logo
Zuid-Holland
NaamKMS Motoren
URLhttp://www.kmsmotoren.nl
PlaatsPoeldijk (zoek op de kaart)
Oordeel86 procent tevreden (6)14 procent ontevreden (1)Tyrant, 18 Apr 2005, 11:48:59: Tevreden
Ik heb nog geen werekelijke ervaring met deze dealer. Ik heb hem aan de telefoon gehad en ondanks dat ik vaak achter elkaar contact met de eigenaar opgenomen heb bleef hij rustig en begripvol. Het is een eenmanszaak. Hoewel je misschien eventjes moet wachten voordat je er terecht kan is het volgens mij een goede motorzaak.

Tyrant, 03 May 2005, 16:41:18: Tevreden
Edit op bovenstaand stukje.

KMS motoren heeft goed werk afgeleverd met het afvoeren van mijn motorfiets. Alles is volgens afspraak gegaan en de prijs viel goed waardoor er ook nog een kleine fooi vanaf kon. Wanneer ik vroeg of mijn achterband erop gezet kon worden was dit ook geen probleem.

De eigenaar heeft ook nog gekeken naar allerlei dingen mbt de motor. Zo heeft hij gratis en voor niets even wat olie afgetapt omdat er teveel inzat, en wist hij mij te vertellen waar de uitlaat lek was en dat de ketting op was, evenals een aantal andere zaken.

Kortom, ik ben zeer tevreden over deze dealer!

Mark, 12 May 2005, 09:35:30: Tevreden
Ik kom nu 5 jaar bij deze dealer, eerst omdat hij om de hoek zat in Scheveningen en nu hij is verhuist naar Poeldijk breng ik mijn fiets (R6 uit '99) er nog steeds met liefde heen.

Uitermate goed vakmanschap! Toen ik een kapotte bougiekap had is mijn motor op de testbank geweest en heeft Marco hem helemaal nagekeken. Gratis zijn mijn carbs gesynchroniseerd, en is mijn ketting afgesteld.

De service van KMS gaat verder dan "even een beurtje", en als je van circuitracen houd is dit HET adres van Haaglanden, al is het maar omdat er een geremde testbank staat (ik geloof de enige in de omgeving van Den Haag) en Marco zelf ook regelmatig circuit rijd.

In Scheveningen was het zelfs mogelijk om met zijn gereedschap zelf te sleutelen aan je fiets !! En dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.

Topzaak en een aanrader voor iedereen met een supersport die al zijn vermogen wil benutten op een verantwoorde manier.

Rob, 09 Feb 2006, 00:31:14: Tevreden
Ik kom met diverse motoren hier al jaren en ben uitermate tevreden over het kwaliteit van het werk en de geleverde service. Ook met kleine problemen ben je tussendoor altijd welkom en wordt je direct geholpen en (zeker als je vaste klant bent) vaak alleen tegen de onderdeelskosten. Ook staat hij altijd klaar voor een advies. Doet onderhoud aan alle soorten motoren. Voor de aanschaf van een motorfiets moet je echter elders zijn. Een toppertje dus. Voor de sportieve rijders is de Dynojet-bank een must...

marco, 10 Jan 2009, 19:55:35: Ontevreden
heb mijn fzx laten voorzien van een dyno-jet kit. was geen probleem zei hij. opgehaald en kreeg de mededeling dat hij niet goed liep want er moesten k&n filters op en de carburateurs moesten gereviseerd worden. totaal zou op 600 euro komen. toestemming gegeven en een week later kon ik hem ophalen. of ik ff 1000 euro wilde betalen voor extra werk waar ik niet om gevraagd had zoals ketting stellen en diverse andere dingen. motor liep nog steeds rot en het enige wat veranderd was was het verbruik. liep eerst 1 op 16 en toen 1 op 10. terug gegaan maar hij wilde er niets meer aan doen. mijn eerste en dus ook laatste ervaring met kms

virago, 23 Aug 2009, 21:43:55: Tevreden
Zeer tevreden over KMS, hele goede zaak, email word ook netjes beantwoord.
ik kom er met een virago xv250, best een oud beestje maar ook daar word prima aan gesleuteld en heb het volste vertrouwen in KMS motoren.

Willem, 04 Apr 2010, 21:48:50: Tevreden
Na diverse motorzaken beland bij KMS. Had dat veel eerder moeten doen, klein zaakje, veel service en aandacht voor een redelijke prijs

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo