logo
Zuid-Holland
NaamMotoport Wateringen
URLhttp://www.motoport.nl
PlaatsWateringen (zoek op de kaart)
Oordeel36 procent tevreden (10)14 procent twijfelachtig (4)50 procent ontevreden (14)Henk, 26 Jun 2007, 13:16:35: Ontevreden
Slechte service, veel geslijm, en ze probeerden me gewoon hard naaien met een inruil motor (mijn uitlaat was gescheurd en kon niet gerepareed worden, vervolgens wouden ze mij een zelfde motor verkopen maar daar was de uitlaat wel van gerepareerd)...

kees, 26 Sep 2007, 13:38:42: Tevreden
Ik werd hier zeer goed geholpen, heb een gsx-r 600 op 25kw gekocht, en werd netjes op de hoogte gehouden van hoe en wat. Verder probeerde ze me geen onnodige dingen aan te smeren (op een tankpad na maar die heb je toch eigenlijk wel nodig)

Dolf van Rookhuizen, 09 Mar 2008, 16:09:00: Tevreden
Heb er net een nieuwe motor gekocht en mijn oude ingeruild. Bij mij zijn ze echt alles goed nagekomen. Daarom: ik ben zeer tevreden.

superbla, 10 Mar 2008, 22:26:54: Tevreden
Werd beide keren dat ik er was goed geholpen. Was niet druk en personeel nam de tijd om dingen optezoeken. (doordeweeks)

Gertjan, 09 Oct 2008, 12:47:44: Ontevreden
Bij deze zaak kom ik nooit weer.
Op de beurs een oude honda shadow gekocht. Met ruim 300 euro "aflevergarantie"
Geen idee wat dit inhoud, maar dat bleek dat de benzinesensor stuk bij verkoop en na 2 weken de waterpomp werd ik snel afgesnauwd. Ik varwachtte niet dat het onder garantie zou vallen, maar samen een oplossing zoeken was er ook niet bij. In een woord K*Tzaak

virago, 23 Aug 2009, 21:46:37: Tevreden
word er altijd wel goed geholpen door het soms wat ''jonge'' personeel, alleen vervelend dat je voor onderdelen e.d altijd een aanbetaling moet doen.
verder wel in orde wat mij betreft

Cees, 07 Jul 2010, 09:57:46: Tevreden
Nieuwe motor gekocht ,oude ingeruild,geweldig geholpen...

T., 19 Sep 2010, 18:57:47: Tevreden
Hier krijg je tenminste aandacht. Niet het goedkoopst, maar je wordt tenminste netjes te woord gestaan.

FB, 12 Apr 2011, 14:16:12: Ontevreden
Motor ingeruild, en nieuwe gekocht.
Begon al met de offerte.
- Nieuwprijs was 2000 euro te hoog ingeschaald.
- Geen volle tank bij afleveringsbeurt van 300 euro !!
- Op offerte stond 3 mndn garantie ipv 6 welke afgesproken waren.
-Gereedschapsetje erbij ontvangen, te triest voor woorden 1 schroevendraaier en een imbussleutel erbij aanwezig.

Ik kom er nooit meer !!!

Mark, 20 Apr 2011, 20:43:22: Tevreden
Hoog afzeikgehalte als je je motor van 2 jaar oud wil inruilen.

Jan, 20 Apr 2011, 21:41:05: Ontevreden
Waardeloze zaak.oplichters zijn het.vooral Frans van de Hijde de zo genaamde eigenaar.gerantie tot de deur.Ga niet in zee met dat stelletje loessers.geld weg en een kut motor.u bent gewaarschuwd .ga niet naar binnen.

Robin, 26 Apr 2011, 18:11:13: Twijfelachtig
Mijn motor zit nog in de garantie, heb nu een geschil met ze. Ben benieuwd naar de reactie.
Erg jammer dit alles. Misschien gaat het wel te goed met Motoport Wateringen. Ik zou geen andere reden kunnen bedenken om mijn klanten zo te behandelen. JE zou toch zeggen dat je je klanten tevreden probeert te stellen en te houden. Jammer jammer jammer.

Gerard, 26 May 2011, 16:28:48: Twijfelachtig
bij aankoop werd verteld, altijd een leenscooter bij reparatie eigen scooter, mooi niet dus. 3 wkn wachten eer deze klaar is. importeur zou telefonisch niet benaderd kunnen worden, kan ik dus wel! hoe kan dat?
bij vragen via mail hoef je geen antwoord van ze te verwachten. service vind ik dus slecht. doen of je niet bestaat terwijl bij aankoop alles zo goed leek. hevig teleurgesteld in deze zaak.

Ralph, 23 Aug 2011, 21:39:59: Tevreden
MP3 scooter gekocht in 2009, drama apparaat, maar Motoport heeft het netjes opgelost. Paar maanden met een leenscooter gereden vanwege problemen met Piaggio, uiteindelijk nette inruilprijs gekregen toen ik hem voor een motor inruilde.

Wel prijzig voor onderhoud, o.a. banden zijn veel duurder dan elders.

Ruben, 17 Apr 2012, 15:21:45: Tevreden
Diverse keren uitstekend geholpen met het aanschaffen/passen van kleding en advies over reinigen van de motor.

Toen ik op zoek was naar mijn eerste motor ben ik ook vriendelijk geholpen en zonder problemen een aantal proefritten mogen maken.

Jan, 06 Apr 2013, 21:08:50: Twijfelachtig
Bij kleding passen uitgebreid de tijd genomen om te adviseren. Duidelijk advies over keuze voor de juiste helm en handschoenen. Ook wel eens een motor gehuurd. Dan wordt een erg hoge borg gevraagd. Ook duurt het lang voordat je met de motor weg bent, omdat maar 1 of 2 mensen de motorverhuur regelen.

Matti, 15 Jun 2013, 17:13:10: Ontevreden
Na gebeld te hebben naar Motorport Wateringen om te vragen wat een voorband kost vertelde ze dat de pilot road 3 175 euro zou kosten.
Ik ging dus even verder kijken waar hij goedkoper te vinden zou zijn (tenslotte ben ik een hollander). Nu kwam ik dezelfde band tegen op autobandenmarkt voor maar 105 euro incl verzenden wat een verschil van 70 euro was!!
Dus belde ik weer of ik wel bij motorport wel mijn band kon laten monteren dat was geen probleem.
Voorwiel eruit gehaald en naar wateringen.
Daar aangekomen zei de balie-medewerker dat ze geen banden van andere bedrijfen erop monteren ivm slechte kwaliteit banden die andere verkopen?
dus bij deze koop lekker je spullen online en spaar een hoop geld uit aan deze oplichters!!!

Ps band gemonteerd door brugman motoren zonder gezeik.

Kees, 18 Jun 2013, 10:54:36: Ontevreden
Groot afzeik gehalte.als je een motor komt inruilen voor een nieuwe. Gelul over km stand dat hoger is als het landelijk gemiddeld. Fran van de Heijden is een koopman kak als je onderhandeld naaid die je een oor aan.wan als je denkt alles op een rij tehebben en afspraken gemaakt heb dan zegt die oplichter als je het geld alvast over maakt dan maken wij de motor klaar dan bellen we je dan kan je hem zo mee nemen. Maar daar komt het de gemaakte afspraken komt die niet na dus dan ben je ook je geld kwijt.motor staat dan wel klaar maar als je dingen afgesproken heb is dat niet gebeurd. En dan begint het afzeiken. Niets kopen daar en geen geld over keken. Oplichters zijn het. Mooie praatjes maar als je getekend heb kan je doodvallen. Frans van de Heijden kan mooi praten maar trap er niet in. U bent gewaarschuwd.

Peet, 25 Sep 2013, 20:47:10: Ontevreden
Ik wilde daar en motor inruilen ,we waren het eens over de prijs alleen moest Fransje hem nog technisch keuren. Beginnen ze mijn motor af te zeiken dat wil je niet weten, alles was slecht en hij was nog krom ook .Frans kon hem wel voor weinig overnemen dan was ik er maar vanaf. (Ik had de motor nieuw gekocht en nog nooit mee gevallen!!!) Nou niet dus ik heb de motor ergens anders ingeruild en die vonden hem prachtig en zeker niet krom.
Nooit meer naar Motoprut

Mike, 02 Feb 2014, 15:15:05: Ontevreden
Slechte service en hulp. Vooral van de verkopende partij komt niet veel sympathie vandaan. Was er op een doordeweekse dag en het was totaal niet druk in de winkel. Echter voelde niemand van het personeel zich genoodzaakt om wat hulp (service) aan te bieden. Uiteindelijk iemand gezocht die me kon helpen, vervolgens proefrit gemaakt. Motor was prima (behalve balhoofdlager had speling!) echter lag de prijs net buiten mijn budget, onderhandelingen liepen snel spaak daar er "geen" verdere ruimte was. Vond de service en hulp onder de maat. Personeel van de werkplaats was echter wel vriendelijk en behulpzaam!

Cameron, 08 Apr 2014, 22:10:04: Twijfelachtig
Bijna drie jaar geleden mijn huidige motor gekocht bij MP Wateringen. De deal op zich was heel scherp en daarmee ben ik niet afgezet. Evenmin met de kleding en helm die ik daar aangeschaft heb.

Maar tijdens het daadwerkelijke onderhandelen nam Frans, de drijver van de zaak, zonder schaamte de mobiele telefoon op en voerde een gesprek. Zonder te verontschuldigen.

Maar de meeste medewerkers herkennen en herinneren je wel als je er wat vaker komt. De schade afhandeling (verzekering zaak) hebben zij wel goed opgelost maar wel erg prijzig en duurde ook relatief lang.
Toch kom ik er als even kan zo min mogelijk.

Robin, 27 Jun 2014, 01:05:48: Ontevreden
Frans van der Heijden, oplichter eerste klas! Mijn motor stond in de showroom ter consignatieverkoop. Op de dag dat mijn motor verkocht was belde Frans mij op dat de onderhandelingen spaak liepen met een koper en dat het hing om een bedrag van €250. Na lang wachten bleek mijn motor allang verkocht te zijn toen het telefoontje gepleegd werd, had de tenaamstelling gezien op de RDW site. Fransje kon mij niet betalen, zowel niet contant als met de pin. Ik heb gelijk het hoofdkantoor van Motoport gebeld en binnen 20 minuten kon ik ineens mijn geld halen!

Johan , 29 Aug 2014, 21:27:50: Ontevreden
Was geïnteresseerd in een motor maar toen ik een proefrit wilde maken was de vraag of ik m wilde kopen.
De letterlijke opmerking van de jonge verkoper was , we zijn geen verhuur bedrijf .


R., 28 Dec 2014, 12:38:53: Tevreden
Kledingverkoop is prima.
Ik ben goed geholpen met de aanschaf van een Shoei helm. Men wist direct welk merk en maat ik nodig had en de helm zit prima.
Ook klantvriendelijk door aan te geven dat er actiedagen kwamen en ik korting kon krijgen en ook dus gekregen. Wist ik niet anders had ik de volle mep betaald en dat bespaarde mij aardig wat geld, wat ik mooi weer kon besteden aan handschoenen.

M.Bos, 02 Jan 2016, 17:26:10: Ontevreden
Bewerk Citeer
Ik ben 29 december naar motoport gegaan. Ik had daar een Suzuki b-king zien staan. De motor was net boven mijn budget maar goed het is de moeite waard om langs te gaan. In de gedachte om iets van de prijs eraf te krijgen. Want de prijzen zijn om te onderhandelen.....toch. Ik heb de motor goed bekeken en het beviel mij wel en mijn vrouw die was er ook gelijk weg van. Maar iets moest van de prijs af.
Ik moest even wachten op de verkoper die was bezig. Vluchtig zei hij kom zo maar ik heb weinig tijd. Verbaast reageerde ik met de woorden heb alleen een vraagje over de b-king.
Hij was bereid om mijn vraag aan te horen. Ik vroeg aan de man of er iets van de prijs eraf kon. Nee dit zijn vaste prijzen. Kon niets aangedaan worden. Hij gaf direct aan dat ik een financiering kon krijgen. Ik vroeg nog een keer of er iets af kon. Ja zei die de voorwiel of achterwiel. Ik keek mijn vrouw aan en ben direct weggelopen. Ik kreeg de indruk dat deze man mij niet serieus nam.
Dit was mijn ervaring met motoport wateringen. Nooit meer daar heen.
Ik heb de zelfde dag mijn droom motor B-king gekocht bij strada motoren. Goed geholpen.

Reuven, 15 May 2016, 22:22:25: Ontevreden
op een doordeweekse dag ging ik langs de dealer voor een nieuwe helm. Eentje met een zwarte vizier. Ik kwam een verkoopster tegen en vroeg haar op ze die nog hadden. Ik kreeg de opmerking naar mijn hoofd geslingerd dat mijn ogen al zwart genoeg zijn. Dus nooit meer naar deze zaak.

martin, 15 Apr 2017, 11:01:22: Ontevreden
motorscooter scarabeo weggebracht voor speling balhoofd ,terug gekregen gemaakt maar cockpit

Cor , 03 Jan 2019, 22:44:51: Ontevreden
Wou hier suzuki kopen, volgens motoport een zeer goede motor, kwam toevallig vorige eigenaar tegen en zei motor heeft zeer veel gebreken, het zijn gewoon oplichters

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo