logo
Noord-Brabant
NaamVan Gerven Motoren
URLhttp://vangervenmotoren.nl
PlaatsBergeijk (zoek op de kaart)
Oordeel69 procent tevreden (9)8 procent twijfelachtig (1)23 procent ontevreden (3)N Vo, 27 Apr 2009, 15:32:01: Tevreden
Heb na lang zoeken mijn nieuwe motor gekocht bij Van Gerven in Bergeijk. Het was niet echt bij mij om de hoek aangezien ik uit Haarlem kom maar het was de moeite waard.
Ik ben goed geholpen en alle papieren, onderhoudspapieren waren ook aanwezig. Na korte uitleg over de motor mocht ik daarna een proefrit maken. Nu heb ik er al meer dan 1200 kmís erop zitten en hij rijdt echt super!
Zover ik het weet is hij pas 2 jaar voor zich zelf begonnen, heeft een parttime monteur in dienst en hij sleutelt zelf ook aan motoren. Zaak zag er heel netjes en verzorgt uit en hij heeft daar veel motoren staan van verschillende merken. Om het al tevreden klant en zou zo weer een motor bij hem kopen alleen jammer dat het zover weg is.harrie, 24 Mar 2010, 09:24:24: Ontevreden
Ben gaan kijken voor een fjr1300, tot mijn grote verbazing stond hier mijn oude totallos fjr te glimmen in de showroom die via de verzekering met zware totallos schade voor sloop was verkocht aan de Firma Groenen motoren, en wat blijkt, de firma van Gerven werkt samen met deze schade firma Groenen, ben weg gegaan en zal er nooit iets kopen, wees gewaarschuwd en let goed op.

Sander2, 17 May 2010, 23:49:38: Tevreden
Motor bij hem gekocht & alles was dik in orde, zou zo weer iets kopen daar. Goede service, echt prima.

rene, 26 Jul 2010, 22:06:01: Ontevreden
Waardeloze zaak.
Verkoper kijkt je aan alsof je een zwerver zonder geld bent.
Proefrit zit er bij deze mijnheer niet in.
Snap niet dat deze zaak nog bestaat.


niek, 10 Feb 2011, 14:24:32: Tevreden
Wat bij betreft een hele goede zaak, heeft mij al meerdere malen (met iets kleins) vooruit geholpen. Heel behulpzaam en normale prijzen. Pand ziet er ook goed verzorgd uit.

En wat betreft harrie z'n reactie, beetje verder onderbouwen is geen overbodige luxe. Waarom was de motor total-loss op gegaan? vind ik een beetje ver gaan om meteen te zeggen dat je er nooit iets moet kopen om deze reden. ik heb ook ooit een motor 'total-loss' gereden (het woord alleen schrikt al veel mensen af), dit wou puur zeggen dat er een nieuw frame op moest. daarna is hij is weer zo goed als nieuw.

Rob, 01 Jul 2011, 05:48:07: Twijfelachtig
De zaak ziet er prima uit, ook een mooi aanbod van motoren.
Alleen is de eigenaar een slechte verkoper, gaf veel te weinig terug voor mijn motor. Normaal krijg je een bakje koffie aangeboden om verder te onderhandelen, maar nee hoor, hij had het blijkbaar druk... Dus zeer slecht geholpen en geen goed gevoel overgehouden aan deze zaak.
Jammer!!

Mike, 12 Jul 2011, 12:02:08: Tevreden
4 maanden geleden een motor gekocht. Werd goed geholpen en proefrit was geen probleem, snap dus de andere verhalen niet echt! Na een week of 2 had ik start problemen, m'n eigen schuld moet ik er wel ff bij zeggen, maar mr. van Gerven kwam die zelfde avond vanuit Bergeijk naar Tilburg rijden en heeft "t probleem kosteloos opgelost! Hulde hulde!!! Daar na nog een aantal keer langs geweest en waren altijd welkom en de koffie heeft ie klaar staan. Zou er zo weer een motor kopen!!

koen, 22 Mar 2012, 15:42:24: Tevreden
6 maanden geleden een Yamaha fz6 gekocht. Proefrit was geen probleem ondanks dat ik net me rijbewijs had gehaald (heb ik ook tegen de verkoper gezegt ). Motor werd netjes afgeleverd en bij beide bezoeken werd uitgebreid de tijd genomen waarbij ook uitleg over klein onderhoud van de motor werd gegeven. Al met al zeer tevreden.

Ray, 12 Mar 2013, 22:44:43: Ontevreden
Pas op met toezeggen op een koop. Verkoper vermeld bijkomende kosten niet in advertenties. Zie je daardoor af, dan ben je 15 % annuleringskosten verschuldigd c.f. Bovag regels. Bovag staat dan niet aan je kant, koop is koop.

Mark, 08 May 2013, 13:45:05: Tevreden
Zeer tevreden. Motor onlangs gebracht voor grote beurt. Stond helemaal gepoetst en wel te glimmen toen ik hem op ging halen. Later ook communicatieset gekocht tegen mooie prijs en gemonteerd en wel op nieuwe helmen die we toch elders gekocht hadden.

eric, 12 Feb 2015, 16:39:58: Tevreden
Heb afgelopen jaar(2014)hier een ktm 1190 adventure gekocht was aantrekkelijker geprijst en nog met fabrieksgarantie.Ondanks dat van Gerven toen nog geen ktm dealer was toch gekocht en geen moment spijt gehad aflevering zoals het hoort ook modificaties voor deze fiets prima opgelost.Nu onlangs mijn andere ktm (990)hier een beurt laten geven ook dit was met gratis haal/brengservice prima geregeld en betaalbaar.Extra kosten word je netjes over gebeld voor dat er vervangen gaat worden.(in mijn geval balhoofdlagerset)Ik heb weer een fijne betrouwbare dealer gevonden super volhouden zo!!

Raymond, 28 Jul 2015, 20:00:24: Tevreden
Prima zaak, goede service, goed advies. Luc, de eigenaar heeft altijd tijd voor een bak koffie. De eigenaar stelde zelf voor om een BMW GS te laten keuren door Erik van Lent (Promotor) en deed dat ook bij anderen. Ik ben en blijf daar klant. Ook vrienden die ik daar bracht zijn dik tevreden. En een fout mag weleens gemaakt worden als je het daarna maar hersteld.

Rutgerus, 06 Aug 2018, 16:44:56: Tevreden
Doordat ik inwoner ben van Bergeijk toch een keer binnengelopen omdat de accu plat lag van de motor van mijn vrouw. Dat was de eerste goede ervaring of laat ik maar niet doortellen. Tot op heden ben ik naar tevredenheid geholpen. Zaken gekocht als kleding en onderdelen. Keurige producten die voldoen aan de kwaliteitseisen.
In januari heb ik op basis van een winteractie de grote beurt laten doen aan mijn huidige Honda Varadero uit 1999 en ook daar tevreden over. De prijs was ernaar, maar ze doen toch dat extra waar Beun de Haas niet op let of de prijs drukt door vervanging uit te stellen... Al met al tevreden en ik hoop er nog lang klant te zijn.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo