logo
Noord-Brabant
NaamPols Motoren
URLhttp://www.polsmotoren.nl
PlaatsWaalwijk (zoek op de kaart)
Oordeel47 procent tevreden (8)12 procent twijfelachtig (2)41 procent ontevreden (7)Gert-Jan, 27 Dec 2006, 00:52:13: Tevreden
kom er wel eens voor onderdelen,
maken tijd voor je en zoeken dingen rustig uit,
fijne zaak

svenson, 26 Jun 2007, 18:15:03: Ontevreden
Ik kwam al bij Pols toen hij nog in de dorpsstraat zat (10 jaar geleden) en werd er altijd goed geholpen, tot 2 jaar geleden... In eerste instantie breng ik mijn motor weg voor gewoon onderhoud, werd me een nieuw binnenwerk voor mijn voorvorkpoten aangesmeerd. Ik vaarde blind op hun, dus heb gelijk maar progressieve vering aangeschaft (hoewel ik zelf totaal geen klachten had over de vering). Vervolgens kom ik een jaar later met "ademhalingsmoeilijkheden". Ik had een nieuw zadel gemaakt en om een lang verhaal kort te maken, daardoor kreeg hij nu meer lucht. Conclusie bij Pols: Het binnenwerk van je carburateur is versleten. Dus nieuw dyno-jet kitje erin... en toen deed-ie het nog steeds slecht, eenmaal onderweg naar huis, kreeg ik aan de telefoon het advies het originele zadel er maar weer op te zetten. Maar ja... in het verleden werd ik wel altijd goed geholpen dus... Toen mijn dynamo de geest gaf maar weer naar Pols. Ik gaf zelf al aan dat de dynamo kapot was (had de boel al doorgemeten). Na een paar dagen krijg ik te horen dat ze het probleem hebben gevonden: de dynamo is kapot. Werkplaats kosten voor het zoeken naar dit euvel en vervangen vh onderdeel: 80 a 100 euro. Ik lever het onderdeel zelf (hun leverancier is mij te duur) en wacht af. Twee weken later maar eens bellen... "Ja hoor meneer, we gaan er vanmiddag aan beginnen, morgen kunt u hem ophalen." Volgende dag: "Dat is dan 145 Euro werkplaatskosten, plus BTW, meneer".
"He? Maar over de telefoon zeiden jullie 80 a 100!"
"Ja, maar ik weet niet wie u gesproken heeft."

Nou, bekijk het dan maar, gelukkig ben ik niet aggressief, anders had ik die dag waarschijnlijk op het politiebureau geeindigd...
Mijn motor ademt nog steeds niet goed, maar bij Pols zien ze me nooit meer terug.

Iedereen die ik kan behoeden voor deze zaak zal ik redden...

B., 27 Jun 2007, 07:10:50: Tevreden
@ Svenson, Als je 10 jaar goed geholpen bent en er gaat nu iets mis, dan ga je toch een gesprekje met die mensen aan en niet ineens een negatieve beoordeling geven??? 10 jaar zonder fouten is knap voor een mens!

bekende, 17 Jul 2007, 20:53:30: Twijfelachtig
ik weet waar jou probleem zit,de opzet is verandert bij pols,met name in de werkplaats na 10 jaar hebben ze andere mensen op plaatsen stand met dit gevolg helaas het was er altijd tof

ferrie, 09 Oct 2008, 04:45:42: Tevreden
twee weken voordat de garantie afliep. Hebben ze de schakelas zonder probleem vervangen. Duurde alleen 2 a 3 maanden. Spul moest uit tokio komen? Goede korting bij aanschaf gekregen. Aardige lui verders. Alleen eerste beurt ergens anders gedaan en de motor miste wel wat boutjes en moertjes.

wim, 13 Oct 2008, 21:16:38: Tevreden
We hebben er pas geleden 2 motors gekocht en we hebben er een goed gevoel bij, alles is keurig afgewerkt

Frank, 16 Jan 2009, 21:13:29: Ontevreden
Bij vervangen van de voorband vergeten om de twee borgmoeren terug te plaatsen.

Bij plaatsen van strobo-verlichting een prijs afgesproken. Tijdens montage werd ik gebeld dat de afgesproken prijs verdubbeld moest worden. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan. Er werd toen gezegd dat ik alsnog de gemaakte uren moest betalen. Na veel vijven en zessen uiteindelijk niets betaald. Een paar maanden later moest ik echter voor een nieuwe achterband net zoveel betalen als elders voor een complete set. Hebben ze het verlies alsnog gecompenseerd. Ze zijn hierdoor wel een klant kwijt geraakt.

Johan, 27 Jun 2009, 08:45:39: Ontevreden
Bij pols moet en zal het per se Honda zijn.
Met en ander merk hoef je niet aan te komen, want het word door de eigenaar gegarandeerd afgekraakt.
Zelfs als je met een Honda komt die elders gekocht is deugd het bij hem al niet meer...
Zeer arrogante kerel die eigenaar daar....

Heiko, 15 Mar 2010, 23:03:37: Tevreden
Prima service en goed assortiment.

Jeff, 08 Apr 2010, 21:14:19: Ontevreden
Zeer ondeskundige monteurs en personeel. Eigenaar heeft na 22 jaar zijn beste monteur ontslagen !!!! na die 22 jaar bleek hij ineens de slechtste te zijn ?? heeft de eigenaar misschien niet zoveel kennins om dit eerder te zien. Dus god mag weten hoeveel bras er al op de weg loopt door het toedoen van de "Honda Motor Exclusief dealer". Wat zij in een korte tijd aan mijn nieuwe motor verpest hebben kan ik hier niet beschrijven dat is simpel weg te veel. Dan komt het ergste, als je dan een beklach bij Honda Nederland neer legt wordt de Dealer beschermd, deze brengt centjes in het laatje van Honda !!
Indien mogelijk zal ik mij daar niet meer laten zien, ondermeer ook door de arrogantie van de eigenaar, jammer.
Wees gewaarschuwd !!!!

mr. T, 12 Jul 2010, 16:33:50: Twijfelachtig
Tijdens een proefrit werd mijn motor even "goed bekeken" door hun ivm inruilwaarde. Zeggen ze doodleuk dat de ketting en tandwielen binnenkort vervangen moeten worden. Dit terwijl die set (RK) er net 3 weken/ 600 km op lag !!!

Hans, 07 May 2012, 14:44:24: Tevreden
mijn koppeling greep laat aan, volgens twee dealers, waar ik mijn motor al jaren in onderhoud heb moesten de koppelingsplaten van mijn ST1100 vervangen worden (+/- 100.000km op de teller)
Bij Pols werd gezegd dat dit eerder aan een versleten pennetje in het koppelingshendel lag of gewoon verversen van de koppelingsvloeistof.
Na opdracht te hebben gegeven voor een grote beurt en vervangen van het balhoofdlager kreeg ik de motor netjes terug.
Na mijn vraag of er nog bijzonderheden waren werd mij verteld dat er een scheurtje in een slangetje zat wat men heeft opgelost door er een stukje vanaf te knippen, scheelde weer 30,- en dat er een dichtgeknepen slangetje was vervangen.
Wat bij de andere dealers ook nog nooit gedaan was is het reservoir van de koelvloeistof reinigen, nu kan ik de vloeistof weer controleren, dat noem ik je vak verstaan.
Mijn motor rijdt weer als een echte Pan European, helemaal top zonder op extra kosten te zijn gejaagd.


G, 15 Jun 2012, 11:04:42: Ontevreden
Waardeloze zaak met een vervelende eigenaar (eigen ervaring, vervelende man) en ondeskundige werkplaats (eigen ervaring, schakelbrommer "moet een nieuwe versnellingsbak" bleek uiteindelijk schakelpookje verstellen) en veel te dure tweedehands motoren.. er heeft een tijd een gele VTR gestaan met meer dan 60.000 km op de teller waar ze vrolijk meer dan 6000,- voor vroegen! Je zult er maar in trappen..

Martijn, 15 Sep 2012, 15:46:00: Ontevreden
Waardeloze service!!!
ik loop met mijn kapotte scooter naar de dealer vertellen ze mij dat het de bombine is. ik een nieuwe bombine gekocht (60 Euro O.o) vervangen voor de deur nog geen effect.
verteld de man mij achter de balie dat hij toch echt kapot was.
oke de scooter daar achter gelaten.
een week later word ik gebeld dat de kosten hoger zouden worden om het te repareren i.p.v. 100 naar 210 Euro!
maar mee akkoord gegaan en vertellen ze doodleuk dat de scooter donderdag klaar zou zijn.
kom uit uiteindelijk zaterdag (2 dagen later) doodleuk een wandeling naar de zaak maken van 3 kwartier om mijn scooter op te halen vertellen ze mij met een brede smoel dat de scooter pas in de middag gerepareerd zou zijn! of misschien zelfs pas maandag!
ik vind dit een slechte service als ze dit je vertellen terwijl ze genietend aan een koffietafel zitten en ik dus net die verre wandeling heb gemaakt!
nu wacht ik nog steeds op een smsje van de dealer in de hoop dat hij vandaag nog klaar is en niet maandag!
ben de bus zat.

Pols Motoren, NOOIT MEER!

ernst beumer, 13 Nov 2014, 09:47:18: Tevreden
Tot nu toe ZEER tevreden. Heb er alles gekocht behalve de motor. Het advies ed is meer dan okay. Tevens organiseren ze elke zaterdag (geheel gratis) een tour en iedereen kan daarbij aansluiten. Altijd leuke akties en een goed advies. Komende week krijgt mijn motor (Suzuki) hier een eerste beurt, en erg benieuwd.

Ron, 26 Nov 2015, 09:35:52: Ontevreden
Bangmakerij om extra kosten te kunnen maken bij het onderhoud. Oordelen over een motor waar ze de historie niet van kennen en je dan bang proberen te maken voor extra werk. Tevens onderdelen vervangen (remschakelaar) welke niet eens defect is. Was alleen de aansluiting die niet goed contact maakte.

Eriik, 29 Jul 2017, 20:46:13: Tevreden
Ik ben er jaren geleden geweest en heb daar ook 2 motoren gekocht (niet tegelijk :) ). Goed advies gekregen, maar door mijn enigszins "jeugdige" eigenwijsheid in de wind geslagen.
Na jaren van stof vangen (geen motor meer gereden) een ST 1300 gekocht bij concollega, maar die was bij Pols onderhouden. Dit gaf me wel vertrouwen de motor te kopen. De historie van de motor is bekend en ik ga er weer graag naar terug.
De winkel en werkplaats worden beheerd door de familie zelf en dat merk je. Dat ze een pro-Honda instelling hebben, mag.. Ik heb die zelf ook wel..
Laatst een progressieve vering geplaatst en wat tips gekregen voor wat komen gaat en dit is netjes aangewezen en getoond.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo