logo
Zuid-Holland
NaamRuud Motoren
URLhttp://www.ruudmotoren.nl
PlaatsBleskensgraaf (zoek op de kaart)
Oordeel33 procent tevreden (2)50 procent twijfelachtig (3)17 procent ontevreden (1)Super Trident, 01 Mar 2008, 18:36:48: Tevreden
Heb een hele speciale triumph trident (2 cilinder) bij Ruud gekocht, wat een service. Door de eigenaar zelf geholpen. Hij had zelfs de bougie's vervangen, maar was er eentje vergeten.... maar ondanks dat heeft hij alles keurig opgelost.

Speedy, 25 May 2008, 11:10:50: Twijfelachtig
Geven veel op over hun 'garantie'; wilde motor onafhankelijk, op mijn kosten, laten keuren via Promotor, maar motor was al verkocht volgens hun. Heb hierna de betreffende motor nog weken bij hun occasions zien staan. Geeft volgens mij aan dat hun garantie niet veel voorstelt.

Michel, 31 May 2011, 21:07:27: Ontevreden
vorig jaar een KLE500 gekocht bij ruud, maar er was best wel een boel mis zegmaar......
zowiezo was er van de door hem op de site aangegeven garantie geen spraken op de motor, en de motor viel na een paar weken ook egt letterlijk uit elkaar.
de demper was compleet los van de uitlaat,
even later de ring van de uitlaat, waarmee die aan de cilinder vast zit gescheurd, die laten lassen, en gevraagd of de ander wel goed vast zat nog. jah die zit nog goed....... 2 weken later... knak..... ook weer laten lassen, en toen 100km verder was er een compleet tapeind afgebroken, ookal de carbs zelf moeten schoonmaken. en toen ook nog een keer kortsluiting in de kabelboom, met als gevolg, nieuwe cdi, en 220,- reparatie voor de kabelboom, maar dat was niet goed gemaakt ,want de motor laade niet op, spanningsregelaar was nog wel inorde, en de spoel ook, dus het zat in zijn reparatie van de kabelboom, en dat was vrij normaal volgens hem .......

owjah en de broer van ruud heeft een zaak in Alblasserdam (Middendorp motoren) en dat is wel vergelijkbaar qua kwaliteit.

Piet van dalen, 21 Jan 2015, 15:25:45: Twijfelachtig
Dus toch een broer (Middendorp motoren .) Slechte zaak , zal me niks verbazen als deze de motoren aan elkaar doorgeven bedankt voor de informatie !

Annelies, 15 Feb 2015, 18:56:42: Twijfelachtig
Twee jaar geleden een Yamaha Diversion gekocht.
Stond klaar om weg te gaan voor een testrit, en toch maar even benzine controleren, dit bleek slim, want er zat niks meer in. Verder reed hij zo op het eerst gezicht heerlijk.
Na een half jaar toch heel veel problemen mee gekregen, en heeft best veel aan onderhoud gekost uiteindelijk.

Arie Duhen, 12 Feb 2017, 17:38:28: Tevreden
Ruud neemt altijd de tijd voor je als je langs komt en lost een klein probleem op terwijl je wacht , verder is zijn technische kennis behoorlijk breed en zijn rekeningen erg redelijk

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo