logo
Gelderland
NaamProbikes
URLhttp://www.probikes.nl
PlaatsNunspeet (zoek op de kaart)
Oordeel60 procent tevreden (3)20 procent twijfelachtig (1)20 procent ontevreden (1)Marco, 06 Nov 2008, 17:47:14: Twijfelachtig
Ik hier wezen kijken voor een Suzuki GSX R 1000 K5 deze was in race kleuren over gespoten en op de foto op marktplaats zag hij er geweldig uit. Toen ik er kwam was de verkoper / monteur heel geschikt, leuke vent goed verhaal en proefrijden was geen enkel problee. De vorige eigenaar had hem overgespoten omdat het een echte liefhebber was geweest. En er was nooit iets mee gebeurd. Echter toe ik hem wees op een punt aan de voorkuip ( het ophang punt was plastic gelast ) zei hij dat de vorige eigenaar aparte race kuipen voor dit project had gekocht. En die altijd wel wat op maat moesten worden gemaakt. De andere kant was overigens niets mis mee. Ook vond ik de kuipdelen niet mooi op elkaar sluiten. Tijdens de test rit werkte de snelheidsmeter ook niet goed. Dit kan natuurlijk een kleinigheidje zijn. Al met al had ik er geen goed gevoel bij en had het vermoeden dat deze fiets voor zijn overspuitbeurt een flinke schuiven had gemaakt. Ook de inruil prijs die ik evt voor mijn Kawa ZX 636 kon krijgen was niet om een gat in de lucht te springen.

John van Wette, 13 Nov 2010, 11:53:36: Tevreden
Ik heb mijn motor voor groot onderhoud incl controle/afstellen klepspeling bij probikes gebracht. Tijdens het maken van de proefrit is er (schuif)schade ontstaan.± €1500 tot €2000! Zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren en zelf vonden ze (Ronald) het ook erg vervelend. Ik was er behoorlijk "zuur" van en heb mij toen nogal onredelijk/boos gedragen, ondanks de verzekering dat alles 100% voor elkaar zou worden gemaakt, ik had, achteraf gezien, er wat meer vertrouwen moeten hebben. Het heeft nog even tegengezeten door dat de levertijd voor bepaalde onderdelen wat langer werd dan in eerste instantie ingeschat, maar uiteindelijk is alle schade met nieuwe onderdelen hersteld en is mijn motor (GSX1400)weer in perfecte staat aan mij afgeleverd met een tegoed bon van €100,-! Vooral deze geste vind ik super.

Jacob, 06 Aug 2011, 20:09:58: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: wel onderbouwen graag

Marcel Knol, 14 Dec 2012, 09:27:37: Tevreden
Voorjaar 2009 heb ik bij Probikes mijn Honda ST1100 gekocht, en sindsdien daar ook laten onderhouden. Hoewel het hart van Probikes primair klopt voor de racesport zijn alle soorten, maten, merken en types motor er van harte welkom - en kunnen ze rekenen op een grondige en vakkundige service in een goed uitgeruste workshop. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht, en worden antwoorden op vragen die wellicht iets té typespecifiek zijn toch nagezocht en beantwoord. Prima shop voor het onderhoud van iedere motor.

Marcel Wilbrink, 17 Dec 2014, 13:15:44: Ontevreden
Ben daar geweest om een motor te kopen, een Kawasaki Z 750 R die zij voor een klant verkopen. Motor bekeken, proefrit gemaakt en samen een prijs afgesproken voor inruil en bijbetaling, dus een mondelinge koopovereenkomst gesloten die we de volgende dag ook nog eens bevestigd hebben. Schijnbaar hebben ’s nachts de twijfels toegeslagen bij de verkoper (Ronald) en belde hij me de volgende dag met een verhaal over niet goed werkende ABS waardoor het wel enige tijd kan duren voor de motor geleverd kan worden. Gezien het slechte weer geen enkel probleem. Helaas werd het ABS verhaal steeds groter en aan het eind van de week wilde hij de motor helemaal niet meer aan mij verkopen maar aan de klant teruggeven. Toch staat de motor nog altijd bij hen en op Marktplaats te koop en lijkt het duidelijk dat de verkoper de keutel ingetrokken heeft. Niks geen man een man, een woord een woord.

Tania de Beuker, 26 Dec 2016, 11:39:11: Tevreden
Heb er een F650GS gekocht erg goed geholpen en ben nog steeds erg tevreden met de BMW. Ze verkopen veel jong gebruikte BMW maar ook andere merken.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo