geholpen wordt, waar mensen de tijd voor je nemen, of je nou een boutje wilt bestellen of een nieuwe motor wilt kopen. kennis is er ook, contact is heel goed, zeker een aanrader!

Harrie, 18 Oct 2009, 16:36:18: Ontevreden
Heb er in 2006 een gsxr 750 uit 2002 gekocht,zou incl.beurt afgeleverd worden en de tankdop zou vervangen worden daar deze niet 100% was.
Toen ik hem opgehaald had bleek dat die kleine beurt helemaal niet uitgevoerd was en op de tankdop zit ik nog steeds te wachten,al heb ik die motor nu ruim een half jaar niet meer.
Ik koop daar nog geen schroefje meer.

marcel, 28 Feb 2010, 19:01:57: Ontevreden
Na dat ze suzuki hoes overgenomen hebben kan ik alleen maar zeggen dat het niet meer het vertrouwde adres van jaren geleden is. Het staat er zo volgepropt met motoren dat mij wel duidelijk is dat ze het van de vele aantallen moeten hebben. Beetje safe motoport achtig.

Peter, 01 Mar 2010, 15:57:09: Tevreden
Wat heeft Marcel meegemaakt dan?
Wat is er mis mee dat er veel motoren in een zaak staan. Waar mensen tegenwoordig al over vallen , zielig.

wendy, 07 May 2010, 18:48:21: Tevreden
nou ik ben zeer tevreden over de dealer ,
ik heb al verschillende dingen stuk gehad aan mijn motor ,maar alles is keurig netjes gemaakt ,je betaald wel wat meer voor de gemiddelde motor ,maar je krijgt voor je inruil een goede cent terug en natuurlijk de garantie is ook heel belangrijk ,bij mijn motor zat een half jaar ,ik heb geen klachten ,een dikke pluim voor deze dealer !

Remco aka Shaggy, 05 Jun 2010, 17:10:22: Tevreden
Ik rijdt al jaren Suzuki. Toen ze nog in Tilburg onder de naam Hoes werkzaam waren kwam ik er al, en nu als MCR kom ik er nog steeds met volle tevredenheid.
Mensen kennen hun vaste klanten en leveren prima service. Mijn huidige TL1000R heb ik er ook gehaald. Netjes afgeleverd. Was een pakking kapot binnen garantie, geen enkel probleem.

Onderdelen zijn zeer snel leverbaar. Deze week een deel van m'n voetsteun afbegroken, vandaag doorgebeld, morgen al in huis. Super, en voor een goede prijs.

Kledingafdeling is ook netjes, goed advies en snelle service. Garantie op kleding word netjes afgehandelt.

Een prima tent, leuke en vooral betrouwbare mensen met kennis van zaken. Ik blijf er komen.


David, 11 Aug 2010, 22:03:28: Ontevreden
Om het even kortte zegge, zeeer ontevreden en mij zien ze hier niet meer terug. Heel goed voor de vaste klanten die al geld gebracht hebben, maar ben je een nieuwe klant dan proberen ze je uit te melken! Confronteer je ze er mee omdat je toevallig slimmer bent, dan ben je niet meer welkom.

Jaap, 18 Nov 2010, 09:47:36: Ontevreden
Zeer slechte zaak waar gelogen wordt om mensen maar het duurste product te laten kopen. Do not go there!!!

Peter, 10 Feb 2011, 17:01:09: Ontevreden
Zeer mooie zaak, echter zéér onprofessioneel personeel! De baas is de baas en wil dat aan iedereen tonen! De klant is koning geld alleen voor mensen die er een nieuwe motor kopen! Kom je hier nieuw dan wordt je niet aangekeken of afgezet! Geheel zoals hierboven al door anderen omschreven wordt.

Shopperbiker, 11 Feb 2011, 11:32:35: Ontevreden
Wat een arrogante ballentent! De eigenaar denkt echt dat hij de baas is van de hele wereld. Drukker met zichzelf bezig dan met zijn klanten. Nee, mij zien ze hier niet meer terug.

Wouter, 26 Feb 2011, 20:29:57: Ontevreden
kleding afdeling is prima. Enthousiaste verkoopster en goed advies.

Eigenaar heeft snelle babbel en weinig omkijken voor klanten. Zodra het er naar uitziet dat je weinig geld achterlaat in zijn ogen ben je oninteressant. Op de vragen die je stelt krijg je erg ontwijkende antwoorden. Beoordelen op uiterlijk kun je helaas ook niet MCRIJEN ;-). Aantal keer een vraag gesteld over één van de bij hun in voorraad zijnde motoren. Nog nooit één reactie of uitnodiging gehad. Niet erg klantgericht helaas. Vakkennis inhoudelijk ken ik ze (gelukkig) niet. Advies is om beter met klanten om te leren gaan. Succes!

Eric, 18 May 2011, 17:19:48: Tevreden
Motor op leeftijd gekocht, goede service gehad en goed onderhoud. Bij hoge kosten wordt er gebeld en inhoudelijk overlegd wat wel en niet te doen. Zelfs foto's gemaakt van het binnenwerk om situatie te verduidelijken.

Vriendin heeft bij een proefrit schade gereden, keurig netjes afgehandeld en geen misbruik van gemaakt.

Als je ze kent en zij kennen jou een beetje dan heeft dat natuurlijk voordelen. Maar aan iedere relatie moet je werken.

Bij vooraf opgevraagde offertes MC Rijen tot 3x toe de voordeligste, kleine beurt was tot 100 euro goedkoper dan bij 2 andere dealers. Moest er 200 km voor omrijden, maar daar doe ik het wel voor.

Vakkennis tegen een realistisch tarief wegen bij mij zwaarder dan een zogenaamde attitude van de eigenaar. Niet dat ik het ontken, maar lach erom en laat iedereen in zijn waarde.

Dennis, 28 Jul 2011, 12:28:26: Tevreden
Ik heb er al drie motoren gekocht en ben er zeer tevreden over. De baas met een snelle babbel herken ik niet. De verkoper met een snelle babbel wel, maar dat is niet de baas. Ik kan me voorstellen dat die snelle babbel wat onprettig kan overkomen, daarom zoek ik ook altijd de echte baas op. Prima vent, goede afspraken en eerlijk.
Onderhoud weet ik niet, probeer ik zoveel mogelijk zelf te doen.

Dick, 18 Feb 2012, 14:15:21: Tevreden
Goede zaak, altijd vriendelijke hulp, goeie service
Ik kom er nu al 3 jaar en ben heel tevreden. E

fons, 01 Jul 2012, 19:04:17: Ontevreden
ik kom daar niet meer, toen het werd overgenomen door de huidige eigenaar is de service/klantgerichtheid achteruit gegaan. leuke lokkertjes in hun advertentie maar als je daar bent kijken ze niet eens aan, ook 2 maal geweest voor een jas en helm , de verkoopsters waren te druk met onderling praten, nu is er een monteur van biggelaar daar naar toe gegaan , technische kennis is daardoor zeker op vooruit gegaan maar of ik daar nog kom ???

Joop, 29 Aug 2012, 19:29:29: Ontevreden
Wat een stelletje prutsers werken daar zeg.
Ik had klep stel plaatjes voor mijn Aprilia nodig. Aangezien hun Aprilia dealer zijn, ik gebeld: Hebben jullie klep stel plaatjes? Antwoord: Waar voor. Ik duidelijk omschreven welke maten en welk merk en voor welke motorfiets. Krijg ik als antwoord: Uh welk merk? en klepshims wat zijn dat, we hebben geen klep stel plaatjes voor Aprilia. Dus ik, maar jullie zijn toch Aprilia dealer. Antwoord: Ja maar dat hebben we nog nooit gedaan. Want we zijn pas een aantal jaar dealer.
Mijn conclusie: Als je daar je Aprilia heen brengt voor een grote beurt met kleppen stellen dan weten ze niet hoe dat moet en hebben ze de spullen niet.

ed, 02 Nov 2012, 19:22:29: Twijfelachtig
2 maande geleden daar een motor aangeschaft voor echt wel een redelijke prijs. Door dat er waarschijnlijk minimaal winst (verlies) op deze motor geleden is heb ik het vermoeden dat men geen zin heeft in extra service. Niet mijn probleem natuurlijk! Mails met simpele vragen worden gewoon niet beantwoord. Motor is waarschijnlijk verkocht zonder onderhoudsbeurt. Op vragen over onderhoudshistorie of afleverbeurt worden niet beantwoord. Ik heb nog 4 maanden garantie maar heb de indruk dat er bewust daar gerekt wordt. Wel jammer want het leken me echt sympathieke gasten. De opmerkingen hier boven kan ik me denk ik in vinden. Men heeft daar een vaste klantenkring en men rankt de overige in koopjesjagers. Vergissen ze zich bij mij want ik heb in zoon en dochter nog 2 mensen die een motor willen aanschaffen. Daar ik niet vlakbij daar woon ga ik niet zo maar even heen en weer. Als ik het achteraf fout heb zal ik tevreden of ontevreden invullen.

Cynthia, 11 Nov 2012, 09:46:07: Ontevreden
Afgelopen vrijdag samen met mijn vriend een paar dealers bezocht om mij te orienteren voor een andere motor. Hier een redelijke tijd binnen gelopen maar er is nog niet 1 verkoper naar ons gekomen met de vraag of hij ons kon helpen. Genoeg personeel maar geen aandacht voor binnen lopende klanten.

ed, 18 Nov 2012, 10:57:50: Ontevreden
Ik heb hier maandje geleden review geplaatst maar is weer verdwenen?? (edit: was niet verdwenen) In eerste instantie op twijfelachtig gezet in afwachting op wat nog gebeuren gaat. Maar nu toch maar op ontevreden gezet. Op zich heb ik (voor zover) geen problemen met mijn aangekochte motor, 2 maanden geleden maar wat een verschrikkelijke "ballentent"(sorry) om even te reageren op een simpele vraag over een remlicht of een onderdelen die bij de motor mee hadden moeten geleverd. Daardoor doen we kleinere dingen zelf maar (net als de vorige eigenaar) en gaan maar niet zitten wachten op een antwoord. Voor de rest kan ik niet beoordelen, simpel omdat je geen contact kan krijgen. Ik heb ook geen zin om 100 kilometer te gaan rijden voor een simpele vraag. Mijn advies: Niet doen..

Hans, 14 Dec 2012, 21:24:29: Tevreden
Kan alleen zeggen ..hele goede en professioneel zaak eigenaar en bedrijfsleider hebben verstand van zaken.
mijn eerste motor daar gekocht in de garantie periode voor een flinke bedrag reparatie gehad.geen probleem en keurig afgehandeld.
Top zaak!

Jelle, 30 Apr 2013, 18:44:36: Tevreden
Ik ben er nieuw als klant en onlangs mijn motor gebracht voor een beurt, ketting en tandwielen. Duidelijke afspraken, waaronder een prijsafspraak, gemaakt. Voor ze daar overheen gingen hebben ze eerst gebeld voor mijn goedkeuring. Motor zeer netjes afgeleverd.

Ingmar, 30 Aug 2013, 02:21:29: Tevreden
Kocht er van de week een Suzuki gsx750f. Ik wilde ook een pak, helm etc. kopen. Duidelijke (prijs)afspraken gemaakt, viel goedkoper uit dan verwacht. Tot nu toe goede service in dit familiebedrijf. Men neemt netjes de tijd voor je, ook al kom je met beperkt budget. Veel keuze in motoren en kleding. Smeren je niet meteenbhet duurste aan! Zal een vast adres worden voor onderhoud. Hopelijk blijft de service en klantvriendelijk zoals het nu is.

Ton, 18 Jan 2014, 20:54:08: Ontevreden
Ik wilde info over onderdelen en stuurde een e mail. E mail gestuurd geen reactie. Weer gestuurd weer geen reactie. Nogmaals gevragen of ze problemen hadden met e mail ontvangen. Toen kreeg ik een reactie. Er waren andere prioriteiten en onderdeleen zoeken voor een oudere motor was meer werk maar hij zou het die dag uitzoeken voor me en laten weten. Op het eind van de dag weer geen reactie. Dus toch maar elders nagevragen . En volgende dag netjes antwoord gehad. Jammer dat er geen tijd meer gemaakt word voor mensen die iets willen kopen daar. Dus voor mij een grote tegenvaller.

Maarten, 04 Aug 2014, 17:18:55: Ontevreden
Aprilia shiver daar gekocht (begin 2013) Italiaanse import, uiterlijk nette motor, goede prijs, onderhandelen mogelijk, vriendelijk personeel! Kortom geen probleem totdat de motor niet meer wou starten en de gearindicator deed het ook niet! Motor is bijna maandelijks terug geweest en starten bleef een probleem als het warmer dan 10 graden was! Tig keren niet kunnen rijden omdat hij niet wou starten en twee keer door de anwb geholpen moeten worden, waarbij hij een keer spontaan weer starte en de andere keer ik opgesleept ben geworden! De gearindicator zelf maar gemaakt en doordat de garantie er bijna af was en het probleem bleef, hun met veel moeite de motor terug laten kopen! Daarbij vonden ze ook nog dat ik onredelijk was en ze van mening waren dat ze me altijd prima geholpen hadden. Dat is dan ook zo qua afspraken maken ed, maar niet voor het oplossen van het probleem! Ik kreeg uiteindelijk €500,00 minder ervoor terug dan ik ervoor betaald had en een slot en oordopjes welke ik erbij onderhandeld had moest ik betalen. Half jaar ellende, geen motor en €500,00 lichter. Motor staat er nu nog te koop als een schitterende motor voor hetzelfde geld als ik er ook voor betaald heb.


Peter, 12 Sep 2014, 22:33:01: Tevreden
Ik kom er al enkele jaren. Heb er eerst wat kleding en dergelijke gekocht, met prima advies van mevrouw. Dik twee jaar geleden wilde ik mijn Ducati inruilen op een Moto Guzzi. Bij de dealer in Nijmegen stond exact eenzelfde motor maar in Rijen kreeg ik een wat mooiere inruil. En ik ben prettig en serieus behandeld door Bart. Als daar iets aan zou mankeren had ik hem ook niet gekocht. Alleen Bart reageert niet op email, je moet er naartoe of bellen. De Guzzi werd keurig afgeleverd en ook wilde ik het stuur wat versmald hebben om door mijn poort te kunnen, allemaal zonder extra kosten geregeld. Inmiddels heeft de motor 2 beurten gehad en nieuwe banden. Ik woon inmiddels verder weg maar voor de beurt krijg ik een dag een leenmotor aangeboden. Rekeningen worden netjes uitgelegd en ik vind het niet te duur, gewoon een prijs de klopt.

Johnf712, 11 Apr 2015, 18:18:41: Twijfelachtig
It is actually a nice and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing. bdbdkaagfedb

Jeroen, 04 Jan 2016, 15:07:08: Tevreden
Uitermate tevreden maakt niet wie ik spreek of het nu Cees, Bart of Michelle is je wordt er altijd netjes geholpen en de koffie is er ook altijd prima, ik moet ze heel erg bedanken want nadat ik mezelf en mijn motor total loss heb gereden heeft MC Rijen allereerst de schade expert ontvangen er voor mij een goed schade bedrag uitgehaald en de motor enige maanden opgeslagen zonder ook maar enige kosten, heb ook mijn 2 daarop volgende motoren niet bij hen gekocht hier is men ook realistisch over maar voor onderhoud kun je geen beter en eerlijker bedrijf treffen dus wat mij betreft ga zo door MC RIJEN zeker nu en Triumph en Kawasaki toegevoegd zijn aan jullie al reeds prima pakket van Suzuki, Guzzi en Aprillia

Roland, 22 Feb 2016, 13:44:39: Ontevreden
Onze capanord stond stil. ik bracht hem daar om de computer uit te laten lezen en omdat de motor onderweg spontaan stilviel(midden in een rit). Ik had van te voren gezegd dat als de kosten boven de 200 uit zouden komen ze even moesten bellen. Wat blijkt. Ze vertellen dat het contactslot naar de ballen is, de computer kon niet uitgelezen worden. Maar of we wel even voor 2 uur werk wilden betalen. 2x 80 euro. Lijkt mij dat computer uitlezen en contactslot bekijken geen 2 uur in beslag neemt. En we konden hem beter naar de sloop brengen volgens hun.

Johnk879, 08 Mar 2017, 12:20:46: Twijfelachtig
Where To Purchase Generic Ciprofloxacin 0.3 5ml in Albuquerque aefdebdebaeg

Rick, 25 May 2017, 00:12:31: Twijfelachtig
2 low cost ocassions op het oog, beide rond de 2500 euro, was al eens wezen kijken, probeer een afspraak te maken voor een proefrit om te bepalen welke van de 2 mij het best past. Proefrit alleen mogelijk als we tot een deal komen. Kortom, eerst kopen en dan mag je pas een proefrit maken ? Vreemde manier van zaken doen dus.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo