logo
Utrecht
NaamRokÚ Motoren
URLhttp://roke.nl
PlaatsMijdrecht (zoek op de kaart)
Oordeel50 procent tevreden (10)10 procent twijfelachtig (2)40 procent ontevreden (8)Fred v.d. Windt, 25 Aug 2008, 00:28:25: Tevreden
Goeie service! Na garantietermijn toch kosteloos reparatie! Top!

Jim (49), 26 Aug 2008, 15:54:04: Tevreden
Zaak doet wat ze zegt, en meer...


Guido, 28 Jun 2009, 12:29:57: Tevreden
aardige zaak met behulpzame mensen.

Piet (39), 27 Sep 2009, 18:26:00: Ontevreden
Altijd vertraging en nˇˇÝt hun schuld. Ze zijn wel aardig en alles komt wel goed, maar zelden in ÚÚn keer. Jammer.

Arie, 01 Jun 2010, 15:34:03: Ontevreden
Eens met Piet, meerdere malen onderdelen en kleding besteld en vrijwel altijd later geleverd dan beloofd. En inderdaad nˇˇit hun schuld.. Krijg het idee dat ze alleen hun best doen als ze veel kunnen verdienen, maar voor kleine zaken, ho maar!
Voor de rest een redelijke scooter/motorzaak.
Ben nu klant geworden bij Best Buy Bikes (zit vrijwel naast RokÚ). Misschien iets duurder maar wel een eerlijke zaak met een uitstekende service!!

Johny Deers, 12 Sep 2010, 13:48:37: Ontevreden
Men had een tijdje geleden een Speed Triple Black Edition staan, bouwjaar 2004. op de foto's zag hij er erg goed uit op de foto's dus had ze even gebeld. Ja hoor.... men gaf aan dat het een erg mooi ding was met wel wat kleine gebruikersschades. Dus ik kijken. Van dichtbij was de motor volledig aangetast door pekel. Ieder schroefje had wel aanslag, vreselijk gewoon. DIt was helaas net niet op de foto's te zien. Voor niets 85 km gereden :(

MARCO, 20 Jan 2011, 01:28:17: Tevreden
Goede service maar een beetje prijzig. Ontspannen sfeer en al met al best wel een goede indruk. Deze zaak steekt iets boven het gemiddelde uit.

Udo v.d. Born, 02 Apr 2011, 16:39:34: Tevreden
Snelle service. Aardig personeel die hun best doen om je van dienst te zijn. Al met al geven ze mij een hele betrouwbare en zeker voor de gevoerde merken een vakkundige indruk. Of ze duur zijn weet ik niet(voor mij tot nu toe niet)maar dat heb ik er eventueel wel voor over. Op het Aprilia forum hoor je ook niets dan lof over Roke.

Roland, 15 Jun 2012, 22:36:25: Ontevreden
Heb er een Gilera GP800 2011 gekocht met net geen 6000km. Bij de verkoop is alles ok, geen probleem. Alhoewel ik achteraf mijn twijfels had. Dit was een ex demo van de piaggio importeur. Zat geen service/onderhouds boekje bij, raar. Bij de koop heb ik gevraagd voor het serviceboekje te leveren, zouden bij piaggio een nieuwe aanvragen en ook nog wat losse onderdelen. Grootspraak van Aad dat ze supergoede relatie hebben met piaggio en andere piaggiodealers niet en blablabla. Ik wacht nu sinds 4 maanden op een serviceboekje ! Steeds maar weer mails gestuurd en steeds was het antwoord dat het bij piaggio lang duurde. Op een gegeven moment heb ik zelf met piaggio gebeld en binnen 3 dagen had ik een serviceboekje. Laten we zwijgen over de rest van de spullen die ik nog zou moeten krijgen. Dit betekent voor mij dat Roke geen moer doet aan aftersales. Ze antwoorden nog niets eens op mails, helemaal niks ! Maar gelukkig heb ik de Gilera voor dezelfde prijs weer kunnen verkopen en dit alleen maar dat ik baalde en geen vertrouwen meer had in Roke. Ik ben er vanaf, gelukkig. Nooooooooiiit meer Roke.

Mar, 08 Aug 2012, 08:09:56: Ontevreden
Dit is een ervaring van enkele jaren geleden toen ik nog bromfiets reed, deze wil ik toch even uit de doeken doen.

2009
Bromfiets gekocht van 3400 euro, het begon al met de aflevering dat er geen spiegels op zaten. Deze mocht ik er los bij kopen maar na een boos gezicht er toch bij gekregen (was immers al verplicht) Toen ik naar huis wilde rijden wilde hij al niet te best starten, toen door Aad even 'in orde gemaakt'. Volgende ochtend niet willen starten he, dus brommer opgehaald en na gekeken. Weer naar huis volgende dag weer het zelfde en dat tot drie keer toe! Brommer ging niet goed in zn vrij, ben toen bijna verongelukt, verlichting was belabberd. Bij een wasbeurt spoelde de verf van de uitlaat. Ze weigerde het goed te regelen en beriepen zich op de bovag welke alleen de garantie regelt op gebruikte voertuigen. Na een hoop gedoe toch aan ander voertuig gekregen.

Ze vinden het leuk om je spullen te verkopen maar zodra er zich problemen voor doen, nemen aangetekende brieven niet aan etc. Nee voor mij nooit geen Roke prutmotors meer.


rolf, 29 Aug 2012, 20:37:21: Tevreden
prima zaak en veel kennis van aprilia

Gary, 02 Apr 2013, 17:22:02: Twijfelachtig
Pak gekocht. Hulp van ze gehad, ik nog zeggen is dit niet wat groot? Nee dat is wel goed, nu rij ik zelf blijkt t pak veel te groot. Verder wel vriendelijk en het was een nette prijs, maar nu zit ik wel met een veel te groot Triumph pak die ik aan de straatstenen niet kwijtraak...

Martijn, 04 May 2013, 00:50:46: Tevreden
Gary, wat voor maat pak heb je?
Sta op t punt een speed triple 1050 R te kopen dus..

Peter V., 13 May 2013, 22:50:37: Ontevreden
Januari 2009 werd mijn splinternieuwe zwarte motorscooter Piaggio Beverly Cruiser met diverse opties opgeleverd. Ik moest het volledige bedrag van ruim 8000 euro neertellen (pushen, anders kreeg ik 'm niet mee), ondanks ontbreken van diverse accessoires. Motor wordt altijd gestald in mijn verwarmde inpandige berging. Na weken nog geen windscherm en originele afdekhoes ontvangen, wel veel onzin/smoesjes. Vervolgens begonnen de klachten met de (chrome en zwarte) lak die losliet op verschillende plaatsen. Dit heb ik direct gemeld (wie wil nou lakschade aan zijn nieuwe dure motor?); het zou een simpele garantiekwestie worden volgens Aad..JaJa. Alleen RokÚ heeft er al die tijd niets mee gedaan, wel steeds toegezegd en ik bleef vertrouwen hebben. Wat bleek er ontbrak waarschijnlijk primer (Aad: simpele garantiekwestie), Piaggio wil nu 4 jaar na dato niets doen wegens 'verjaard' en verwijst naar de dealer. Roke heeft al die tijd verzuimd mijn klachten bij hen te melden, nu is de garantietermijn verstreken en Piaggio+RokÚ betwijfelen doodleuk of er wel primer op hoort. Intussen is mijn kap grotendeels wit met deels afbladderende zwarte verf. Roke levert absoluut geen service, wel pushen ze bij de aankoop en daarna kun je het bekijken. Mijn klachtbrief dateert van 2009, alleen de (lak-)klachten hebben ze nooit aan Piaggio gemeld. NOOIT MEER ROKE, EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE. Oh, ja Aad vond mijn terugkerende klachtenmeldingen zeer vervelend worden en het leek hem beter onze wegen te scheiden, schandalige behandeling toch! Als je een bonafide zaak bent, los je het netjes op en dan vooral bij een aankoop van ruim 8000 euro.

Jeroen, 17 Aug 2013, 12:42:39: Ontevreden
Voor een simpel setje banden en haakse ventiele 5 keer heen en weer geweest. Nu woon ik dichtbij genoeg, maar toch.
1. Afspraak maken voor de week erop, prima.
2. Daadwerkelijk banden en ventielen monteren.
3. Breukjes in het rubber van de haakse ventielen geconstateert. Nieuwe afspraak voor rubbers vervangen.
4. Ten tijde van de afspraak blijkt niet de goeie maat nieuwe ventielen aanwezig te zijn. Nieuwe afspraak dus.
5. Eindelijk nieuwe ventielen. Eentje ook nog eens verkeerd om gemonteerd! Ik heb dan ook met ze afgesproken dat door alle gezeur ik alleen de kosten van de nieuwe raceventielen ging betalen.

Joop, 16 Jan 2014, 22:03:16: Tevreden
Een nieuwe Piaggio Beverly 350 gekocht bij RokÚ.
Zeer tevreden, afspraken zijn ze netjes na gekomen en kwamen de motor zelfs thuis brengen.
Vandaag de 1000km beurt uit laten voeren. Kon er zelf op wachten.
Hij werd zelfs gewassen en gepoetst voor me.
Ben DIK tevreden!!

Aprilia, 23 Feb 2014, 22:18:07: Tevreden
zeer vriendelijke mensen bij RokÚ, motor wordt goed onderhouden, goed advies bij alle vragen. Motor daar niet zelf gekocht, maar voor mijn 10 jaar oude Aprilia worden garantie zaken toch perfect geregeld door RokÚ. Topzaak!

fred, 11 Aug 2014, 17:08:21: Tevreden
al jaren klant van roke en altijd naar behoren geholpen,,,,,goede service,,, nette prijzen,,,bas is een top monteur.
daar inmiddels 3 triumphs en een aprilia gekocht dus dat zegt voor mezelf genoeg.
en mocht er ooit iets niet helemaal lekker lopen wordt het altijd keurig opgelost.
kan een ieder roke aanraden

R, 01 Oct 2014, 16:21:20: Twijfelachtig
Rsv uit 00 had problemen met uitvallen, bleek een eprom probleem te zijn. Na plaatsen nieuwe eprom en viergas meting, en dergelijke ditjes en datjes een rekening ala 266 euro viel mee.. Maar direct na verlaten van Roke nog steeds een probleem alleen de motor bleef wel stationair draaien maar de gas reactie was nog steeds slecht. Ik kon de volgende dag terug komen van Bas en er zou opnieuw naar gekeken worden top! Eenmaal daar gebracht heefthet anderhalve week geduurt en kreeg een belletje dat ze het niet konden vinden en dat het de erpom niet was en dat er toch maar gekeken moest worden en geschreven voor uren.. prima zoek maar uit maar bel wel voor dure reparaties.
Een week later Roke aan de lijn, ze konden het niet vinden maar wilden dan terug naar de basis gaan, maar de teller stond alweer op 370 euro.. en probleem opgelost 0,0.. Ik kon geen garantie krijgen waar het probleem kon zitten en dat er verder gezocht moest worden.. en dus kleppen ed bekeken moesten worden ..Ik heb vriendelijk bedankt, ben na de eerste discussie met Kees die beweerde dat de machine goed liep voor ik hem ophaalde al al een beetje omgekeerd, nu ben ik dus voor de 2e keer genaaid zonder oplossing en dit heeft met dus weer geld gekost en geen oplossing dus ik ben er eigenlijk klaar mee. Er wordt overal gezworen bij Roke op gebied van het Aprilia tuono/rsv gebeuren, vind het ook een mooie en nette zaak maar ben 2 keer teleur gesteld.

Philip H, 18 Jan 2019, 14:34:14: Ontevreden
Ik zou RokÚ Motors vermijden. Heb jaren lang mijn scooter (Vespa S) bij hen laten servicen en repareren. Ze hanteren erg hoge prijzen. Ook altijd Aad met zĺn glimlach die dan nog een paar keer tegen het bandje aantrapt en vervolgens zegt dat ze ook wel bijna versleten zijn. In het begin ging ik daar elke keer met nieuwe banden weg.

Wat mij ook niet aanstaat is de mentaliteit bij Roke Motors. Waarneer er sprake van schade is wat valt onder de verzekering (had zelf in het begin all risk), dan willen ze al te graag de schade wat hoger in schatten.

Toen ik een keer mijn motor blok heb laten vervangen hebben ze een tweedehands blok erin gezet. Na bijna mijn hele scooter nogmaals betaald te hebben in service kosten bij Roke ben ik op zoek gegaan naar een andere dealer. Via een vriend kwam ik bij een dealer die hij aanrade. Die hebben mij gevraagd: ôwie zo aan de scooter heeft lopen beunen?ö. Tijden het in elkaar zetten van de scooter zijn er schroeven vergeten en er zaten onderdelen in die niet in een vespa horen.

Ik geef RokÚ Motors het liefst -5 sterren. Ik zou deze dealer vermijden. Een mooie showroom hebben ze weer wel. Maarja dat is niet zo gek.

Onsympathieke charlatans zijn het.

Tot zo ver mijn ervaring.Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo