logo
Friesland
NaamMotodrome
URLhttp://www.motodrome.nl/
PlaatsBurgum (zoek op de kaart)
Oordeel82 procent tevreden (9)18 procent ontevreden (2)Mark, 25 Jun 2008, 17:09:06: Tevreden
Ik ben altijd uitermate tevreden over deze zaak en de medewerkers.
Nooit te beroerd om iets uit te leggen of te laten zien en alles altijd keurig in orde.
Motorfanaten in hart en nieren.

Eelke, 14 Aug 2008, 21:00:32: Tevreden
Topzaak. Ze nemen de tijd voor je. Goede service voor motor, kleding en accesoires.
Niet goedkoop en niet duur, laat alle beurten daar uitvoeren.

freek, 06 Feb 2009, 13:38:26: Tevreden
Betrouwbaar adres en eigenaar is echt een motorliefhebber met motorhart.

Francis, 22 Apr 2009, 11:19:45: Tevreden
Tijd geleden nieuwe handschoenen gekocht. Zeer geinteresseerd in de klant, goede ondersteuning bij orientatie op een nieuwe motor. Zowel in de zaak, als ook via de mail!!

Gewoon een goede zaak waar ik graag een stuk voor om rij.

Jappie, 24 Mar 2010, 16:15:54: Tevreden
Echte motorfanaten die ook de tijd voor je nemen.. verkopen ook nette motoren en kwaliteit artikelen/kleding. top!

Stanley, 30 Sep 2010, 13:59:09: Tevreden
Heb mijn motor gekocht bij Motodrome terwijl ik in Amsterdam woon. Reageerden duidelijk op e-mails en erg vriendelijk. Goed geholpen in de zaak en een erg goed gevoel gekregen bij deze mensen.

Later bleek de motor olie te verslinden en moest er misschien zelfs een revisie aan te pas komen. Alles viel onder de garantie (bij een 12 jaar oude motor!) en ze zijn altijd klantgericht gebleven.

Topzaak!

wally, 22 May 2011, 11:32:53: Ontevreden
Via de mail en telefonisch afgesproken een motor te ruilen. Later nog gebeld voor een afspraak, kom ik daar heeft Jarno de motor al verkocht. Lekker bezig!!! Argument: mensen maken wel vaker afspraken en komen niet opdagen. puh!!
Hij had ook kunnen bellen of mailen dat hij de motor kon verkopen. Of de koper even als tweede optie houden.
Geen stijl dus. 2 tanken benzine verknalt.

Kom er niet weer!!

Sander, 20 Jun 2012, 08:49:50: Tevreden
Onlangs bij Motodrome een zeer nette (ik mag wel zeggen in nieuwstaat verkerende) Suzuki DL1000 occasion gekocht. Toen ik binnenkwam werd ik vriendelijk begroet en kreeg ik lekker de tijd even zelf rond te kijken, en nog veel belangrijker: de motor van mijn interesse goed te bekijken. En met goed bedoel ik ook goed! Ik ben best een kritische klant en heb dan ook letterlijke met een lampje onder de motor gelegen om alles goed te kunnen bekijken. Allemaal geen probleem!
Bleek dat de motor echt in topstaat verkeerde, echter, voor mij nog net iets te duur was.
Na mijn "inspectie" vriendelijke te woord gestaan door Jarno (volgens mij de eigenaar) en met hem een en ander uitgewerkt en uiteindelijk mijn oude motor ingeruild. Daarnaast kreeg ik ook nog korting op een nieuw motorpak aangezien ik die ook nog nodig had!
Al met al een hele nette zaak met mooie motoren, vriendelijk personeel en goede service! Wat mij betreft een aanrader!

(voorbeeldje van de service: er was nog een andere klant aanwezig die bij vertrek zijn auto niet meer gestart kreeg. Jarno de monteur gevraagd er gelijk naar te kijken en ter plekke het probleem opgelost. Helemaal top!)

Stefan P, 11 Dec 2012, 23:09:44: Ontevreden
wezen kijken voor een deauville van rond de 3000 vraaagprijs.
daar aangekomen gesprek aangaan.
buiten de trieste inruilprijs voor de oude motor (dit blijft een keuze en is niet slecht op zich, wel typerend) kwamen er nog aflever kosten overheen. tot zo ver normaal, wij hoeven geen aflever beurt aangezien ik en broer handig zijn
nu komt het, dit was niet mogelijk. ondanks dat er geadverteerd werd met zeg 3000 euro was de enige prijs waarvoor we de motor mee kregen 3250 (ofzo) omdat dit de prijs incl aflever beurt was. die was namelijk al gedaan zodat de motor sneller geleverd kon worden (volgens verkoper).
dus de prijs had niet 3000 maar 3250 moeten zijn op internet.

MH, 30 Jun 2013, 20:05:42: Tevreden
Op zoek naar een Pan European bij deze motorzaak terecht gekomen. Via email met foto's bood Jarno al een goede inruilprijs voor mijn oude motor. Motodrome ligt ca. 170 km bij mij vandaan dus het is wel prettig dat je een indicatie hebt van de inruilprijs voordat je afreist.
Toen ik eenmaal bij motodrome aankwam stond de aan te kopen motor al klaar. Proefrit was geen probleem en van enige verkoopdruk was geen sprake. Een paar dagen later heb ik mijn nieuwe aanwinst opgehaald. Al met al een prettige zaak om een motor te kopen.

Laurens, 13 Aug 2013, 22:10:21: Tevreden
Net als voorgaand verhaal, een eind uit de buurt maar goede informatie vooraf. wat de reis de moeite waard maakte. vandaag een nieuwe motor gekocht "honda deauville" goed geholpen eerlijke onderhandeling tot nu toe tevreden.
Volgende week motortje ophalen. wordt vervolgd............................

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo