logo
Utrecht
NaamRB Motoren
URLhttp://www.rbmotoren.nl/
PlaatsUtrecht (zoek op de kaart)
Oordeel89 procent tevreden (8)11 procent ontevreden (1)Marcel, 09 Oct 2007, 14:29:44: Ontevreden
Als het koffiepauze is laten ze je gerust een half uur wachten. Zeer onpersoonlijke zaak. Belden me ooit met de medeling dat een probleem met de nokkenasketting zo'n 300 euro zou gaan kosten. Toen ik zei dat ik daar het geld niet voor over had belden ze een half uur later terug dat het alsnog gelukt was met 50 euro aan kosten.
Laat je dus niet afzetten en kies voor een kleinere, eerlijke dealer.

hans, 11 Nov 2007, 16:57:10: Tevreden
Gewoon een goede toko.
Ik ken de eigenaars goed.

Proberen een hoop goede dingen voor je te doen.
Geen mens is perfect,

Jules, 19 Nov 2008, 19:40:31: Tevreden
Vandaag gekeken naar een tweedehands transalp. Werd vlot en vriendelijk geholpen. Kreeg de indruk met een eerlijk mens te maken te hebben die de tijd nam en ondanks dat ik niet meteen zaken kwam doen ook een relatiegeschenkje mee gaf. Werkt altijd. Positieve eerste indruk.

Jos Westendorp, 13 Mar 2009, 14:16:01: Tevreden
Een prettige, gezellige zaak waar het goed zaken doen is met deskundige medewerkers. Als lid van een motorvereniging alleen maar positieve geluiden vanuit de vereniging over deze motorzaak. ik mis alleen de sauzijsebroodjes!! Zeer tevreden, zelfs. Afspraken worden goed nagekomen. Goede ervaring met aanschaf en afhandeling van gekochte motor.

Kees, 27 Apr 2009, 13:35:33: Tevreden
Ik heb er een nieuwe motor gekocht, in verleden ook onderdelen, prima service, afspraken worden goed nagekomen. Welwillend personeel die een hart voor motoren hebben.

Vertrouwen wekkende zaak!!!

MARCO, 20 Jan 2011, 01:22:35: Tevreden
Zeer goede en betrouwbare zaak. Altijd uiterst correct behandeld en goede monteurs: een mankement waar drie andere motorzaken enkel smoesjes konden verzinnen wordt hier wel goed opgepakt (zonder het zelf vermeld te hebben want ik had het opgegeven en vergeten). Ik ben zeer kritisch maar vind dit de enige zaak waar ik tevreden over ben en ik heb er in de tussentijd al hel wat versleten.

CJ, 22 Dec 2012, 01:15:20: Tevreden
Ging voor een oliefilter en benzinestabilisator voor een suzuki, werd keurig geholpen en kwamen ook met uitleg voor het monteren!
Kort bezoek, maar een goede zaak

Milo, 20 Feb 2015, 12:19:47: Tevreden
Ik ben zeer tevreden over deze zaak. Mijn eerste motor gekocht hier en werd goed en vriendelijk geholpen.

Ondanks het wachten op mijn rijbewijs en dat de motor klaar stond nooit vervelende reacties gehad en was altijd vriendelijk en correct.

René, 05 Aug 2016, 00:32:17: Tevreden
Ik heb ervaring met gepleegd onderhoud en aankoop van kleding.
Onderhoud: ieder boutje wordt berekend en het eindbedrag viel soms wel wat hoger uit dan verwacht, MAAR de werkzaamheden worden met de hoogste kwaliteit en zorg uitgevoerd.
Kleding: Redelijk ruime keus, goed advies en kennis van zaken, normale prijzen.
Persoonlijk contact is altijd vriendelijk, afspraken worden nagekomen en je bent ook welkom voor alleen een bakkie koffie.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo