logo
Groningen
NaamMotorplaza (voorheen Boonstra)
URLhttp://www.motorplazagroningen.nl/
PlaatsGroningen (zoek op de kaart)
Oordeel28 procent tevreden (8)7 procent twijfelachtig (2)66 procent ontevreden (19)Jeroen K, 30 May 2008, 09:46:59: Ontevreden
Slechte service. bracht mijn motor heen om te laten opvoeren na 25kw periode. zou gratis gebeuren. kom ik daar hebben ze nog wat dingen gedaan waarvoor ze lekker 45 euro vroegen. Beetje jammer voor ze dat ik dat niet betaald heb. Geen afspraak over gemaakt. Beetje extra dingen doen om geld binnen te krijgen, dacht het niet.

alex l, 31 Oct 2008, 14:16:28: Ontevreden
vorig jaar mijn motor heen gebracht, had lang niet gelopen plus even laten nakijken! na 3 week nog niks gehoord dus ik ff langs. erg druk we werken ze 1 voor 1 af na 6 week was mijn motor aan de beurt! kleppen gesteld, maar tik in het blok dus moets verder bekeken worden! 2 week later nog niks. 2 week daarna, hij is bijna klaar, maar als ie klaar is bellen wij je! na bijna 3maand bel ik met joost! en he staat het ervoor, hij is klaar, ik ooh je zou toch bellen, joost ja jij belt nu toch! ik vraag wat gaat het kosten: hij legt hoorn neer hoor ik wat een zeikerd ben ik nu meer dan zat! dat terwijl ik altijd netjes ben gebleven, maar er wel van baalde dat het zo lang duurde! mocht ik ff 1700e e weg tikken en ook nog eens behandelt worden als een stuk vuil!
heb hem daarna nog ff opzegt en mijn zegje gedaan over zijn behandeling! mij zien ze daar nooooit meer

Marco, 10 Nov 2008, 15:07:47: Ontevreden
Willen alleen maar nieuw of jong gebruikt verkopen, verkoper had geen zin om mij iets te vertellen over een motor van een 3500,00. Wat voor mij een flink bedrag is, ik weet niet hoe de rest dat vind.

Harri, 16 Jan 2009, 18:46:37: Tevreden
Erg tevreden, goede service. 3 Jaar terug langs geweest voor een proefrit, en direkt een fatoenlijk bod voor m'n 1100XX gekregen. Uurtje later was de deal rond.
Motor is er inmiddels 3x geweest voor een kleine/grote beurt, en 2x voor een garantiegevalletje dat naar volle tevredenheid is opgelost.
2 Maand terug gebruik gemaakt van de haal-en brengservice en er wordt voortijd keurig gebeld wanneer men langs komt, werd contact opgenomen ivm vervangen remblokken en banden.
Verder is men altijd vriendelijk en kent men de klant bij (achter)naam.
Hoewel de werkplaats niet ''open'' is, is het geen probleem om (even) bij de motor te kijken als er aan gewerkt word. Geen geheimzinnig gedoe dus.

Als we het eens kunnen worden over de prijs zou ik er zo een motor weer kopen.

annoniem, 05 May 2009, 10:19:40: Ontevreden
slechte zaak, onvriendelijke mensen, ze maken misbruik van je beperkte kennis van motoren, qua kleding wilden ze me ook niet helpen, zocht een bijpassende broek bij mijn helm en jas, helaas

Two Plugs, 03 Aug 2009, 11:04:53: Twijfelachtig
Typische BMW dealer. Heb het gevoel dat als je geen BMW rijdt (of wilt gaan rijden) je minder serieus genomen wordt. Kan een onderbuikgevoel zijn, maar het feit dat ik dit gevoel krijg, spreekt al boekdelen.

Sikko, 21 Sep 2009, 10:30:32: Ontevreden
Meerdere afspraken werden niet nagekomen na aankoop 2ehands motor.
Is een onderdeel van Boonstra Ureterp. Ook dat spreekt al voor zich...

sopho, 10 Mar 2010, 19:49:10: Tevreden
prima geholpen man van het magazijn kan er wat van wil ook voor oude bmw motoren onderdelen uit zoeken en bestellen

Kees, 15 Mar 2010, 22:52:09: Ontevreden
knoeiers die rommelen met motoren.

Daan, 17 Mar 2010, 19:37:48: Tevreden
Werd er vriendelijk ontvangen.

Heb er een Honda Hornet gekocht.

Alles is volgens afspraak gegaan.

bakaki, 05 Apr 2010, 20:02:59: Ontevreden
Sta te wachten aan balie tot klant voor mij geholpen is. Klant vertrekt, baliemedewerker ook. En die komt niet meer terug.. Na lang wachten op het baliebelletje drukken. Er gebeurt niets. Nog een keer bellen: geen reactie. Weer wachten.. Komt iemand uit de showroom vragen of ie kan helpen. Ik vraag om OSRAM Nightracer Halogeenlampen(zeer goed getest in Motovision). Man komt terug met standaard autohalogeenlamp(merk onduidelijk, H4 autolamp staat op het doosje) van 5 euro. Ik vraag waar ie nou mee aan komt zetten. Eeh, hoezo? Ik leg hem uit. Man vertrekt weer, komt terug: we hebben alleen philips. Verder niets. Niet kijken of te bestellen, niet een suggestie waar ik het zou kunnen proberen. Geen service dus. Gaat om een lampje; vinden ze moeite blijkbaar niet waard. Terwijl ik komende tijd nog wel wat meer spullen voor mijn motorfiets nodig heb. Zijn nu dus wel een potentiele klant kwijt. Afgelopen winter de zaak binnengelopen; was op zoek naar 2e hands motor. Ik was enige klant op dat moment. Personeel druk met vanalles(vooral met elkaar), niemand heeft mij aangesproken. Heb zaak op gegeven moment weer verlaten. Men had t niet eens in de gaten volgens mij. Heb ergens anders een motorfiets gekocht.

Peter van Eekeren, 11 May 2010, 23:48:54: Tevreden
Mijn Transalp een grote beurt laten geven, alles volgens afspraak gegaan.
Tevens mijn motorkleding en diverse accesoires aangekocht voor de motor.
Goede service en vriendelijk.
Niets mis mee.

jan, 13 Aug 2010, 18:24:15: Ontevreden
gebelt voor een gs van 13000 euro afspraak gemaakt om voor de motor langs te komen 250 km heenreis en 250 km terugreis voor niks.Ze hadden de motor zojuist verkocht....boos....

Pieter, 15 Oct 2010, 18:16:21: Tevreden
Ik ben er meerdere malen wezen rondneuzen met een goede vriend van me.
Ik heb er tot nu toe 2 x iets aangeschaft.
Er wordt netjes gevraagd of de medewerkers je kunnen helpen.

Ik heb er niks op aan te merken tot nu toe. Ik vind het een prettige zaak om langs te komen.

Leendert, 04 Feb 2011, 11:10:28: Ontevreden
ZEER ontevreden.
3 aanvaringen gehad:
1. Ooit een 2e hands Pegaso gekocht. Afleverbeurt betaald, maar voor de helft uitgevoerd. Zeer veel moeite moeten doen om de rest alsnog uit te laten voeren.
2. Pegaso viel stil, 2 weken na de 6 maanden Bovag garantie. Volgens deze dealer een reparatie van 1300 euro (dynamo vervangen). Uiteindelijk bleek bij de eigen dealer dat massakabel spanningsregelaar was losgetrild. Kosten 50 eurocent!!
Deze zomer proefrit gemaakt op 1200GS. Toen ik aangaf dat spiegels volledig wazig waren tussen 100-140 km/h had niemand dat nog gemerkt... Ook bleek nadat ik aangaf wel degelijk een dergelijke motor wilde hebben, maar alleen geen lening o.i.d. wilde nemen, dus er voor wilde sparen, was de interesse van de verkoper volledig weg en werd ik bijna de zaak uitgekeken.
Mijn advies: zoek een andere motorzaak uit waar je wel wordt gewaardeerd.

Niels, 05 Apr 2011, 08:42:06: Ontevreden
Ik kwam voor een paar laarzen, ik heb een redelijk grote maat (49/50) dus gelijk maar even vragen of ze die uberhaupt wel hebben.. De medewerkster zou even kijken welke modellen ze in die maat hebben, want ze hebben de maat wel in voorraad. Kijkt naar een paar laarzen die op de plank staan, heeft een paar vast waar groot MAAT 49 op staat en zegt 'nee, die hebben we hier nu niet op de plank staan. we hebben alles nog ingepakt van de motorbeurs en straks komt er een beurs in groningen dus we laten het ingepakt staan'
Ok, dat je het niet uitpakt in 1 week als je weer naar een beurs gaat daar kan ik mee inkomen. Maar als je een goede maat in handen hebt en dan zegt dat ze niet op de plank staan?

Vervolgens zeg ik dat ze een maat 49 in haar hand heeft; 'ohja, nu je het zegt'. Daar had ze ondertussen 3 keer naar gekeken, gevalletje van niet willen verkopen lijkt mij.

Sjaak, 27 Nov 2011, 12:18:02: Ontevreden
Had er ooit een helm gekocht, waar ze een van de weinige dealers in waren, maar de mechaniek ging naar 2 jaar stuk, ze zeiden dat dit niet gemaakt kon worden en dat ik een nieuwe moest kopen. Toen ik zelf de importeur sprak bleek dit wel makkelijk en goedkoop te repareren was.

GJ, 21 Mar 2012, 19:34:46: Ontevreden
Heb dr ooit mijn TL voor reparatie gebracht ivm een lekkende koelwaterkeerring. Daarna opgehaald maar had snel weer dezelfde problemen. Na een paar weken uiteindelijk klaar krijg ik weeeeer dezelfde problemen plus dat mijn deksel olie ging lekken. Was volgens een TL-kwaal maar das was ik niet van overtuigd. Motor naar een andere zaak gebracht en daar bleek dat ze de oude pakking dr weer hadden tussen gedaan. Geen wonder dat ie begint te lekken. Al met al prutsers.

Hans, 19 Apr 2012, 15:28:16: Ontevreden
Ik heb in oktober 2011 van een partikulier een BMW R1100Rt gekocht, de vorige eigenaar heeft deze in 2006 bij Boonstra aangeschaft voor bijna 8000 euro.
Tijdens inspectie blijkt het voorwiellager geheel defect te zijn waarna bij demontage blijkt dat de afstandsbus tussen de lagers in geheel ontbreekt, iets wat een levensgevaarlijke situatie opgeleverd heeft.
Ook blijkt er een wiel in te zitten welke 1 jaar ouder is als de motorfiets zelf.
De vorige eigenaar heeft het onderhoud in de jaren alleen bij Boonstra laten uitvoeren en is geheel ten goeder trouw.

Er is dus een schade motor geleverd waarbij de schade op een dusdanige manier hersteld is dat er een levens gevaarlijke situatie is ontstaan.
Deze motorzaak verdient het om het BMW dealerschap afgenomen te worden, zulke prutsers verwacht je alleen in de derde wereld landen of bij kampers.


Bart, 30 May 2012, 16:51:50: Ontevreden
Ben er nu 2 keer geweest.

1e keer wou ik even snel wat kettingspray halen. Kom ik binnen en staat er iemand achter de kassa. Toen ik naar de kassa liep ging ie snel naar achter, de werkplaats in. Ik een minuutje wachten, die zal wel even wat ophalen dacht ik. Na die minuut heb ik op dat belletje gedrukt en er kwam een monteur aangelopen. Ik vragen om een busje kettingspray: "ik ben geen verkoper, je zult maar even moeten wachten." Ja laterrr, ik haal t wel ergens anders dan.

2e keer wou ik alleen even een bougiesleutel hebben. Na even gewacht te hebben kwam er een onzeker verlegen mannetje aan. Ze hadden geen bougiesleutels. Beetje jammer. Ik zal er alleen heengaan als het écht nodig is.

John, 24 Jul 2012, 20:53:11: Ontevreden
ongemotiveerd personeel waarbij weing kon was er nog nooit geweest maar kom er zeker niet meer over de vloer.

Mark, 01 Jan 2013, 12:28:43: Ontevreden
Ben er 1 keer geweest om naar een motor en kijken en om gewoon deze zaak eens te zien. Niemand die me kwam helpen. Toen ik vroeg naar een bepaalde motor werd alleen gewezen en gezegd: daar staat 'ie, waarom de man weer weg liep. Niet mijn type zaak.

Buck, 18 Jun 2013, 09:43:20: Twijfelachtig
Voor scherpe prijs BMW gekocht, tweedehands. Prima ontvangen, motor afgeleverd thuis. Na paar maanden grote kosten. Weinig coulance bij reparatie of inruil. Twijfelachtig omdat ik me afvraag of men wist van de problemen die er met de motor waren, en twijfelachtig dat men niet wat meer voor de belangen van "de eigenaar" van de motor opkwam, men zich ook een beetje medeverantwoordelijk voelde.

Johanski, 19 Jun 2014, 22:02:11: Tevreden
Item besteld via webshop. Zou het eerst ophalen op de vestiging in Heerenveen. Waren een paar dagen weg in Drenthe toen gebeld werd dat het bestelde product binnen was.Moest alleen nog naar vestiging Heerenveen gebracht worden. Afgesproken om het op te halen van vestiging Groningen. Product lag keurig klaar, netjes verpakt. Ontvangst bij de kleding afdeling (eerste verdieping) was netjes en behulpzaam.

Geen ervaring met de aankoop/ onderhoud van een motor bij Motorplaza Groningen.

Fred, 10 Sep 2015, 13:11:56: Ontevreden
Motor voor de zomer naar Motorplaza Groningen gebracht voor een nieuwe voorband, hierover een prijsafspraak gemaakt. Dus geregeld.

Bij het ophalen moest ik ineens € 350.00 betalen.
Hebben ze dus uit veiligheidsoverweging en zonder toestemming zomaar voor en achter nieuwe remblokken er op gezet ( zeggen ze)
De rekening toen niet betaald en de motor gewoon meegekregen.
Nu willen ze de Remblokken terug en ondanks er weinig tot niet mee is gereden worden ze beoordeeld en moet misschien een bedrag voor de slijtage betalen.
Met andere woorden, de remblokken worden vermoedelijk weer op een ander motor gezet en de eigenaar kan de volle pond gaan betalen.
Wie zegt nu dat ik wel nieuwe blokken heb gekregen.
De blokken worden er nu door een ander vakgarage afgehaald en vernieuwd. Bij Motorplaza voor en achter nieuw € 200.00. Bij de andere vakgarage, zelfde blokken voor en achter € 85.00 gemonteerd en al.
Volgens mij hebben ze nog steeds de vroege Boonstra mentaliteit en wordt je gewoon genaaid.

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of ze BOVAG erkend zijn.

niek, 16 Jan 2017, 10:24:21: Ontevreden
MV agusta gekocht van 10,000, ik kom daar word bij de motor neergezet en mag ernaar kijken. Verkoper gaat iemand helpen die een goldwing wilt kopen, daar blijft de verkoper 30min mee bezig en ik blijf lekker bij de motor staan. Vervolgens komt de verkoper, ik mag een test rit maken met een lege tank. Motor loopt naar behoren. Ik koop de motor hij was van te voren gecontroleerd voordat ik vertrok. Bij thuiskomst blijkt dat er 0 koelvloeistof in de motor zit, deze is dan ook gloeiend heet. Enkele maanden later blijkt dat een onboard computer is doorgefikt (iemand uit australie vertelde dit aangezien daar het vrijwel altijd heet is) Ik nieuw onderdeel gekocht bij STARTWIN IN LOENEN. Motor rijd weer als een malle.

Koop geen motor bij deze vuile oplichters. Als je een mooie motor wilt ga dan aasje blieft naar een van de andere concurrente in dezelfde provincie. En als je problemen hebt aan je italiaan ga je naar startwin of die tent in apeldoorn.Bert, 15 Apr 2017, 14:40:35: Tevreden
Vorig jaar kocht ik een FJR1300 bij motorplaza in Groningen. Daarna ben ik een paar keer terug geweest voor kleine reparaties onder garantie in de garantieperiode en ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitstekend geholpen ben. Geen gezeur over de garantiegevallen, maar direct een afspraak ingeland, ook bij aflevering prima afgehandeld. Bij de afhandeling van een valschade bij stilstand belden ze me dat ze de voorvork er uit hadden liggen omdat ze de keerringen onder garantie aan het vervangen waren en dat mijn remblokken zo goed als op waren, wist ik dat dat er aan zat te komen, en omdat de boel nu toch los lag was het handiger om de remblokken nu maar meteen te vervangen, of ik accoord was. Goed plan dus ik was direct accoord. Naderhand geen enkele kosten terug te vinden over het vervangen van de remblokken alleen de prijs van de blokken zelf. Ik nog vragen of dit wel klopte. Reactie van hun was dat de boel toch al los lag door het garantiegeval en dat daarmee de werkplaatskosten voor mij niet op de rekening kwamen. Pfff dat had ik in vele jaren motorrijden nog nooit meegemaakt, geweldig. Daarnaast hadden ze een mooie r1200rt demofiets voor een dagje meegegeven omdat ze wisten dat ik dat ook een mooie fiets vond. Voor mij dus geen enkele negatieve ervaring met Motorplaza Groningen, alleen maar positieve. (Ondertussen wel zwaar aan het nadenken over een r1200rt of k1600 gt, dat dan weer wel). Kortom prima zaak met uitermate vriendelijke meedenkende medewerkers.

De jong, 07 Sep 2017, 20:37:59: Tevreden
Zeer tevreden over de motorplaza heerenveen.

Altijd correct geholpen zowel in de verkoop als in de werkplaats.Rolf, 27 Jan 2018, 13:16:08: Ontevreden
BMW gekocht en er zou een 40000 km beurt worden uitgevoerd. Bij inspectie bleek dat er niets, maar dan ook niets aan de motor was gedaan. Het originele luchtfilter uit 2005 zat er nog in, de v-snaar was ook van 2005, de remolie zag eruit als afgewerkte motorolie. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij het confronteren van de eigenaar met deze feiten werd ik aan de telefoon afgeblaft. Hier kom ik dus echt nooit meer terug.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo