logo
Noord-Holland
NaamMotoport Hippolytushoef
URLhttp://www.motoporthippolytushoef.nl
PlaatsHippolytushoef (zoek op de kaart)
Oordeel89 procent tevreden (8)11 procent ontevreden (1)Bas, 04 Apr 2006, 20:59:02: Tevreden
Ik ben zeer te spreken over motoport (voorheen nubo).
kleding afdeling is top, nemen de tijd voor je. kep verschillende dingen aangeschaft (waaronder m'n combi) en altijd goed geholpen.
Werkplaats: ben ik suepr tevreden over. vroeger met mijn vfr400 had ik een tik in het blok, dus ik vragen wat het zou kunnen zijn. zei wisten het ook niet en zouden dus kijken. paar dagen later telefoontje dan mn nokkenas ingesleten was en dat het een vrij dure reparatie zou worden. kosten van deze kijkreparatie: niks! vorig jaar met mn bandit heen geweest omdat deze ook een tikkend geluid maken. monteur proefritje gemaakt, nog een keer kijken, waren het de uitlaatbochten die los waren gerammeld. ff vastdraaien en klaar. ook niks hoeven te betalen. wat dat betreft een zeer goede zaak. de prijzen liggen wel iets hoger dan sommige kleinere bedrijven, maar dat krijg je als groot bedrijf met een groot pand en veel werknemers.

Jan Wolter, 24 Mar 2008, 14:02:28: Tevreden
Goeie motoport, aardige lui en verstand van zaken qua kleding vooral. Heb daar een helm gekocht met nieuw vizier kreegk 20 euro korting op het pakket. Erg leuk!

Niiro, 27 May 2008, 18:35:14: Ontevreden
eerste keer duurde de reparatie weken langer dan gepland. het bestellen van onderdelen 'duurde wat langer dan we dachten' ondertussen ben ik daar niet over gebeld, ik moest steeds zelf contact opnemen om eens wat te horen. ook op een andere motor proefgereden, wou er even over nadenken en heb de volgende dag teruggebeld, bleek dat ze de motor ondertussen aan iemand anders hadden verkocht.
tijden later de motor heengebracht voor een volgende reparatie. ben later teruggebeld de motor was gerepareerd. kom ik daar blijkt dat hij nog helemaal niet af was, 'foutje in de communicatie'. al met al slechte ervaringen dus.
overigens is de kledingafdeling wl erg goed, ze geven goed advies en als er iets besteld moet worden dan wordt het snel, en ook het juist artikel, geleverd.

Aad, 05 Jul 2008, 23:06:10: Tevreden
Ik heb hier vorige week zaterdag een Suzuki GSX 1100F gekocht zonder garantie. Thuis (170 km zuidelijker) kwan ik er achter dat de startkoppewling wel erg doorslipte. Op dinsdag heb ik hierover gebeld en de verkoper vond het totaal geen probleem als ik hier even naar liet kijken bij een andere Motoport vestiging (Rockanje) Hij heeft Rockanje gebeld en het was zo geregeld. Afgelopen vrijdag is hij gemaakt en gelukkig was het probleem vrij snel verholpen.
De aflevering van de motor ging ook prima. Vrijdagochtend gebeld dat ik op zaterdag wilde komen kijken en hem na een proefrit eventueel gelijk wilde meenemen. Er werd gelijk een afleveringsbeurt gergeld en zaterdag's stond hij klaar om er mee te rijden.
Ik heb hem dus gelijk meegenomen want het was een aanbieding die ik niet kon laten staan.


RideRick, 23 Dec 2008, 09:51:46: Tevreden
Deze winter heb ik mijn motor daar gebracht voor de grote winterbeurt en 2 kleine speciale dingen. Installeren van een race CPU en vervangen afgebroken binnenbak van mijn Duc. Reperaties zijn snel en redelijk geprijsd gemaakt. Niet buiten de gestelde reparatie prijs gegaan en dus super.
Motor is tegelijkertijd op en top gepoetst dus wat wil je nog meer.

Ed de Vries, 01 May 2010, 13:41:45: Tevreden
Heb oude BMW ingeruild voor Honda PC800. Op de dag van inruilen wilde de BMW niet meer starten. Geen problemen voor Motorport; kwamen nieuwe motor de volgende dag met de bus brengen en de oude ophalen... extra kosten: niks...nada
Top service, ook bij kleine storing na aflevering. Kosteloos verholpen terwijl ik erop kon wachten.

Michal, 04 Aug 2011, 23:37:11: Tevreden
Vandaag niet lang voor sluitingstijd zonder aankondiging langsgereden om een proefrit te maken op een SV650. Ondanks drukte in werkplaats kon de motor snel proefritklaar gemaakt worden zodat ik, onder genot van koffie kort daarop, de motor kon testen. Motor overigens (nog) niet gekocht omdat ik nog een 4 cilinder wil proberen.

hans kliphuis, 07 Sep 2011, 17:41:24: Tevreden
De klantvriendelijkheid staat bij motoport hyppolitushoef hoog in het vaandel. Er heerst een fijne sfeer. Ook de manier van verkopen is zeer goed. Er is alle ruimte om rustig te kijken en proef te rijden. Je voelt je al snel op je gemak en op vragen krijg je een deskundig en eerlijk antwoord. De prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar daar staat een goede inruilprijs tegenover. Kortom een betrouwbaar adres om een motor aan te schaffen.

Jan & Joyce v. Ekris, 14 Dec 2012, 22:01:55: Tevreden
Wij zijn alweer ruim 4 jaar klant bij Motoport Hippolytushoef. Mijn vrouw heeft hier haar nieuwe Honda CBF 600 SA gekocht en wij hebben al onze motorkleding (helmen, laarzen, handschoenen, zomer- en winterpakken, onderkleding) en communicatiesystemen daar gekocht. Prima service, goede voorlichting en soepele garantieafhandeling. Topzaak!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo