logo
Noord-Holland
NaamVan Heerdt Motoren
URLhttp://www.vanheerdtmotoren.nl/
PlaatsHilversum (zoek op de kaart)
Oordeel93 procent tevreden (13)7 procent ontevreden (1)S. Bos, 15 Jan 2009, 16:05:52: Tevreden
Goeie zaak, doet vooral veel in Ducati. Vriendelijjk personeel, goeie service, nette prijzen.

Richard, 04 Mar 2009, 13:30:01: Tevreden
Goede (kleine) zaak met fijne mensen. Goed persoonlijk contact. Motor gekocht; mooie en eerlijke prijs kunnen maken, topgarantie, zonder problemen nieuwe zaken erop. TOP!

gerrit van der kolk, 06 Sep 2009, 15:34:08: Tevreden
Prima zaak hebben echt verstand van motoren.

Jopje, 18 Apr 2010, 23:58:57: Tevreden
Goede en betrouwbare motorzaak. Helpen je altijd snel. Goede service en idd nette prijzen!

HJ, 07 Jul 2010, 16:22:04: Tevreden
Zeer tevreden. Je voelt je als klant koning. Heb al diverse motoren bij Cor gekocht en heb nog nooit problemen gehad. Zijn niet bang voor vieze handen en helpen je altijd weer snel op weg.
PRIMA motorzaak.

J.R, 08 Sep 2010, 16:59:57: Tevreden
de nselheidsmeter van mijnm 99 hield ermee op, div dealers gebeld: 1 had pauze, en in A'dam raadde men aan de wegenwacht te bellen (!). Van Heerdt kon hem wel even bekijken en wist vrijwel direct wat er aan mankeerde. Later nog voor een beurt langs geweest die keurig uitgevoerd werd tegen acceptabelere prijs dan bij de "echte" Ducatie dealer. AANRADER

Tim, 13 Jul 2011, 14:11:00: Tevreden
Leuke zaak .
Tweedehands motoren zijn er prima .
Wordt goed geholpen.
Motor kennis is top.
Klant is koning.
Cor is top .

Rick, 16 Apr 2012, 17:36:36: Tevreden
Ben keurig geholpen en heb een mooie motorfiets gekocht bij deze zaak.

Kapitein, 26 Aug 2012, 10:48:37: Tevreden
Zoals eerder vermeldt, klant is absoluut koning. Elke keer als ik er kom lijkt het alsof men ter plekke alles uit hun handen laat vallen om te helpen. Prijzen zijn redelijk voor een dealer, de service ongeėvenaard.

vn der heijden, 26 Aug 2012, 14:31:15: Tevreden
zijn liefhebbers, niet zozeer verkopers. goed advies, geen gedoe over al dan niet proefritten mogen maken. Gewoon proberen, gaat je heel goed bevallen.

Tjerk Reijenga, 18 Sep 2012, 17:56:30: Tevreden
Fijne winkel met goede service. Pas een 2e hands motor gekocht. Afleverbeurt is bijzonder uitgebreid uitgevoerd. Geen moeite is ze teveel. Niet pushen maar eerlijk advies. Motor werd zonder erom te vragen 's avonds keurig thuis bezorgd toen ik geen tijd had om hem op te halen. Ook met kleding en helm goed geadviseerd. Deze zaak kan ik bij iedereen aanbevelen.

Marco de Jong, 29 Jul 2013, 10:15:02: Ontevreden
Ik verbaas me enigzins over alle positieve reacties hierboven. Ik ben afgelopen weekend wezen kijken naar een S1000RR. Hier flink voor gespaard, en wilde mijn GSX R 1000 inruilen. Vanwege het noodweer was ik in de auto en had ik uitgebreide foto's van mijn GSX naar hun toe gemaild. Ik kwam binnen en ben gelijk naar de S1000RR toe gelopen. Helaas zag deze er niet uit, hij hoeft voor mij niet super strak gepoetst te zijn maar even gewassen was toch wel fijn geweest. Hij zat gewoon nog onder de drek. Daarnaast hing de hele remhendel unit los. Het viel mij op dat er nog een sticker achter het kuipruitje zat waar nog tekst te lezen was over de engelse verzekering gegevens. Het duurde toch even voordat iemand de moeite nam om met mij te spreken. De meneer die bij me kwam was nogal hyper, hij liep van hot naar her en had een lul verhaal over de motor. Ze moesten hem verkopen in opdracht van een klant die hem nieuw had gekocht maar nu ging stoppen met rijden. Toen ik hem wees op de engelse sticker was hij zelf verbaasd, hda hij nog niet gezien en toverde toen uit zijn hoed: oh ja die klant had hem in Engeland gekocht, en toen laten in voeren want dat scheelde 1500,00. Hij stond te liegen dat hij barst. Vervolgens liep hij weer weg. Ik ben hem toen maar achterna gelopen, want ik wilde toch wel een een prijs horen. Nadat hij een tijdje op motoroccasion.nl prijstr heeft gekeken naar dezelfde type motors dan die ik wil inruilen, ( ook dit vind ik belachelijk ) kwam hij weer bij me. Nou zegt hij, ik denk dat je iets van 4500 kunt verwachten voor die van jou, maar anders moet je dat de baas nog maar even vragen, maar die is er niet. Ja moet ik hier mee??? Omdat het aanbod S1000RR in nederland niet heel groot is wilde toch de machine wel even horen. Na hem weer hebben opgespoord, omdat hij weer weg was gelopen, heeft hij toch de motor even buiten gezet. Hij heeft hem gestart en vervolgens is hij weer weg gelopen. Zelf heb ik de motor maar weer uit gedaan, want hij kwam niet terug. Ik was er klaar mee en ben weg gereden en heb een uurtje later een super gave S1000RR gekocht bij John van de Bunt motoren in Nijkerk waar je goed en fatsoenlijk en heel leuk te woord wordt gestaan.

Feico Mol, 29 Jun 2014, 00:05:04: Tevreden
Zeer redelijke prijzen en uitzonderlijk goede service. Heb er mijn Ducati 749 eerder dit jaar gekocht en niets is te veel om te zorgen dat je er tevreden op rijdt.

Ruud de vries, 02 Sep 2014, 16:13:04: Tevreden
Goeie zaak altijd al geweest . kennis van zaken en prettig in de omgang .
Er zijn 2 goede zaken in Hilversum die veel tijd voor je nemen v/d Heerdt en de nieuweling Rouvoet motoren heeft leuke en goede motoren staan voor super prijzen en ook nog vaak garantie erop dat zie je bijna nergens meer.
Hij gaat bijna voor perfectie . En de koffie is bij beide zaken prima .


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo