logo
Overijssel
NaamARAL Motor Service
URLhttp://www.aralmotorservice.nl
PlaatsZwolle (zoek op de kaart)
Oordeel98 procent tevreden (44)2 procent ontevreden (1)Remond, 11 Mar 2010, 15:11:41: Ontevreden
Wat een knooiers zijn het, bij een beurt de helft vergeten vast te draaien. Motor loopt onregelmatig en lekt olie. Heb ik naar een dealer moeten brengen om de zooi weer netjes te maken. Blijkt dat het co verkeerd gezet was en de klepspeling klopte geen hol van. Jammer van mijn centjes maar GOEDKOOP is inderdaad DUURKOOP. Mijn Duc bijna naar de klote.
Heeft alleen geimporteerde zooi staan met dubieus verleden. Van DUCATI's HEBBEN ZE DUS GEEN VERSTAND. WAARSCHUWING !!!!! Breng je DUC DAAR NOOIT HEEN.
Sleutelen kunnen ze niet Beunhazen zijn het. SUKKELS

Remco, 21 Mar 2010, 10:56:55: Reactie van dealer
Beste Remond,
Jammer van deze ongefundeerde reactie. Je spreekt over mij in meervoud, terwijl ik een eenmanszaak ben. Dat zegt mij dat je nog nooit hier geweest bent, sterker nog, ik heb geen "Remond" in mijn klantenbestand. Van sommige uit het buitenland afkomstige motoren weet ik inderdaad de achtergrond niet, maar om dat nu gelijk dubieus te noemen? Juist als ik de achtergrond niet ken trek ik zo'n ding helemaal uit elkaar omdat ik zuinig ben op mijn goede reputatie. Mocht het zo zijn dat je onder een andere naam reageert en je bevindingen kloppen, dan verbaast het mij er op deze manier achter te komen. Als je me zou kennen weet je dat ik een motor pas aflever als de klant 100% tevreden is. Het enige dat ik uit je verhaal kan concluderen is dat je met voor mij onbekende motieven probeert mijn bedrijf af te kraken.
Remco

Joost Kasse, 21 Mar 2010, 18:38:38: Tevreden
Ik heb sinds de start mijn motor (900ss '95) bij Aral Motorservice in onderhoud.

Nimmer klachten gehad. Niet over de reparatie, niet over de kosten en zeker niet over de service. Ik kan het bericht van 'Remond' niet plaatsen. Voor mij geen reden een overstap naar een andere garage te overwegen. ARAL Motorservice, helemaal top!

rob de vries, 21 Mar 2010, 20:52:06: Tevreden
Al voordat remco zijn bedrijf opende ging ik met al mijn vragen naar hem toe. Remco is iemand die zijn hele hart in zijn bedrijf stopt en altijd voor iedereen klaar staat. Remco heeft een enorme ervaring en kennis in het repareren van motoren. Waar de persoon over klaagt is een grote en dikke onzin en waarschijnlijk een concurrent collega die het niet kan hebben dat aral motor service een prima groeiend bedrijf is met een perfecte service en kwaliteit. Ik raad ieder aan zelf een oordeel te creren door persoonlijk bezoek en niet door dit soort onzin berichten die iemand online zet en dan ook nog eens in een anonieme vorm. Ik heb al meerdere vrienden om mij heen naar hem verwezen en deze zijn zeer tevreden. Nogmaals.. Mensen oordeel persoonlijk en niet door dit soort onzin berichten.. Rob.

bjorn wellenberg, 22 Mar 2010, 19:03:10: Tevreden
Jammer toch dat een mooi medium als het internet vaak wordt misbruikt door kwaadwillenden. Kan mij dan ook totaal niet vinden in de woorden van Remond.
Ik ken Remco al een tijdje in het motorwereldje. En als het op sleutelen aan motoren aankomt is er geen grotere piet precies en toegewijde monteur dan Remco.
Ik wil dan ook tegen Remond (alias de angstige concurrent) zeggen: "Zeg Remond probeer je op een positieve manier te onderscheiden en laat Remco zijn werk doen, want daar is die goed in."Gerard, 23 Mar 2010, 14:38:25: Tevreden
Erg tevreden over Aral motorservice, Remco geeft je goed advies en uitleg bij zijn producten en diensten.Hij werkt erg siekuur en heeft er veel verstand van.

Erg triest dat remond zo'n verzonnen verhaal post.Hij is duidelijk nooit bij Aral service binnen geweest...

Groet Gerard (ducati monster, ss900)

IkBOBnietikROB, 24 Mar 2010, 12:21:29: Tevreden
Als die "Remond"niet zo'n vreselijk overdreven klachtenstroom neer zou zetten, zou iemand hem misschien serieus kunnen nemen, maar dit is typisch een domme poging tot zwartmaken. Waarschijnlijk heeft hij RAYMOND als schuilnaam willen gebruiken maar weet hij niet eens hoe je dat spelt! Negeren die zwetsende geheimschrijver. Remco levert betrouwbare TOPservice. mvg Rob

Jan, 28 Mar 2010, 16:43:12: Tevreden
Het verhaaltje "Remon" lijkt me wel duidelijk. Iedereen die bij ARAL oftewel Remco is geweest weet dat dit verhaal niet kan kloppen. Blijkbaar kan goede service voor een goede prijs kwaad bloed zetten bij diegene die daar niet aan kunnen tippen. Erg slim is ReDom blijkbaar niet ;) Het groene balkje wordt alleen maar groter :)


Bas, 29 Mar 2010, 11:58:22: Tevreden
Ook ik ben een zeer tevreden klant van Remco en kan me absoluut niet vinden in het commentaar van "Remon". Als je Remco kent kan je dit gewoon niet opschrijven. Staat altijd voor je klaar met grote deskundigheid en een bakkie!! Ik sluit me aan bij Rob: negeren die zwetsende geheimschrijver!!!
mvg Bas

Jens Bode, 08 May 2010, 14:29:33: Tevreden
Zowel ik (Jens), en mijn broers Bernd en Sven hebben de motor in onderhoud bij Remco en zijn er uiterst tevreden over. Snelle service, betaalbare prijzen en je wordt in tegenstelling tot andere motorzaken niet verwezen naar de ''wachtkamer''. Je kunt erbij blijven en zien wat er gebeurt! Geen geheimen.

Remond beste vent, je lijkt wel een concurrent!

Joris van Rijswijk, 14 Jun 2010, 21:07:24: Tevreden
Ik heb een kawasaki gpz 900r en die is bij aral in onderhoud. Er kom geen ander aan die fiets. Ik weet niet waar die zwamkop van een remond het over heeft maar ik denk dat hij niet helemaal lekker in z,n voorhoofd is.Niet aan aral zitten want dan krijg je problemen

belmotoren zwolle, 14 Sep 2010, 14:10:11: Tevreden
Ik heb het soms zo druk dat ik het werk niet aan kan, dan vraag ik remco de motoren klaar te maken en dat kan hij zeer goed.

Gerard Krist, 24 Dec 2010, 14:33:41: Tevreden
Kom nu zo'n drie jaar achter een met m'n ouwe BMW bij Remco voor onderhoud.
Altijd tevreden. Vooraf aangegeven punten worden goed opgepakt.


Marco, 01 Feb 2011, 11:54:18: Tevreden
Ik denk dat "Remond" zich een paar straten heeft vergist op het kaartje ;-)

Over ARAL/Remco kan ik alleen maar positief zijn, vandaar dat ik binnenkort de Duc weer breng voor een grote beurt.

Dirk, 12 Feb 2011, 15:51:07: Tevreden
Heb m'n Duc sinds enige tijd in service bij Aral. Kan alleen maar heel positief over de service en technische vaardigheden. Heb bovengenoemde zaken wel elders meegemaakt. Niets dan lof voor Remco!

Arno, 21 Mar 2011, 20:44:09: Tevreden
Prima service,
Remco doet vaak net iets extra's en rekend hier niks extra's voor.

top

Barry, 29 Mar 2011, 18:39:29: Tevreden
Ik ken wel een garage uit de omgeving van Aral (Remco) waar ik niet tevreden over ben. Daar ben ik weg gegaan vanwege het gebrek aan serice en kwaliteit.

Sinds mijn motor door Remco wordt onderhouden heb ik geen klachten meer, snelle service, duidelijk uitleg en betaalbare prijzen.

Luc, 13 Apr 2011, 09:38:49: Tevreden
Vorige week donderdag heb ik mijn Aprilia RSV Mille naar Aral gebracht, voor een lentebeurt. Een mooie manier om kennis te maken met Aral Motorservice en te zien of het me zou bevallen.
Het resultaat is dat het uitstekend bevallen is! Remco heeft de motor keurig nagelopen, nog tips gegeven voor het schoonmaken van de motor en is een tijd bezig geweest met het ontluchten van de achterrem. Dit alles voor een zr vriendelijke prijs. Koffie was goed te drinken en ik heb 2 uur aangenaam doorgebracht bij Remco.
Volgende keer dat m'n Appie weer een beurt nodig heeft, ga ik weer naar Aral toe!

Arne, 24 May 2011, 09:18:34: Tevreden
op aanraden van een vriend ben ik naar Aral gegaan voor het vervangen van de achterband. Werd zeer vriendelijk ontvangen en de service is prima! heeft even goed naar de motor gekeken (achterwiel lagers en koelvloeistof vervangen) en en in goed overleg bepaald wat er moest gebeuren, en dat alles voor een mooie prijs! Erg tevreden en de volgende keer gaat de motor mooi weer naar Aral!

Marc, 03 Jul 2011, 08:11:40: Tevreden
Mijn Ducati 888 SP4 liep slecht stationair. Naar aanleiding van een 851/888 meeting, door ARAL georganiseerd, besloot ik om Remco eens te vragen om mijn motor eens onderhanden te nemen. Onderweg naar Zwolle, midden in Deventer, kreeg ik pech; het schakelpedaal was met geen mogelijkheid meer te bewegen. Ik belde Remco met de mededeling dat onze afspraak niet door kon gaan, ik stond immers met pech langs de weg. Was geen pobleem voor Remco: "ik gooi de boel wel even dicht hier, en dan haal ik je toch even op met mijn bus"! Wat een service! De Ducati heeft ca. 2 weken bij Remco gestaan; de gehele zoektocht naar het probleem vanhet slecht stationair lopen heeft Remco mij netjes op de hoogte gehouden; via mailen telefoon. Remco nemt overal de tijd voor, niets is te veel. Super correct, ben zeer tevreden! Volgende keer weer naar ARAL.

Jeroen, 25 Jul 2011, 10:44:21: Tevreden
Heb mijn Ducati 748 al een tijdje in onderhoud bij ARAL / Remco. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben. Heb Remco aanbevolen bij een aantal mensen die ook allen zeer tevreden zijn over hem. Koffie staat altijd klaar, heel gezellig en persoonlijk. Bij sommige zaken ben je je motor dagen/weken kwijt bij Remco kun je wachten onder het genot van een bakje koffie en complete uitleg.

Ook ik blijf mijn motor naar ARAL brengen.

Groetjes,
Jeroen (Ducati 748)

PS. De reactie van Remond slaat echt helemaal nergens op, jammer dat dit zo moet. Duidelijk iemand die hem zonder goede reden zwart probeert te maken.

Peter, 22 Aug 2011, 22:13:35: Tevreden
Heb een set Termignoni uitlaten gekocht bij Remco.Toen ik kwam kijken twijfelde ik over de afwerking van 1 van de uitlaten en er rammelde iets in de uitlaat.Remco merkte dat ik twijfelde en bood aan de dempers los te halen en opnieuw te vullen.Dit heeft hij gedaan en het was goed dat de dempers open gemaakt waren!Er zat geen vulling meer in.Dit alles zonder meerprijs.Kortom iemand die achter het produkt staat wat ie verkoopt.Prima service en iemand die zich aan zijn afspraak houd!

Peter, 02 Sep 2011, 13:28:45: Tevreden
Ondanks dat het geen termignoni dempers zijn maar waarschijnlijk Remus doet dit niets af van de service!Stickers plakken kan iedereen nl!Vr groet Peter.

Harry kamstra, 23 Sep 2011, 19:44:15: Tevreden
Dinsdag heeft Remco mijn 999 savonds opgehaald voor kleppen stellen en nieuwe riemen. vrijdag middag weer opgehaald en meteen een lekker eindje gereden. wat een verschil met voor de beurt, rijdt weer super en pakt weer goed op! Remco heeft alles weer goed afgesteld en de rest van de motor ook even nagelopen. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en het vakmanschap van Remco. Breng hier gerust je DUC naartoe, je zult zeker niet teleurgesteld worden!

Maarten, 07 Nov 2011, 17:49:43: Tevreden
Ik heb deze week mijn motor bij Aral gehad voor een onderhoudsbeurt. Ik herkende mn motor niet meer terug! Omdat dit mn eerste motor is dacht ik dat sommige dingen normaal waren.(beetje zwaar sturen, trekkracht.) Maar nadat Remco hiernaar gekeken heeft rijdt mijn motor weer super! En nog voordelig ook.
Belt je ook even op als er onderdelen vervangen moeten worden, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik raad Aral zker aan voor elke motorrijder!

Jos, 29 Mar 2012, 18:34:12: Tevreden
Vandaag nieuw bandje laten monteren. Werkt secuur en leuke sfeer. Ik ben tevreden :)

Simon, 25 Apr 2012, 16:15:20: Tevreden
I have never been to Aral and have never met (yet) Remco but have used them for mail order spare parts for a 888 ........ fantastic service, advice, price and fast delivery (to Scotland) would recommend to anyone and hope to visit some time in the years to come.

Fr Stevens, 26 May 2012, 18:49:09: Tevreden
Spijtig dat er bij oordeel niet "zeer tevreden" te selecteren valt!
Rij met een Ducati Monster 900ie, ben wat aan het sukkelen van de ene naar de andere dealer omdat niemand hem deftig afgesteld krijgt. Was via een advertentie op Marktplaats bij Remco terecht gekomen.
Aangezien het voor mij een eindje rijden was (ben van Antwerpen, 220km enkel) eerst maar even gebeld en afspraak gemaakt. Heb geen minuut spijt van de hele trip die ik heb moeten maken om naar Aral te rijden!
Bij aankomst meteen een lekker bakje koffie en hebben even besproken wat er zoal al gebeurd was qua afstellingen aan de motor.
Gezien het een heel zooitje was heeft Remco van 0 terug begonnen en alles terug piekfijn ingesteld & afgesteld.
Tijdens het werk kan je rustig toezien hoe alles gebeurt en kan je ook zien dat alles wat achteraf in rekening wordt gebracht ook effectief gebeurd is.
Een K&N luchtfilter had de afstelling en prestatie van de motor misschien nog iets kunnen verbeteren maar Remco is niet zoals de meeste dealers en overlegt eerst even met je of je die kost wil maken en is niet van het principe om het er maar vanzelfsprekend op te zetten en de rekening te presenteren.

De reactie van Remond kan ik dan ook ABSOLUUT niet vatten!
Niet dat ik ooit getwijfeld heb aan Remco, maar als je eens naar een andere dealer gaat waar je nog nooit geweest bent, dan is het altijd wat afwachten.
Ik kan jullie verzekeren, Remco is een prima kerel, werkt zr zorgvuldig aan je motorfiets, is zr schappelijk in prijs en de zaak is erg proper.
Alle apparatuur om aan je motorfiets te werken is aanwezig en up-to-date!

Remco, nogmaals bedankt voor de prima service en het degelijk afstellen van men motorfiets!
Bij jou kan je tenminste met vol vertrouwen binnenwandelen zonder eerst je zakken te hoeven dichtnaaien.
Hier kunnen nog heel wat dealers van leren!

Tga je goed!
Fr

Wil van Helvoirt, 02 Jul 2012, 21:47:44: Tevreden
Goedenavond Remco,

Nogmaals heel heel hartelijk dank voor je snelle en adekwate hulp en prima service afgelopen vrijdag.

Ik was om 11.00 uur alweer op het circuit en heb dankzij jou (en de motorrijder die jou gebeld heeft vanaf de parking) nog een zeer prachtige dag gehad en kunnen genieten van de prachtige races en trainingen.

Ik heb wat meer overgemaakt vanwege de prima service en vriendelijkheid en het vertrouwen in de medemens en dat doet een mens zeer goed.
Wellicht zien we elkaar nog ergens in de toekomst.

Met sportieve groet,

Wil van Helvoirt

Sander Eijk, 06 Sep 2012, 12:30:44: Tevreden
Zeer tevreden over Aral en dus ook Remko. Ik heb hier mijn eerste motor gekocht (Ducati 748R) en ben erg goed geholpen door Remko. Gewoon eerlijk en geen poespas!
Voor onderhouds beurten kom ik hier zeker terug, ook al is dit voor mij een eind rijden (vanuit Delft).

Kortom: Aanrader en zeker naar toe gaan!

Groeten,
Sander Eijk

Ruben Draaijer, 06 Sep 2012, 19:28:41: Tevreden
Hoi Wil van Helvoirt,

Ik ben blij om te lezen dat het gelukt is en je alsnog naar het circuit kon!
Ik was die motorrijder die Remco gebeld had ;)

Hopelijk ontmoeten we elkaar nog eens op een andere manier.

Overigens kwam ik gister Remco tegen op de motor, gezellig even praatje gemaakt voor de verkeerslichten ;)

Groeten!

Joran, 14 Apr 2013, 20:43:35: Tevreden
Afgelopen zaterdag met mijn 999 langs geweest voor een kleine onderhoudsbeurt.
Wat een top service, Remco heeft heel veel verstand over alles wat met ducati te maken heeft. Je kan hem alles vragen en hij neemt graag de tijd voor je. Ik ben heel tevreden en wat een relaxte sfeer daar, veel beter dan bij een motor dealer.

Ik kom in Oktober weer terug bij je.

Grtjes Joran

Erik Wels, 13 May 2013, 15:23:16: Tevreden
Heb m'n 848 bij Remco in onderhoud, goede service, kennis van zaken en prettig contact!!

Rob, 09 Jul 2013, 21:16:51: Tevreden
Mijn 999 in onderhoud gehad bij Remco en hij is weer in top conditie wat fijn.Super service en kwaliteit.en hij rijdt geweldig weer.dank je Remco tot de volgende keer.

Martijn, 31 Aug 2013, 10:09:14: Tevreden
Kleine beurt en lekke voorpoot laten repareren van een BMW. Goede prijs en stuurt weer superstrak. A.s. maandag vervolgafspraak gemaakt voor grote beurt en onderhoud, dit zegt genoeg....

Rick van den Brink, 05 Sep 2013, 22:48:28: Tevreden
Mijn Monster 1000 S ie laten afstellen bij Remco.
Hij rijdt nu echt super!!
Is echt een aanrader, Kennis van zaken en een prettig persoon.


marcel, 20 Sep 2013, 12:38:08: Tevreden
Net bij Remco geweest voor nieuwe riemen op mijn Ducati 916,zeer prettige sfeer veel nuttige tips gehad,echt iemand die verstand van zaken heeft,kom zeker hier terug,dit is zeker een aanrader.

Herman, 23 Jan 2014, 18:27:13: Tevreden
Gisteren mijn Monster opgehaald bij Remco. De eerste keer voor mij, maar zeker niet de laatste! Prettige kerel die Remco en zeker niet iemand die probeert je portemonnee leeg te trekken. Samen overleggen wat noodzakelijk is en wat bij de volgende beurt kan of wat je zelf kunt doen! Dat zal niet iedereen willen, maar was voor mij wel belangrijk. Ook netjes alle onderdelen die vervangen zijn (startkoppeling) laten zien met uitleg. Kortom hij neemt netjes de tijd voor je. Als ik toch nog opbouwende kritiek moet uiten...
Dat betreft alleen de gratis koffie; een echte Italiaanse espresso smaakt beter in een echte Italiaanse motorzaak! ;-)
Maar ik durf te wedden dat die er ook nog komt!
Remco, weer een zeer tevreden klant erbij en succes in het nieuwe seizoen, ik ben er in iedergeval weer klaar voor!

Freek Knol, 23 Feb 2014, 20:23:40: Tevreden
Vorig jaar een Cagiva Elefant (Duc.750 blok) van een particulier gekocht. Het ding had jaren stil gestaan een liep niet mooi. Vooral langzaam door de bebouwde kom, ging nogal stoterig.
Na een 20.000km beurt bij Aral, waarbij alles weer keurig is afgesteld is dit probleem verdwenen en loopt het allemaal waar netjes en soepel.

Johan, 05 Mar 2014, 09:41:43: Tevreden
Mooie 888 strada gekocht. Geen gelikte verkooppraat maar iemand die praat vanuit een passie voor de motor. Ben zelf geen technicus maar wel een ducati liefhebber. Dus vertrouwen, vakkundigheid en een goede technsiche aflevering zijn voor mij belangrijk. Aan dit alles heeft Remco zeker voldaan. Zeker een zaak om aan te raden, ik kom er zeker terug.

Marcel, 21 Mar 2014, 15:57:59: Tevreden
Mijn Ducati ST2 de kleppen laten stellen naar alle tevredenheid. Remco is zeer vriendelijk en zeer vakkundig.
Een aanrader en kom zeker terug.

Jan de Vries, 17 Apr 2014, 12:09:32: Tevreden
ST2 met electrische problemen toevertrouwd aan Remco.
Diagnosestelling en service super!
Maar het mooiste is om zelf te zien hoe geduldig, rustig en vakkundig er gesleuteld wordt aan je motor. St2 rijdt weer als de brandweer.
Kom ook zeker terug.

Emile Broeders, 16 May 2014, 17:36:12: Tevreden
Ik woon al 8 jaar in Zwolle, en nooit geweten dat dit bedrijf hier zit.
Heb net snel mijn riemen laten vervangen, Remco is vakkundig en een prettig persoon om mee te praten.
Je voelt dat er een enorme passie voor Ducati is....helemaal super!! Kom ook zeker weer terug.

Bert, 09 Jun 2014, 12:59:26: Tevreden
In 2013 naar ARAL met mijn Honda Transalp voor een onderhoudsbeurt.
Perfecte service.!

Tymen, 16 Jun 2014, 22:41:04: Tevreden
Altijd leuk om Remco te gaan, ik ken Remco al een tijdje en heb mijn eerste Duc bij hem gekocht, zelf toen hij nog geen werkplaats had... Ik rij nog steeds vanuit Monchengladbach om de service van Remco te krijgen . . en natuurlijk zijn hier in Duitsland ook dealers en garagebedrijven, maar ik waardeer de service van Aral Motorservice en het feit dat je bij de reparatie aanwezig kunt blijven en zien wat er aan je motor wordt gedaan . . .

Gewoon deze service blijven bieden, dan blijf ik terugkomen . .

Tymen

Klaas, 06 Aug 2014, 19:44:26: Tevreden
Ik kom en aantal keer per jaar bij Remco. Soms alleen kopje koffie en wat kletsen, geregeld per mail of telefoon voor info en recent nog voor bandenmontage en een Tankcure behandeling van mijn benzinetank. Altijd goed en naar tevredenheid geholpen en Remco is altijd bereidt te helpen en mee te denken. Ik zal er zeker nog veel vaker terug komen. Menig dealer kan hier nog van leren qua klantenbinding en open keuken!!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo