logo
Friesland
NaamMotorado
URLhttp://www.motorado.nl
PlaatsLeeuwarden (zoek op de kaart)
Oordeel62 procent tevreden (13)14 procent twijfelachtig (3)24 procent ontevreden (5)John van Wette, 16 Feb 2008, 00:14:41: Ontevreden
Ik heb telefonische afspraak gemaakt om op een ZRX-1200 een proefrit te kunnen/mogen maken. Ik "moet" daarvoor van Elburg naar Leeuwarden rijden dus ... ik ben echt wel wel serieus op zoek.
Kom op afgesproken dag en tijdstip en het blijkt dat de motor, in tegenstelling tot de afspraak, opzettelijk niet proefrit gereed is gemaakt. (Accu etc)
Vervolgens ontspint zich een moeizaam gesprek met de verkoper, waarbij de verkoper tot meerdere keren vraagt of ik echt wel serieus van plan ben om de motor te kopen, want anders kan ik een proefrit wel vergeten, de motor zou dan van zo'n rit namelijk vies kunnen worden. Het lijkt erop dat ik eerst moet kopen voordat ik een proefrit kan/mag maken. Door het laten vallen van erg lange stiltes en zeggen dat ik toch wel heeeel serieus ben heb ik uiteindelijk toch een proefrit mogen maken (niet van harte) Natuurlijk ga je voor de motor en niet voor de verkoper, maar voor mij was de lol er af, en dat terwijl ik echt heel serieus op zoek was! Kortzichtig, en niet klantvriendelijk.
Werd ook min of meer gedwongen om een optie op de motor te nemen. Gelukkig ook andere (betere) ervaringen b.v. bij Axels Bikeshop in Heerhugowaard Quote:"Altijd welkom om proefrit te maken zonder enige verplichting" en hetzelfde bij Anbergen Motoren in Slagharen waar ik uiteindelijk ook geslaagd ben, en zo hoort het natuurlijk ook.
Inmiddels trotse bezitter van een GSX 1400

Marco, 10 Nov 2008, 14:49:27: Twijfelachtig
Vlut verkoop praatje, het kleur verschil zie ik ook wel, en voor een proefrit moet je eerst een afspraak maken.

bowe fennema, 04 Feb 2009, 14:45:27: Ontevreden
In mijn opinie een chagerijnige eigenaar

freek, 06 Feb 2009, 13:39:34: Twijfelachtig
Deze zaak wil niet verkopen alleen uitstallen.

Arvid, 09 May 2009, 14:31:05: Twijfelachtig
Vreemd personeel. Na het uitproberen van handschoenen, bleken na een tijdje me handen helemaal zwart te zijn. De verkoopster was er van overtuigd dat mijn handen al zwart waren.. omfg.

Jim Spoelstra, 18 Oct 2009, 08:50:10: Tevreden
Kleding afdeling zeer over te spreken! Helaas niet geslaagd, maar er wordt daar echt de tijd voor je genomen!

Harrie, 06 Dec 2009, 22:23:39: Tevreden
Ivm interesse voor Rukka waterdichte Xtrafit handschoenen heb ik met hun gebelt of ze die hadden, ze vroegen naar de maat van m'n huidige handschoenen en de juiste maat hadden ze liggen, dus doorgegeven dat ik ''morgen of overmorgen' langs zou komen. Dag later 120km naar Ljauerd gereden, blijken er keurig 3 maten achteruit te zijn gelegd zodat ik ook een maat groter/kleiner kan proberen.

skalie, 10 Jan 2010, 23:07:57: Ontevreden
jaren terug motor gekocht, kwam 2 a 3 maanden later om een ketting te laten breken, daar werd erg moeilijk over gedaan, want ik had d ketting niet bij hun gekocht, moest er fl 6,50 voor betalen, guldens toen nog, geen probleem hoor, maar nooit meer geweest.......

aaron, 22 Mar 2010, 22:59:56: Ontevreden
ik ben er als een hond behandeld als of ik een klein kind was het was niet normaal ik kom er noooooooooooooit meer

kees, 14 May 2010, 14:13:19: Tevreden
naar mijn mening zijn deze mensen erg aardig,behulpzaam en staat de koffie altijd klaar,de motoren die ze hebben staan zijn wel aan de dure kant.

Tjip, 15 May 2010, 15:57:01: Tevreden
Hier wel eens een Triumph Tiger een beurt laten geven .Hielden zich prima aan de afspraken en waren zeer vriendelijk .Ook een vrien van mij is er al jaren klant en nooit geen problemen.Ook is de eigenaar een vriendelijke fries

Pieter v, 14 Jul 2010, 16:04:54: Tevreden
Goed bedrijf

Hille, 19 Sep 2010, 12:11:18: Tevreden
Nieuwe koppelingsplaten laten monteren, waren erg behulpzaam. Prijs was goed.

Later het eea aan kleding gekocht, kledingafdeling was erg behulpzaam en had een uitstekend advies. Ook wilden ze nog even helpen bij een vraag over mijn huidige motor. Kortom Top.

Sjouke, 26 Feb 2011, 18:18:00: Tevreden
Kundige werkplaats en behulpzaam personeel. Motorado bestaat al decennia lang en men heeft veel ervaring. Met name op verkoopgebied wel eens wat wantrouwend tegenover "winkelaars", en doen daarom wel eens moeilijk over een proefrit en komen niet altijd diplomatiek uit de hoek. Maar als je bekend bent met de zaak leer je ze wel waarderen. Ik kan de negatieve bevindingen daarom wel plaatsen maar niet bevestigen.

Richard, 02 Sep 2011, 10:43:50: Tevreden
Laatst een flyer in de bus van de nieuwe Tiger 800. Ik vond mezelf geen allroad man, maar gewoon even langs gegaan op een mooie dag. Toen ik me een beetje stond te vergapen bij een andere Triumph werd me aangeboden om voor het 3-pitter gevoel op die Tiger een blokje te maken. Heel vriendelijk en zonder verplichtingen. Volgende fiets wordt een 3 cylinder. Na de rit de opmerking "Joh, wat in het vat zit verzuurd niet", dus geen opdringerigheid of iets. Misschien niet scherp geprijsd, maar ik heb een goed gevoel bij deze zaak.

Stefan, 12 Apr 2012, 11:56:35: Tevreden
Echte dealer, dus verwacht geen koopjesfietsen. Goede zaak met goede spullen (Rukka etc), en ja alle waar is naar zijn geld natuurlijk. Kledingadvies is erg goed, prima advies bij passen en geen gezeur als je iets niet goed vind passen.

Stefan P, 06 Apr 2013, 15:12:31: Tevreden
net weer een motor gekocht (nou ja net, 5 maanden terug) waarover duidelijk en kort onderhandeld werd.
stil gestaan door brandstof lekage, carbs bleven brandstof krijgen en lekte dit in de cilinder en naar buiten.
met veel telefonische hulp (ver weg en ik wil zelf dingen kunnen) het ding aan gekregen en naar motorado gereden.
meteen werd de motor binnen gereden en binnen een uur was alles weer klaar, oa olie vervangen incl filter omdat het twijfelen was of er nu wel benzine in zat.

al moet ik er 140km voor rijden, ik zal altijd weer naar motorado gaan

Egbert, 06 Dec 2013, 13:34:01: Tevreden
Zeer tevreden over de kledingafdeling maar ook over de algemene service en de medewerkers. Ik ben nogal kieskeurig mbt de pasvorm van een helm, dat was daar geen enkel probleem. Ik kon de helm gerust een dag proberen op mn eigen motor, SUPER! Eerder had ik al eens een garantie gevalletje met een helm, werd ook totaal niet moeilijk over gedaan.

Medewerkers zijn altijd in voor een praatje en nemen de tijd voor je.

David, 22 Feb 2014, 08:52:04: Ontevreden
Zijn zeer goed in het niet welkom laten voelen in de winkel/showroom, om van reparaties maar helemaal niet te spreken.
Ongetwijfeld zullen ze kennis van de techniek hebben, mensenkennis zeer zeker niet.

Jan, 11 Aug 2014, 15:33:07: Tevreden
Altijd welkom, goede service. Een motorzaak van motorrijders voor motorrijders.
Soms met het verkeerde been uit bed gestapt maar daar moet je doorheen prikken, gewoon zeggen dus. Maar dat moet kunnen, zijn ook mensen. Niet van dat gladde verkooppraatje, wilde ooit een motorjas kopen, werd geweigerd, zij vond de kwaliteit niet goed genoeg, kregen binnenkort een ander merk jas met dezelfde eigenschappen en zelfde prijs. Een prima jas, zit als gegoten.
Ben er al ruim 20 jaar klant, zegt ook wel wat.

Johan, 19 Apr 2016, 21:17:33: Tevreden
Ik twijfelde over een andere motorfiets. Mijn verhaal uitgelegd en keurig een advies gekregen om op verschillende motoren te rijden. Na het tekenen van een verklaring met voorwaarden, zonder gezeur gewoon op de motor gereden. Ik moest tanken en deze kosten zijn gewoon netjes vergoed. Ik had toen nog niks gekocht en ook niet de indruk gegeven dat het ging gebeuren.

2 weken later contact gezocht en op basis van goed gevoel, technische kennis en vriendelijk advies besloten een Triumph bij hun te kopen.

Het contact lijkt misschien wat eigenaardig maar de mensen willen graag echte klanten hebben. Niet snelle omzet. Als je zelf serieus bent, dan krijg je ook een prima advies en de keren dat ik er ben geweest ook altijd vriendelijk koffie gekregen.

Het is niet de goedkoopste, Het is niet de snelste maar het is wel klantvriendelijk en ze doen het netjes.

Ik kan het gerust aanbevelen als je goede spullen wilt en bereid bent om daar een eerlijke prijs voor te betalen.

Mijn omzet hebben ze gekregen en ze kunnen er inmiddels ook op rekenen dat ik klant ben.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo