logo
Drenthe
NaamGebben Motoren
URLhttp://www.gebbenmotoren.nl
PlaatsRogat (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent tevreden (35)Ferry, 12 Jul 2007, 15:05:13: Tevreden
Prima zaak!

Albert Rozema, 24 Nov 2007, 19:17:53: Tevreden
Goede zaak! Heb in Rogat nog niet een motor gekocht, maar de service van de werkplaats en vriendelijkheid van het personeel is prima in orde!

Daar kan je prima een motor kopen en laten onderhouden!

Ze organiseren ook altijd interessante dingen, zoals met oud en nieuw, kerst, yamaha demodag, circuitdagen, bbqs enz.

Jan S, 04 Apr 2008, 14:30:51: Tevreden
Nooit een motor gekocht maar wel voor onderhoud en kleding. Prima zaak koffie goed behalve als er met pasen eieren op tafel staan en je denkt dat zout suiker is. Iedereen doet daar zijn werk zoals het moet.

klaas wesselink, 10 Jan 2009, 21:53:25: Tevreden
goed volluk daar in rogat !!

willem.m, 06 Mar 2009, 15:04:09: Tevreden
zeer goede zaak! en zeer goede service en monteurs die hun vak goed beheersen en altijd een vriendelijk woord van iedereen lekkere koffie

Rob, 17 Oct 2009, 23:32:24: Tevreden
Onwijs aardige mensen hier, gewoon eerlijk en recht door zee, zoals het hoort, ik zou hier in de toekomst absoluut weer heen gaan!
Super!!!

Molenaar, 23 Oct 2009, 00:52:33: Tevreden
Bij Gebben een nieuwe Yamaha gekocht.
Waarom ? Ze verdienen het gewoon door hun uitstraling en omgang met klanten. Zoals daar gewerkt wordt kan menig dealer een voorbeeld aan nemen.

Alfred, 26 Oct 2009, 10:42:00: Tevreden
Gemoedelijke sfeer, nette zaak, voor elk wat wils.
Eigenaar heeft touwtjes goed in handen.
Ben erg tevreden met mijn aankoop, zx9r.

naam bekend bij red., 27 Oct 2009, 20:16:54: Tevreden
Begin dit jaar een Transalp gekocht bij Gebben (na prettig verlopen onderhandeling) na aflevering een leuke ronde gemaakt van ca 200 km, toen ik thuis kwam zette ik de motor uit en verscheen er meteen een plas onder de motor, geschrokken meteen met Gebben gebeld, mij werd mede gedeeld dat er waarschijnlijk teveel koelvloeistof in de motor heeft gezeten maar ze zouden de motor ophalen (ik belde rond 16 uur) om te onderzoeken. Rond 19 uur (vrijdagavond) kwam het busje voorrijden (ik woon op ca 1 uur rijden) met een leen motor erin dus die eruit de Transalp erin. Dinsdag middag werd ik gebeld dat ik de Transalp weer kon halen, het bleek inderdaad een teveel aan koelvloeistof. Toen ik hem weer kwam halen hoefde ik voor de leenmotor niets af te rekenen. Ik kreeg een lakstiftje mee ivm wat steenslagschaade aan de voorkant van de kuip en nog een klein busje kettingspray voor onderweg allemaal service.
Dus wat mij betref Gebben wereldzaak, voor onderhoud gaat mijn transalp zeker die kant op

BikerBill, 06 Nov 2009, 13:58:36: Tevreden
Pro zaak! Wel duur maar daar krijg je ook wat voor.

WoutG, 04 Jan 2010, 19:41:00: Tevreden
BMW RT gekocht in deze zaak. André (Gebben) zei letterlijk "neem hem maar mee voor een proefrit, al duurt die een week. Een motor moet je passen. Als het niet past breng je de motor terug ook na de koop"
Waar maak je dit nog mee in auto of motor land. De meeste zaken laten je een proefrit van een half uur maken en gaaan dan bellen waar je blijft.
Problemen worden binnen de korste keren opgelost, motor wordt gehaald. Soms binnen een uur(afstand 55 km) Allemaal erg aardige mensen, André voorop.

marius, 21 Feb 2010, 22:53:18: Tevreden
gewoon een super en eerlijk bedrijf ik kwam er al toen de bekende gebben kreidlers verkochten

Peter, 18 Mar 2010, 19:19:58: Tevreden
Andere motor gekocht yamaha r6 2006.
Dit is DE zaak om een motor te kopen , zeer goede service en heel aardig personeel.Mijn volgende motor word zoiezo weer bij Gebben motoren gekocht.

Bart, 31 Mar 2010, 19:02:45: Tevreden
In februari een prima VFR gekocht en een fijne onderhandeling want ik had het gevoel boven mijn budget te kijken. Een super oplossing gekregen voor de erbij onderhandelde kofferset: spiksplinternieuw waarbij 'net' afgesproken was . Ze willen dat je tevreden weggaat en dat merk je. Ga er gewoon heen en oordeel zelf.

Bert, 25 May 2010, 10:43:32: Tevreden
Afgelopen week een mooie geimporteerde, zwarte Triumph Thruxton bij Gebben gekocht. Het contact tussentijds tot aan de aflevering verliep zeer prettig en soepel. Ze komen echt aan je wensen tegemoet waar mogelijk. Kon ook mijn vorige motor goed kwijt. Heb nu een fiets zoals ik hem bij voorbaat graag wilde! Prima adres voor N.O.-Nederland!

Lianne, 09 Jul 2010, 20:07:23: Tevreden
Mijn vader kwam hier al, en was er al zeer tevreden over. Eigenlijk wilde ik wat goedkoper. Een motor voor 2 jaar (vanwege 25kw gebeuren)En had ook gekeken op marktplaats. Maar vertrouwde dat toch niet. Andre liet mij een paar fietsen zien in een hoger budget, waarvan ik zelf toen zoiets had, dat wordt te duur. Maar toch toen ik m´n rijbewijs had opgehaald (jah, die had ik toen nog maar net gehaald) een paar proefritjes gemaakt. En verkocht. Honda CB600S. Hij is nu 25 kw, maar over 2 jaar rij ik er gewoon op verder. Is dat budgetprobleem gelijk opgelost aangezien ik over 2 jaar geen andere hoef te kopen. Ben heel blij met de mijne.

Ook de jongens van de werkplaats zijn echt super!

Maarten, 02 Dec 2010, 00:53:05: Tevreden
Van het voorjaar bij Gebben een motor gekocht en één en al lof! Erg prettige mensen, zeer klantvriendelijk, coulant en redelijk. Ook met betrekking tot garantie doen ze absoluut niet moeilijk. Hier kan menig motorzaak een voorbeeld aan nemen. Zeker een aanrader.

Loetje, 22 Apr 2011, 09:07:18: Tevreden
Hier vier jaar geleden mij allereerste transalp gekocht. Tijdens de proefrit stotterde de motor met regelmaat. Ze hadden alles nagekeken en niks gevonden. Later bleek dat de cdi unit an het begeven was wat een bekend probleem bij de TA is uit dat bouwjaar ( 1992). Als sleutelaars hadden ze dat wel moeten weten lijkt me. Ondanks dit euvel toch trevreden want de service is wel top verder. Laatst belde Gebben met de mededeling dat er een hele mooi Twin binnen kwam en als in interese had kon ik hem wel een dag meekrijgen. DAT vind ik dus wel service !!

Paul,, 02 Oct 2011, 01:31:38: Tevreden
Vandaag m'n eerste pan european st1100 bij gebben gekocht.

De inruil verliep heel vlot, eigenlijk boven verwachting. Zonder te vragen werd de motor buiten gezet voor een proefrit en over tijd van proefrijden werd totaal niet gesproken.

Conclusie :
Aardige verkoper die zeker met je meedenkt. Totaal niet opdringerig en zeer prettig zaken doen.

Ben bij vele motorzaken geweest, Gebben heeft bij mij toch een hele positieve indruk achtergelaten en waar ik zeer zeker nog eens terug zal komen.

Helemaal Top!!henk welling, 04 Feb 2012, 09:17:13: Tevreden
deze week prima deal gemaakt voor weer een fjr1300, ze doen niet moeilijk,dus ik ook niet. echt een superzaak, maar ik kom er ook al meer dan dertig jaar, bedankt gebbenmotoren

Jan, 29 Jun 2012, 21:51:05: Tevreden
Ik oordeel tevreden, omdat er geen "heel tevreden" mogelijk is.
Gaf aan dat ik eigenlijk kwam uit nieuwschierigheid en om te orienteren op een toermotor.
Helemaal geen probleem, er wordt niet geduwd en opgedrongen, men laat je daar ervaren, door proefritten aan te bieden, zonder enige moeite.
Uiteindelijk op een grote chopper weggereden, helaas net iets boven mijn budget op dat moment.
Eigenaar en verkopers zijn vakkundig en vooral clientgericht, men denkt mee, en is vriendelijk, open en gericht op tevredenheid, en waarbij de nodige humor zeker niet ontbreekt.
Prima zaak, ging weg met een big smile op m'n kop en kom daar zeker terug, maar dan om te kopen!

Niek, 15 Aug 2012, 21:32:41: Tevreden

Robert en Dennis zijn vakmensen en zijn lekker recht door zee. Ik heb mijn HM1100 voor een marktacceptabele prijs kunnen verkopen.

Naar alle waarschijnlijkheid word hier mijn volgende motor ook gekocht. Leuke mensen, uitstekende service.

Recht door zee!

Martin, 20 Jan 2013, 15:34:03: Tevreden
Na wat rondzwerven op internet, zag ik op Gebbens website een mooie blauwe VTR staan. Ik mailen over mijn fzr die ik in wilde ruilen en kreeg snel een eerlijke prijs voor mijn fzr. Na een proefrit en onderhandelen, de VTR gekocht. Prima contact met Gebben. na aankoop problemen met accu, remlichtschakelaar en spanningsregelaar, maar alles gratis en met super service, zonder kosten opgelost!! Ik kom hier zeker weer:-)

Michael, 22 Feb 2014, 00:02:26: Tevreden
Vorig jaar mijn eerste motor (R6) gevonden op de website van Gebben. Direct gebeld en Dennis liep ter plekke telefonisch de motor met me na. Aangegeven dat ik langs wilde komen voor een proefrit. Motor keurig aan de kant gezet voor me, prima ontvangst een een proefrit van een kleine 105 km gemaakt. Prima sfeer en service. De zaterdag erop kon ik hem ophalen inclusief afleverbeurt voor een keurige prijs. Heel recht door zee en correct! Zeer tevreden en mocht ik een andere motor kopen ga ik uiteraard naar Gebben!

Johan, 05 May 2014, 09:14:02: Tevreden
Zeer tevreden, motor na 23 jaar ingeruild voor een VFR, binnen twee maanden eraf gereden, Gebben heeft alles keurig met de verzekeraar geregeld en een vergelijkbare motor voor me opgezocht. Hierbij werden alle verwachtingen overtroffen! Ook service en garantie super. Hier is de klant koning, ook bij de aanschaf van een wat oudere gebruikte motor.

Bert , 29 Jul 2014, 18:50:37: Tevreden
Gebben er is geen betere. Deze mensen snappen het gewoon. Eerlijk oprecht en zeer service gericht.
Niks is te gek. Top tent

patrick harmsen, 19 Aug 2014, 19:15:41: Tevreden
super bedrijf niets is te veel. nee staat over het algemeen niet in hun woordenboek. reeds mijn 3e motor er gekocht.

echt wel eens een probleem gehad met een van mijn motoren. netjes opgelost, motor opgehaald en leenmotor gekregen.

uiteraard ga ik de volgende keer ook weer naar gebben motoren

jjf, 26 Sep 2014, 12:35:07: Tevreden
In 2013 mijn xjr1300 gekocht bij Gebben tot grote tevredenheid.

Komend met de trein uit Den Haag gehaald en gebracht naar station Meppel. Zonder dat ik hierom gevraagd heb. Geweldig.

De xjr stond mooi klaar voor mijn proefrit. Toen ik terug kwam waren ze verbaasd dat ik niet wat langer weg gebleven was.

Op de prijs van de motor werd niets geminderd, maar allerlei accessoires gratis gekregen. Aangezien het mijn eerste motor is waren dat er nogal wat.

Garantie werd nog extra verlengd omdat ik in november kocht en de standaard garantie zou verlopen nog voor echte seizoen zou beginnen. Allemaal geen punt.

Nu de motor bijna een jaar in bezit en nog geen enkel probleem gehad. Motor loopt perfect.

De zeer klantgerichte service en bijkomende klantvriendelijkheid ben ik nog maar zelden tegengekomen.

Ondanks de afstand Den Haag - Rogat kom ik zeker terug voor mijn volgende motor.

Gh, 21 Dec 2014, 02:40:10: Tevreden
Super zaak, super service, super personeel.

Wilfred, 24 Mar 2016, 15:34:34: Tevreden
Prima zaak. Ook behulpzaam als ze het niet hoeven te zijn. Verder een prettige ontvangst, goed aanbod en aardig personeel.

J, 12 May 2016, 10:26:37: Tevreden
Top zaak. Kennis van zaken, vriendelijk, gastvrij en goed voor hun klanten.

Henk, 14 May 2016, 01:01:49: Tevreden
Superservice maar peperduur

J.Pas, 23 Jan 2017, 23:17:09: Tevreden
Na de verbouwing peperduur geworden

Rob, 09 May 2017, 14:01:46: Tevreden
Lekker laagdrempelig, geen strikjesvolk, alle maar dan ook alle tijd voor je, helpen van A tot Z. Niets moet, alles kan. TOP!!!

JG, 01 Sep 2017, 23:30:35: Tevreden
Vandaag tussendoor (op terugreis van mijn motorvakantie) geholpen met een vervelend probleem met de motor. Circa twee uur tijd in gestoken en het probleem adequaat verholpen. Vanwege recente grote beurt, geen kosten in rekening gebracht. Gewoonweg een topzaak met passie voor motoren, maar ook voor de klant! Waar vind je dat nog....

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo