logo
Zuid-Holland
NaamDe Jong Alphen Bv
URLhttp://www.dejongalphen.nl
PlaatsAlphen Aan Den Rijn (zoek op de kaart)
Oordeel91 procent tevreden (10)9 procent ontevreden (1)Jan Keereweer, 26 Oct 2008, 19:12:42: Tevreden
Ben tot twee keer toe na een telefoontje direct op de zelfde dag geholpen, ondanks drukke agenda ,grote klasse.
Monteurs zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam, ook belangrijk ze hebben kennis van zaken.

Hananja van der Lee, 16 Feb 2009, 15:56:45: Tevreden
De Jong Alphen is echt een wereldzaak waar je top geholpen wordt.

Jarno Nieuwenhuize, 03 Dec 2009, 17:03:55: Tevreden
Slechts voor wat kleine dingen langsgeweest, maar wat service betekent (ook voor 30 cent) begrijpen ze hier uitstekend.

Hans, 02 Apr 2010, 13:28:25: Ontevreden
Wat een ongelooflijke slechte service. Na een gesprek over oude R types, had ik nog een vraag. Hij (gerjo)vertelde me in het gesprek dat hij nog een kuip in de voor mij juiste kleur had liggen. Maar toen ik daar iets over wilde vragen had hij geen tijd. Hij had uit het gesprek waarschijnlijk de indruk gekregen dat ik toch niets ging kopen. Die indruk is onjuist. En als een simpele vraag al teveel moeite is om te beantwoorden omdat je het ineens erg druk hebt, hoeft het voor mij niet meer. Ik kom hier nooit meer. Echt een BMW dealer ten voeten uit. Wat een afgrijselijke arrogantie.

Mitch, 30 Apr 2010, 13:21:06: Tevreden
Nog nooit wat gekocht, alleen daar geweest om informatie te halen. De verkoper nam de tijd voor me, legde alles uit wat ik wilde weten en ik kreeg daar een goed gevoel bij, niet opdringerig of iets dergelijks.

Wel jammer is dat de verkopers je niet boven bij de occasions zullen opzoeken als je daar staat.

Mocht ik ooit een BMW gaan rijden dan ga ik sowieso terug

Ard, 04 Aug 2010, 13:54:04: Tevreden
Je wordt goed geholpen, vriendelijk personeel.
Heb hier mijn motor in onderhoud (niet gekocht).
Wordt ook eerlijk aangegeven wat een reparatie kan gaan kosten.

frans, 08 Aug 2010, 02:36:13: Tevreden
een wereld zaak goud eerlijk echt een aanrader de baas zelf heeft veel verstand van motoren en garantie aldaar is altijd meer dan beloofd

Rene, 26 Dec 2011, 12:41:24: Tevreden
Heb een K gekocht.Ben netjes en prettig geholpen.Rick had ondanks de wat rumoerige drukte alle tijd voor me.De motor moet nog wel afgeleverd worden.Alles is duidelijk en er worden geen rookgordijnen gecreeerd.Hiervoor rijdt ik graag 100 km om.Zeker geadviseerd voor potenciele kopers.Klasse!

Patrick , 26 Jun 2014, 19:05:01: Tevreden
Ging er kijken voor een Pan European 1100 na met verkoper Rick via de mail contact over de motor te hebben gehad. Motor werd zonder moeilijk doen klaar gezet voor proefrit. Na geslaagde proefrit deed ik de mededeling dat ik de motor wel nog voor een garantiekeuring bij Erik van Lent zou brengen na de aanschaf. Dit was geen probleem, wel zei de verkoper nog dat hij dit zonde van mijn geld vond, aangezien de motor gewoon goed was. Na de keuring werd dit bevestigd. Klein dingetje als een claxon die niet goed bevestigd was en remvloeistof die niet versmeer was werd zonder aarzeling opgelost. Commentaar van Rick: "moet gewoon goed zijn, punt. " Ik heb veel plezier van de motor, geen spijt van en zou er zo weer heen gaan, ook voor onderhoud. Gezellige personeelsleden die een motorhart hebben!

Rene, 16 Jan 2017, 00:46:17: Tevreden
Een bedrijf waar ik graag naartoe ga. Erg behulpzaam met vakkennis.
Als je iets kapot hebt, krijg je ook alle onderdelen mee die je nodig hebt om het repareren, dat vraagt om gedegen inzicht en een goede magazijn voorraad.
Ik sleutel zelf (graag) en ze zijn altijd bereid je goed advies te geven.

Jasper, 06 Feb 2017, 16:01:05: Tevreden
Afgelopen zaterdag heb ik hier een Yamaha R6 gekocht. Goed en vriendelijk geholpen door Rick, ook in het telefoon en mail contact.
Ondanks dat er "zo mee, zonder garantie" was afgesproken, en de prijs daar ook goed op aangepast was, hadden ze de motor even in de werkplaats klaargemaakt. Zeer netjes gedaan.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo