logo
Drenthe
NaamMotoport Uithoorn
URLhttp://www.motoport.nl
PlaatsUithoorn (zoek op de kaart)
Oordeel42 procent tevreden (8)16 procent twijfelachtig (3)42 procent ontevreden (8)BR, 10 Dec 2007, 16:20:37: Ontevreden
Heb daar eens een motor in onderhoud gehad.
Vantevoren de prijs telefonisch besproken en het zou me 350 euro gaan kosten.
Ik kom daar 2 dagen later aan en het koste ineens 550 euro.
Ik heb toen gevraagd hoe het kwam en Mario vertelde me dingen over het kleppen stellen dat uitgelopen was.
Heeft hier nooit over gebeld en met de telefonische afspraak zei hij dat het er bij zat.
Ik heb hem toen geconfronteerd met dit feit en toen zei hij dat ik dan maar ergens anders naartoe moest gaan want ze hadden toch genoeg klanten.
Verder heb ik over de jongens boven en de monteurs zelf niks te klagen maar de manier waarop die mario met mij omging schoot me echt in het verkeerde keelgat.


Dino, 25 Dec 2007, 13:10:40: Tevreden
Kom hier al 8 jaar voor mijn motor en het onderhoud daarvan, heb nooit geen klachten en ben zeer tevreden over het geleverde werk. Duidelijke afspraken geeft geen verassingen. Prima zaak met heldere service.

Zhane, 11 May 2008, 22:18:13: Ontevreden
Had nog een paar lessen te gaan voor mijn AVD. Uiteraard ben je dan al zoekende naar een motor.

Liep naar een verkoper toe om te vragen of het ok was om op de motoren te zitten ivm mijn lengte. Kreeg gewoon een keiharde nee en moest ik maar terugkomen wanneer ik mijn rijbewijs had.

bas, 28 Aug 2008, 19:35:27: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: wel wat invullen aub.

piet bos, 12 Nov 2008, 18:56:16: Ontevreden
hoop gebler en weinig wol,arogante zaak

Joris, 21 Nov 2008, 13:57:18: Tevreden
Prima en snel geholpen bij een plotselinge lekke band, voor een redelijk goede prijs.
met onderhoud geen ervaring

rene, 20 Dec 2008, 18:43:46: Ontevreden
koppakking van mijn zx6r voor garantie laten repareren daar, krijg ik hem terug rijdik naar huis loopt hij vast .
koppakking verkeerd gemonteerd en bedankt he

Bart, 07 Mar 2009, 23:22:16: Tevreden
Hoge wreef. Maar zelfs na het 20e paar werd er nog niet geblazen. Toppie. Gelukkig paste het 21e paar wel.
Kom ik in de buurt, dan ga ik er weer langs.

Jan, 12 Sep 2009, 12:04:39: Ontevreden
Slecht onderhoud en aflevering. Motorolie onder peil, accu niet op peil, achterremklauw niet vast. 2 verschillende banden gemonteerd bij aflevering. Werkzaamheden niet volgens afspraak. Geen reactie op mails.

Bert, 14 Apr 2010, 16:05:17: Twijfelachtig
Bij motoport zelf niets gekocht, wel een mooie zaak en voor zover ik het personeel heb gesproken vriendelijk.

Wel heb ik ervaring bij DynoJet Jeroen van der Meer, welke in hetzelfde pand gehuisvest is:

Vriendelijk is ie zeker, maar kon toch maar met moeite een carburateur-probleempje van een GS500 gedeeltelijk oplossen. Juist: gedeeltelijk, want goed kreeg hij hem niet. Ik vraag me af of hij wel interesse had in een "gewoon vijfhondertje" misschien alleen geinteresseerd in de exoten? Ik was er dus niet echt van onder de indruk.

Joey, 08 Dec 2010, 09:24:05: Tevreden
Geweldige zaak! Als je binnenkomt voor een 'dagje motorzaak' ben je even welkom als wanneer je een nieuwe motor van 17.000 euro wilt kopen.

Je hoeft bij deze zaak dus geen big spender te zijn willen ze vriendelijk en netjes met je omgaan.

Ook Mario (die altijd druk in de weer is) gaat toch goed om met klanten.

Verkopers ook dus.

De mensen boven bij kleding komen altijd iets minder slim over, maar dat heb je toch eigenlijk wel bij veel motorzaken.

De garage is ook prima. Eerlijke jongens die hard werken. Doen ook hun best om de prijs minimaal te houden.

Heb nog nooit het gevoel gehad te veel te hebben moeten betalen voor mijn reparatie en man uren zijn bij hen altijd te verantwoorden.

Ooit een uitlaat bestelt voor mijn motor die ik opeens niet meer kon betalen. Ze hebben deze voor mij voorgeschoten en ik heb hem 4 maanden later pas opgehaald (zonder dat ze er moeilijk over deden).

In dit pand zit ook Dynojet van de Meer (Jeroen van de Meer) en dit is een geweldige 'zaak' voor tunings doeleinde. Deze man weet werkelijk alles over performance en heeft altijd een passend antwoord voor je vraag.

Ik heb hier mijn motor altijd laten doen en ook bij Jeroen is er altijd eerlijkheid terug te vinden in de factuur.

Nog nooit zo een goede motorzaak gezien!

MARCO, 20 Jan 2011, 02:03:11: Tevreden
Wat technische aanpassingen laten uitvoeren en prima uitgevoerd. Ook het advies was goed. Prijs en service was conform afspraak. Komt soms wat knullig over maar geen oneerlijkheid meegemaakt. Vaak duurt het even voor je iemand te spreken krijgt, maar dan heeft ie ook alle tijd voor je. Eigenlijk kom ik er gewoon graag

martijn, 20 May 2011, 12:34:30: Tevreden
Mijn motor gebracht voor carburateur ultrasoon laten reinigen, ik kreeg een sms dat de motor klaar was en de kosten ervan. Alles weer opnieuw afgesteld en hij rijd en loopt weer als een zonnetje.

Arend, 26 Aug 2012, 14:37:19: Twijfelachtig
Ontvangst vriendelijk en niet opdringerige verkoop. Daarom vijf jaar oude Yamaha gekocht. afleveringsbeurt viel tegen: twee verschillende banden waarvan één nieuw en één met scheurtjes(!). Werd maar één sleutel bijgeleverd, extra sleutel kostte 200 euro's extra (had dat eerder gezegd, dan had ik waarschijnlijk een andere motor gekocht). Qua service valt er hier nog wel iets te winnen zullen we maar zeggen: te weinig concurrentie in de omgeving van Amsterdam?

Mike, 09 Mar 2013, 21:29:31: Ontevreden
Ook een tijdje geleden daar geweest, moest iets vervangen worden en gevraagd aan Mario wat dat zou gaan kosten. 200 a 250 euro werd mij toen verteld. Kom je later je motor weer ophalen mag je bijna het dubbele aftikken. Natuurlijk gevraagd aan Wim hoe dat zat, oh ja, daar weet Mario niks van hoeveel dat precies kost! Zeg dat dan ook niet als je het niet weet. Volgens mij wisten ze het wel heel goed, maar proberen ze je zo gewoon een poot uit te draaien. Stelletje oplichters bij deze motoport! Kom er nooit meer!

babs, 14 Jun 2014, 16:07:22: Ontevreden
Twee jaar mn motor in onderhoud gehad veel geld gekost dacht dat ik veilig reed maar bij verkoop van me motor heb ik hem na laten kijken door ander bleek dat er nooit een bougie is veranderd en leidinge bleken vast gelijmd levens gevaarlijk een groot oplichter zooitje in motoport uithoorn een woord laat hem nooit daar maken onveilig

Johan, 08 Jan 2015, 09:31:16: Tevreden
Mijn motor voor hun grote winterbeurt gebracht, zeer tevreden hij werd netjes gehaald en gebracht en hij was weer blinkend schoon!

Alexander, 09 Dec 2015, 07:21:48: Tevreden
Fazer 1000 gekocht uit 2003, wat een goede motor. Inmiddels 6 maanden en 12.000km verder en de werkplaats doet echt zijn best om de motor in topconditie te houden, de meeste dingen doen ze gratis tussendoor en ze nemen altijd even tijd om je motor te bekijken en te adviseren. Heel vakkundig. Ook hebben ze uitsluitend hele nette motoren (dat is vaak anders bij motorzaken). Heel klantgericht familiebedrijf, fatsoenlijk en zeer goed personeel en een heel breed aanbod van nette motoren en een breed scala aan kleding. Ik ben erg blij dat ik klant bij ze ben, mijn vorige motorzaken waren lang niet zo goed. Echt. Groet, Alex

Edwin, 02 Jul 2016, 16:08:13: Ontevreden
2014 een kawasaki gekocht , 2x terug geweest vanwegen vreemd bochten gedrag .ten 1e er zat een supersortband voor en een tourband achter ten 2e verkoper maakt een proefritje over parkeerplaats , motor is ok . Blijf last houden en ga weer terug , motor op de brug niks te vinden . Tijdens schoonmaken voel ik beweging in mn achterwiel , blijkt de boud van mn achterb rug door mn frame los te zitten . Was ze dus niet opgevallen . Nu een maat van me er een scooter gekocht . wederom een aantal dingen niet goed , aflevering slecht gedaan . dingen niet vast gezet . vreemd geluid . ... Mario moet zn zaak eens op orde gaan brengen , kan een voorbeeld nemen aan een aantal kleinere bedrijven in de omgeving kwa aflevering , service en controle van motoren bv Bakker , Snoek , van der heul ....

Marcus, 12 Nov 2018, 15:21:55: Twijfelachtig
Aardig en vriendelijk personeel, goede prijzen (ook bij inruil).
Maar voor onderhoud zien ze mij daar niet meer.
Misschien waren het stagiairs, maar wanneer je je motor wegbrengt voor olie+filter en je moet onderweg je remmen vastzetten en ketting slapper zetten gaat er in de werkplaats iets niet goed.
Ondanks dat ik aangaf dat de ketting goed stond en ze er af moesten blijven, voelde iemand zich toch geroepen er aan te komen. Bij allroads staat de ketting op het oog een stuk slapper, maar ze veren ook een stuk verder in. Misschien onwetendheid maar luister dan naar de klant..
En een rem vergeten vast te zetten is wel heel erg prutswerk.
Ook problemen met garantie, waarbij Motoport aanvankelijk niet thuis wilde geven. Uiteindelijk gedeeltelijk gebeurd, maar bij een andere dealer gekomen was het geen probleem.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo