logo
Noord-Brabant
NaamBiggelaar -performance
URLhttp://biggelaar-performance.com
PlaatsOisterwijk (zoek op de kaart)
Oordeel75 procent tevreden (9)17 procent twijfelachtig (2)8 procent ontevreden (1)Ronald Jesse, 27 Sep 2008, 11:41:35: Tevreden
Open keuken, super service, ook voor mensen die nog geen klant zijn/waren.

Ik ben normaal zeer sceptisch naar garages, maar deze is echt top.

Jos, 25 Jan 2009, 11:50:04: Tevreden
Werkt secuur, komt afspraken na, altijd duidelijkheid.

Jastul, 28 Feb 2010, 01:50:40: Tevreden
Ongeveer 30 jaar geleden !!! een Ducati SD 900 Darmah nieuw gekocht (elders) waar ik niet tevreden over was. Met de 10.000 km beurt naar Biggelaar en meteen een kleine tunung laten doen. WAt liep die mooi, was een heel andere motor. Helaas niet lang, op de terugweg liep het blok kapot. Met de Wegenwacht terug naar Biggelaar, waar de baas (Jan) kijkt: er zit een klein vliegje voor de sproeier. Zijn reaktie: jij rijdt niet met oipen kelken dus moet het hier gebeurd zijn, en hij begon er meteen aan. 's Avonds was ie weer klaar en kon er weer mee naar huis, dus volle dag werk en evt. materialen. Ik hoefde geen cent te betalen!
Daarna heerlijk en probleemloos mee gereden totdat ik werd aangereden door een auto en mijn motor totall loss was.
Okay, 30 jaar geleden maar wel waar. Als de huidige zaaken de mentaliteit nog is als toen .... (en waarom zou dat niet zo zijn?) petje af.
Ps. Ik kwam van Maastricht speciaal naar deze zaak.
Hou hem heel ..... Jastul

chris, 16 Apr 2010, 11:02:22: Tevreden
inderdaad een hele goede zaak, perfect zou ik zeggen. mensen met veel kennis van het merk ducati, goede monteurs en heel veel liefde voor wat ze doen. echt top!

Olaf, 28 Jul 2010, 07:49:03: Tevreden
Geweldige zaak. Makkelijk in het maken van afspraken, zeer kundige mensen en heel vriendelijk. Je kunt tijdens het sleutelen mee kijken. Beste zaak die ik ken.

Mark, 28 Jan 2011, 00:11:31: Tevreden
Nadat mijn dealer failliet ging waren ze zonder probleem bereid de fabrieksgarantie over te nemen.
Verder altijd goed geholpen met mijn eerste Duc.
En nu mijn tweede Duc bij Jan gekocht.
Garantiewerk wat nodig was perfect verzorgd. Extra klussen op mijn verzoek idem.

Nu ja, misschien allemaal niet bijzonder.
Wel bijzonder is de open keuken, de betrokkenheid, en het gevoel dat echt iedereen daar je wilt helpen, en indien nodig ook doet.

Gewoon, erg prettig.

Jan, 27 Mar 2011, 16:21:25: Tevreden
Ja heb 3 uur gereden om een modificatie aan mijn koppeling te laten doen... En het hele concept is gewoon super... Vriendelijk vakkundig en echt betrokken bij en met jou motor... Open keuken concept super... Voor mij geen andere zaak die mijn duc onder handen mag nemen...

Koen, 12 Jan 2012, 00:29:04: Tevreden
Kom hier al zeer lang en ken geen vakkundigere en gepassioneerde ducatizaak. Vrendelijke sfeer en het personeel is vooral gewoon eerliijk

roy, 18 Apr 2014, 20:44:59: Twijfelachtig
Ooit langs geweest om gewoon even te buurten. Kreeg alleen helaas 1 van de monteurs die mijn vertelde dat mijn motor en schade fiets moest zijn Door dat er een hoop niet standaard was. .. jammer gemiste kans. Voortaan misschien eerst peilen of de eigenaar meer van de fiets weet.

Biggelaar, 07 Aug 2014, 16:21:43: Tevreden
Allereerst iedereen bedankt voor het gestelde vertrouwen in ons en de positive reacties.
Roy, als dit over jou motor gezegd is in onze zaak dan zal daar vast wel een reden voor geweest zijn, nu kan het inderdaad zijn dat een eigenaar van de motor meer weet over de historie van zijn voortuig, maar alleen omdat er een hoop dingen niet orgineel zijn krijgt een motor bij ons zeker niet de stempel schade !! daar is meer voor nodig .
Schade aan motor is vaak erg duidelijk te zien, en ook vaak niet zomaar te verbergen of te vervangen . misschien is er wel gezegt dat het een motor zou kunenn zij die schade gehad heeft, niet dat hij total-los geweest, er is veel verschil tussen schade en schade, het kan zijn een schuivertje tot een echte dikke klapper . Ik ben toch erg benieuwd over welke motor het gaat en wat dan de historie van jou motor geweest is, misschien dat je dit nog een keer leest en onder het genot van een kopje koffie dit nog een keer met ons wil bespreken .

Toine van den Biggelaar

Christian, 10 Nov 2014, 11:50:54: Twijfelachtig
Na een grote beurt + koppelingsmod + nieuwe banden + ECU remap net even tveel dingetjes niet goed gedaan; lang verhaal kort, onderste balhoofdlager bleek anderhalve maand later compleet verroest (moest tijdens grote beurt ook al zo zijn) niet geconstateerd bij Biggelaar. Synchronisatie stond compleet verkeerd, na goed zetten liep de motor merkbaar beter - beter dan vlak na de grote beurt (terwijl de uitdraai van de testbankrun wl netjes eruitzag). Tot slot zat er nog veel lucht in de achterrem waardoor deze nagenoeg niet remde.
Ik had deze zaken na de beurt niet direct opgemerkt (ben nog niet zo ervaren) maar na het oplossen ervan door een dealer bij mij uit de buurt was het wel veel beter. Maar goed, fouten kunnen gemaakt worden nietwaar? Niet volgens Biggelaar, iedere motor verlaat hun werkplaats 100% goed was de reactie. Nou klaarblijkelijk is dat bij mij niet het geval geweest. Naderhand ga je dus ook twijfelen aan de andere werkzaamheden; zijn die wl allemaal (juist) uitgevoerd?

Op zich wel tevreden, maar toch ook die vervelende nasmaak... Het ging over best heel veel geld en dat is niet erg, als het dan ook maar goed gedaan wordt.

j.m. mertens, 25 Dec 2014, 11:21:18: Ontevreden
mooi verhaal sjakie!
mijn vierklepper hebben ze daar mooi verpest, veel geld uitgegeven voor een grote beurt en "tuning".
het resultaat was dat het topvermogen niet werd gehaald, zwarte rook, hij stond veeel te rijk.. de kanalen waren te veel weggefreesd, de kleppen lagen te diep in de zetels. dus de fiets liep echt beroerd. broddelwerk dus! heb bij een ducati dealer de zaak in orde laten maken.
dat heeft me echt dubbel geld gekost.
mijn advies is: LAAT JE DUCATI ONDERHOUDEN BIJ EEN DUCATI DEALER!

Biggelaar, 02 Apr 2015, 17:44:16: Reactie van dealer
J.M Mertens, Dit verhaal verbaasd mij een beetje, Ik zou graag willen weten wat voor motor je hier heb laten tunen zodat ik zelf even terug kan kijken in de database van de testbank want daar zou de motor dan tussen moeten staan, aangezien wij altijd voor en na tuning test runs maken en ook ECU of Eprom aan passen aan de modificaties zou ik het erg op prijs stellen wat meer informatie te kunnen krijgen zodat ik kan achterhalen wat er fout gegaan kan zijn


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo