logo
Limburg (NL)
NaamRitzen Motors Weert
URLhttp://www.ritzenmotors.nl/
PlaatsWeert (zoek op de kaart)
Oordeel89 procent tevreden (8)11 procent twijfelachtig (1)Mark van Cranenbroek, 31 May 2008, 07:14:17: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: wel wat invullen aub.

Thijs Vanlier, 10 Oct 2008, 10:16:19: Tevreden
Een van de betere motorzaken waar ik ooit geweest ben. Enorme kennis van zaken en supergoede eerlijke service. Zegt eerlijk waar het op staat en levert super werk.Ronald, 11 Oct 2008, 18:18:08: Tevreden

Weliswaar in een oud pand in een donker steegje maar
pietje precies, weet waar die het over heeft, heb echter wel geduld.

Fredy, 17 Dec 2009, 17:59:35: Twijfelachtig
Ritzen is ongetwijfeld een vakman maar als je naar hem toegaat heb je meer nodig dan alleen geduld (wat betreft geduld; je bent je motor zo een paar weken kwijt). Wat je meer nodig hebt is geld, veel geld! Hij is namelijk ontzettend duur in vergelijking tot elke andere zaak die ik ken. Dat komt niet door een extreem hoog uurtarief maar door het grote aantal uren dat hij telt. Het moet tenslotte wel perfect zijn!

Als je een oudere motor hebt kun je beter naar een ander gaan, de werkzaamheden kosten al gauw ruim meer dan de hele motor. Dan maar iets minder perfect. Als je echter een dure motor hebt waar je veel geld in wil steken om hem helemaal perfect te maken dan ben je daar aan het goede adres.

Paul Ritzen, 06 Feb 2010, 02:02:01: Reactie van dealer
Ik zal de reactie van Fredy ter harte nemen, maar zal qua streven naar een goed product niet gaan inleveren.
Ik bel altijd netjes als ik iets tegenkom wat gewoon niet goed is, de klant mag dan altijd bepalen als het gemaakt mag worden, immers wie betaald, bepaald!
Het komt dan idd weleens voor dat de optelsom van de div. reparaties hoog uit kunnen schieten, zo hoog zelfs dat de waarde van een oudere motor overschreden kunnen worden.
Mocht een klant niet willen dat er aanvullende reparaties gedaan worden, geef dat dan aan, en laat alleen dát repareren wat je nodig acht, en niet meer!
Toegegeven, ik kan het niet over mijn hart krijgen om iemand met een motor weg te sturen waar ik van weet dat hij niet of onvoldoende goed gerepareerd is, en ik ga dat ook na deze reactie die als "twijfelachtig" bestempeld is, NIET doen, minder goed en vlug vlug werk doen al zeer veel bedrijven, ik wil daar niet bij horen.
Ook geef ik weleens technische tips en beantwoord vragen op het motor-forum, een link kan ik niet toevoegen waarbij de meningen over mijn werkwijze door de diverse motorrijders gegeven wordt, vanwege de (terechte) spam policy van Baatsen
Maar toch is dit geen spam, dit is geschreven door gewone motorrijders.
Ik heb dus de World Wide Web (de dre w's) en de punt ervoor weggelaten.
motor-forum.nl/forum/list_messages/230827/Ervaring-met-Ritzen-in-Weert-1.htmlHans, 19 Feb 2010, 21:17:46: Tevreden
Paul is een absolute topper op motorgebied. Reparaties worden bijzonder goed uitgevoerd en afspraken altijd nagekomen.

R.S, 23 Nov 2010, 19:57:53: Tevreden
een gsxr gekocht wel al een aantal jaren terug.
Ik was zeer tevreden over de zaak en het personeel. Prijs was goed want motor was ook goed

Chris Boullart, 12 Feb 2011, 13:11:03: Tevreden
Paul is inderdaad een enorme pietje precies wat betreft zijn reparaties en dat is precies de reden waarom ik mijn motor daar graag naartoe breng. Ik weet zeker dat het GOED gebeurt.
Ook is hij een van de weinige motorzaken waar je niet wordt weggekeken als je met een reparatie of beurt komt met een ouder e/o "moeilijker" model motor als mijn Magna V65. hij heeft enorme kennis en nog meer liefde voor deze klasse/leeftijd motoren.

Patrick, 25 Feb 2014, 17:17:54: Tevreden
Paul Ritzen is gewoon een vakman in hart en nieren.

Geef je hem de vrije hand, dan kan het duur worden. Maar, dat weet je vantevoren. Paul stopt niet met werken totdat hij 1000% achter zijn product staat en dat siert hem. Geef gewoon goed aan wat je verwacht en je zult niet teleurgesteld worden...

Mijn V-Max uit 2007 is voor afstelling een maandje bij Paul geweest afgelopen jaar.
Ik kende mijn eigen motor niet meer terug qua rijprestaties. Wat een raket! Geweldig gewoon!

Paul, ga zo door!

Peter, 31 Aug 2015, 16:48:12: Tevreden
Welliswaar alweer een paar jaar geleden maar heel tevreden over het onderhoud. Ik heb helemaal geen ervaring met hoge kosten en de adviezen waren gewoon goed

Henri, 03 Apr 2016, 08:54:21: Tevreden
Als je zeker wilt zijn dat je een goede en vele motor wil hebben is Ritzen het adres om je motor naar toe te brengen, je hebt soms wel geduld nodig (zeker in mijn geval) en het kost je wel meer dan bij een motorport. Maar in mijn geval kunnen doe niet leveren wat Ritzen levert. Alleen maar vol lof over Ritzen, persoonlijk vindt ik het zeer prettig dat Ritzen zo precies is een zoveel om motoren geeft.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo