logo
Utrecht
NaamBlom Motoren
URLhttp://blommotoren.nl
PlaatsLeusden (zoek op de kaart)
Oordeel50 procent tevreden (3)17 procent twijfelachtig (1)33 procent ontevreden (2)Ronald, 13 Nov 2008, 13:09:56: Tevreden
Goede service, mensen zijn vriendelijk.
Probleempje met je Triumph, moet gek gaan willen ze het niet voor elkaar krijgen.


PS. Zaterdags koffie met vlaai!

Bert, 03 Nov 2010, 20:06:43: Twijfelachtig
Eigenaar Hans is blijkbaar "allergisch" voor ge´mporteerde Thruxton's want zijn advertentie op Marktplaats is domweg respectloos! (Door ons geleverd dus geen uit Engeland ge´mporteerd ding met een nieuwe teller!!) Je bent een "Triumph-liefhebber" of je bent het niet!

Lars, 26 Jun 2015, 15:14:26: Tevreden
Zeer nette zaken waar ik goed werd geholpen. Deze zaak is eerlijk over A2 (kwa. de 35kw en hoe dit werkt met triumph etc.) en zal je een eerlijk antwoordt geven. Wanneer ze geen antwoord hebben zoeken het gelijk even voor je uit. Vriendelijke zaak!

Jelle, 29 Feb 2016, 17:13:21: Tevreden
Ik kwam voor een software update van mijn Triumph daytona en had nog wat dingentjes die ik gecheckt wilde hebben. De beste man was een uur bezig met mijn motor maar heeft slechts 25 euro gerekend voor de software update. Wat een topservice in de toch wel moeilijkere tijden.

john van doorn , 08 Jun 2018, 17:13:49: Ontevreden
Vroeg aan Hans Blom of hij wilde kijken naar de voor mij onbekende sportuitlaat van mijn st, hij zei, nee, daar heb ik geen zin in, en hij liep weg nu loop ik al een tijdje mee in de branche, maar dit is natuurlijk gewoon lomp getuigt niet van service en klantvriendelijkheid, daarvoor vroeg ik aan zn partner of rugzak kriega 20 liter ook voorradig was, nee zei ze, die bestaat niet werd mij verteld, dit was helemaal niet zo , want op internet en bij goedhardt heb ik m later gekocht, dus ze liegen je nog voor ook!! mag dan mooie zaak zijn en triumph is mijn fav merk, maar dit is geen service !

Don, 14 Sep 2018, 16:30:41: Ontevreden
In september 2018 bleef tijdens een rit de versnellingspook van mijn motor (2012 Tiger 800 met 17.000 km) naar beneden hangen. Omdat dit een bekend probleem is bij Triumph heb ik Triumph Benelux benaderd om te kijken of er coulance mogelijk was ... helaas.

Vervolgens prijs opgevraagd voor deze reparatie bij Blom Motoren in Leusden, keurig antwoord gekregen ongeveer 250 euro. Vervolgens afspraak gemaakt om mijn motor te repareren. Afgesproken dat ze het blok zouden openmaken en me dan zouden bellen met de definitieve kosten ... helaas niet gebeurt .... wel een rekening klaar hebben liggen van 370 euro (dat is 1,5 keer het afgegeven bedrag).

Kortom ben niet blij met de service .. afspraken worden niet nagekomen (bellen) en indicatie van kosten kunnen ze beter niet geven als deze zo ver afwijkt van de werkelijkheid.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo