logo
Noord-Holland
NaamBruggeman Motoren
URLhttp://www.bruggeman.nu/motoren/
PlaatsNieuw Vennep (zoek op de kaart)
Oordeel42 procent tevreden (11)8 procent twijfelachtig (2)50 procent ontevreden (13)hendrik, 20 Mar 2007, 20:28:25: Tevreden
Superzaak, ik heb daar een tweedehands motor gekocht en ben daar altijd goed geholpen.

Sylvia, 08 Jun 2007, 13:39:37: Ontevreden
2 Dagen geleden afspraak voor mijn vriend gemaakt om een set a € 355,- Michelinbanden te monteren.
Gisterenmorgen vroeg bracht hij de velgen, om 16.30 wilde hij ze halen, was er nog niets gebeurd!!!Na een half uur is hij zonder geholpen te zijn naar huis gegaan.
Vanmorgen ging hij er wéér heen om ze op te halen, moest er nog 1 wiel gedaan worden. Het personeel stond weer buiten te beppen en helpen ho maar.

Dit was eens maar nooit meer!

Fazerin, 30 Jul 2007, 00:41:28: Ontevreden
Vanaf begin voelde ik ´genaaid´. Jij spreekt daar zo met ´10 mensen´. Met hangende potjes ben ik terug naar mijn vorige dealer. Harry Meyer in Badhoevedorp.

Sjakie, 08 Sep 2007, 20:24:12: Ontevreden
Rommelige indruk,
Magazijn medewerker lijkt wel verstand van zijn job te hebben, maar kan mij toch het welkom gevoel niet geven, heb net als de andere recencente het gevel van "genaaid"
Ik denk dat de dealers in het algemeen nog meer werk moeten maken van service en dienst verlening. (Custumer service) Ik kom zelf uit de Auto handel, en daar kunnen de meeste Motor zaken nog veel van leren.
Ik denk dat het komt omdat het nog en hoesee stemming is van we verkopen toch wel dus een klant meer of minder is niet zo belangrijk.
Een directeur van mij melde eens simpel...
Je klant moet er een goed gevoel bij hebben.
Zoals "hier wil ik mijn zakdoekje neerleggen"
Dealers kom op doe je best....:>)

koos, 04 Mar 2008, 20:24:01: Tevreden
al jaren super fijne zaak

Jeffrey, 23 Jun 2008, 15:29:02: Tevreden
Bestel daar alleen de originele onderdelen, aangezien die qua prijs overal het zelfde zijn. Maar voor de rest is het een dure dealer die hoge prijzen vraagt.

Hans, 11 Nov 2008, 19:42:35: Ontevreden
Bruggeman weet geen vaste klanten aan zich te binden.En Tido die eerder klanten weg jaagt dan binnen haald.
Nee Eric je bent verkeerd bezig, je weet je personeel niet te motiveren
Geen wonder dat het weg loopt

jan van duin, 12 Nov 2008, 19:05:18: Ontevreden
alleen als je niks in te ruilen hebt ,ben je welkom.
een motor is een luxe artikel,dat zullen ze in de toekomst wel merken.

Michael, 07 Apr 2009, 16:39:15: Ontevreden
Nu de tweede keer hier geweest en weer een ontevreden gevoel. Eerste keer gaf ik ze nog het voordeel van de twijfel, maar nu niet meer.

Afspraak maken en niet nakomen, Niet correct terug monteren van spullen, extra krassen op het kuipwerk en stellig ontkennen.

En inderdaad elk jaar een andere lichting werknemers.

Mij zie je er nooit meer :@

marc tieleman, 14 Nov 2009, 18:34:09: Ontevreden
ik heb er onlangs een inruiler gekocht voor 1000 euro,dat is niks,ik weet het,maar ik heb hem bij ruud(postma),in haarlem na laten kijken en hij kwam tot de conclusie dat de motorfiets eigelijk te onveilig was om zomaar aan een klant mee te geven...scheur in achterremschijf,weggebrande bedrading bij de regelaar,gerepareerd,maar lekkend gat in het carter!de distributiespanner moest opgerekt worden,dat zeiden ze dan weer wel...de motor blijkt een flinke klap gemaakt te hebben,ruud herkende dit aan allerlei(overgespoten) imitatiekuipdelen en de koplamp,die niet netjes in de kuip zit..en er zat bijna geen olie in,dit zag ik dan zelf,toen ik er mee thuis kwam...kijk,voor 1000 euro kan je niet veel verwachten,maar kijk hem dan wel effe een beetje na,voordat je er iemand mee de openbare weg op stuurt...

Rob, 19 Jan 2010, 20:10:06: Tevreden
Ik ben er altijd goed geholpen. Hoewel mijn motor niet bij hen is gekocht altijd goede service. Kleine reparaties worden snel en goed uit gevoerd. Ik blijf er komen.

Tim, 18 Mar 2010, 22:41:45: Ontevreden
Heb daar een accu gekocht voor de motor van mijn vriendin.
Moest alleen nog even bijgevuld worden, kon beneden bij de balie afgegeven worden en was maar minuutje werk.

Ik heb uiteindelijk 1,5 uur staan wachten omdat de mannen uit de werkplaats het die ochtend heel druk hadden en de man achter de balie vond dat ze wel een wat langere pauze verdient hadden.

Lekker bezig, jongens!
Zo ga je met je klanten om.

ko, 20 Apr 2010, 15:22:20: Tevreden
ik kom er 25 jaar en ben zeer tevreden, ze geven een goede service en komen hun afspraken altijd na.
ik heb er diverse 2e hands en nieuwe motoren gekocht. en zal er ook blijven komen.
goed onderhoud kost geld wil je voor een dubbeltje op de eerst rang zitten moet je gewoon alles zelf doen

jeroen, 21 Apr 2010, 18:59:10: Tevreden
prima zaak

Jan, 02 Sep 2010, 18:27:00: Reactie van dealer
Wij krijgen onze bestelde onderdelen altijd netjes binnen net als de sleutel tips en ag als je alles beter kunt en weet waarom ga je dan naar deze dealer wat let je/men dan om te bewijzen het beter te kunnen, het is zo verdomt makkelijk iemand broodloos te maken met zulke reacties, zeker net allemaal van school is mijn gedachten. het in de houdingspringen voor klanten is nergens meer. Het even langer wachten op iets tjonge jongen een accu moet zo en zo als 10 minuten tot rust komen om als dan de doppen er op te zetten. en heeft een medewerker dan geen Arbo rechten, mag een werknemer dan zijn pauze niet afmaken, wil je wel zelf gestort worden als je zit te eten of op de wc zit enz. kom mensen wel bij deze dijt blijven niks moet maar mag. niet te vrede doe het dan zelf beter.
Een opmerking nog, waarom is de eigenaar van het bedrijf zo slecht als het personeel het mogelijk wel is. Heb je klachten wen je dan tot de eigenaar maar kraak iets niet openbaar af waarvan de eigenaar niets weet. ons als dealer hoor je ook niet over je ouders dat het beter had moeten doen, is u wel vlekkeloos perfect?.

MARCO, 20 Jan 2011, 01:35:51: Ontevreden
Na vele keren deze zaak bezocht te hebben voor diverse spulletjes heb ik er maar de brui aan gegeven: bij de eerste keren dacht ik simpelweg, die heeft zijn dag niet, maar dat blijken deze mensen elke dag te hebben. Een beetje rondvragen in he kleine motorwereldje en dan komen de slechte ervaringen helemaal los: zeer onbetrouwbaar en belachelijk duur! En als je aankomt met een klacht dan .... laat ik het maar netjes houden ... wordt je de zaak uitgekeken. Dus nooit en nog eens nooit meer. Ook zonde dat zij de zaak in Amsterdam aan het stadionplein zo verknald hebben!

Rico, 29 Mar 2011, 10:32:14: Twijfelachtig
@ at the Dealer.
jouw antwoord is typerend voor het meerendeel van het oordeel. C'est la tone qui fait la musique. Het is hoe je het brengt en hoe jij het brengt in je comment is nogmaals typerend. Tuurlijk zijn we hedendaags kritischer en willen we meer waar voor onze geld. Maar waar een dealer "winst" uit kan halen is de service naar klanten. Investeer in mensen en in service en je krijgt er winst voor terug. Doe jezelf nou een plezier en haal jezelf uit de weerstand en doe wat met de tips. Want je moet het niet zien als klachten maar als gratis tips waar je als bedrijf kan verbeteren.
Ik zelf heb ook een ervaring met jullie gehad waarvan ik vind dat het beter kon. En inderdaad het was niet de reparatie zelf maar de service/informatie naar mij toe die onvolledig en niet toereikend was. Maar dit hebben jullie goedgemaakt door de reparatie goed uit te voeren. Dus ik weet zeker dat als jullie focussen op klantgerichtheid dan gaat het helemaal goed komen.


Jacqueline, 21 Apr 2012, 23:45:29: Tevreden
Mijn man en ik komen er al jaren. We worden er altijd keurig geholpen en ze komen hun afspraken altijd na.
Wat ik een beetje jammer vind is dat er mensen zijn dit door dit soort sites zich een mening vormen. Als je kijkt naar de reacties zijn dat er meestal tussen de 5 en 20. Moet je daar je mening op baseren? Ga gewoon eens kijken en proef de sfeer. Nog belangrijker, vorm je eigen mening.Maarten, 23 Apr 2012, 09:17:41: Tevreden
Jammer dat er zo veel klachten zijn over deze zaak. Ik kom er al jaren, en ben zeer tevreden. Wat ik zelf niet aan mijn motor kan laat ik door hun doen. En om de anderhalfjaar kom ik er omd e kleppen te laten stellen, en hem weer eens helemaal na te laten kijken. Nooit gekke dingen die ik zelf niet zelf aan had zien komen.

ellen, 12 Nov 2012, 14:30:56: Tevreden
ik kom hier al vele jaren en naar tevredenheid.
het is jammer dat er een paar klanten of ontevreden personeel dit geweldige bedrijf afkraken.
je moet je gewoon afvragen al een bedrijf dat al zo lang bestaat doet hij het dan verkeerd.
of zijn er een paar azijn pissers bezig om over de rug van hard werkend personeel hun gelijk te krijgen
en Tido trek het je niet aan je helpt mij altijd geweldig.

st1300

Steven, 16 Mar 2014, 17:47:40: Ontevreden
Ben nu twee keer genaaid daar. De eerste keer met de aanschaf van een nieuwe motor. Zat een actiepakket op van Suzuki ( bleek achteraf ) is bij de aankoop niets over verteld en ik heb het volle pond moeten betalen. Scheelde €700. Verhaal gehaald en er wordt doodleuk gezegt : u heeft besteld op het moment dat deze actie nog niet liep. Navraag bij andere dealers leert dat er dan altijd wel,een mouw aan te passen is of advies even twee weken later te bestellen. Nu die 700 euro lekker in zn eigen zak gestoken.
Bij onderhoud worden dingen en arbeidsuren opgevoerd die gewoonweg niet nodig zijn. Waarom iemand 4 uur arbeidsloon in rekening brengen als je de motor om 9 uur brengt en gelijk de werkplaats ingaat en om half 11 staat deze alweer buiten. maar nee meneer eric stelde dat het toch echt 4 uur werk was. Vreemd dat mijn zwager die daar toevallig ook die dag was mijn motor al buiten zag staan terwijl men er volgens de factuur nog druk mee bezig was geweest.
Druppel was dat mijn zijn die zijn rijbewijs heeft gehaakd bij RMTC die ( helaas ) werkt vanuit het pand van bruggeman en tegoedbon kreeg voor een dag gratis motorhuur.
Jongen belt om een dag te reserveren, komt daar en krijgt te horen dat men dat niet meer doet en dat hij gewoon de volle mep motorhuur moet betalen voor een dag. En die tegeodbon dan....ja die was ineens niet meer geldig.
Ik loop met een grote boog om deze zaak heen

Joop, 11 Aug 2014, 09:47:38: Ontevreden
Dit is voor mij de dichtstbijzijnde motorzaak, toen ik 22 jaar geleden in Hoofddorp ging wonen en een andere motor nodig had, meteen daar naar toe gegaan. Helaas waren de prijzen voor tweedehands motoren daar een stuk hoger dan bij 2 andere motorzaken die ook aardig in de buurt zaten. (tot het dubbele aan toe). Dus ik dacht daar maar niet meer naar toe te gaan, tot ik een keer met een lekke band stond, gebeld met Bruggeman, deze had een achterband voor 180 euro, ik dacht beetje pittig, maar ik moet toch wat. Na 2 dagen kon ik de motor weer ophalen, kreeg ik een rekening van 280 !!! euro, bleek dat arbeidsloon nog niet in die prijs van 180 euro zat !! Dit jaar een exact dezelfde band in Uithoorn laten monteren ... 160 euro .... Onaardige mensen die veel te veel geld willen verdienen over de ruggen van hun klanten.

Chris, 20 Jun 2015, 10:21:40: Tevreden
Goede motorzaak.
Ik heb hier onlangs een motorfiets gekocht voor een goede prijs en ben hier netjes geholpen.
Men nam hier alle tijd voor de klant tijdens het verkoopgesprek.
Ga zo door !!!!!!

Ger, 25 Jul 2015, 10:14:14: Ontevreden
Voor mij ook de dichtsbijzijnde motorzaak. Rijd Ducati en MV. Desondanks kan ik het nooit met ze eens worden. Prijzen zijn inderdaad erg hoog. En inruil wil Eric niet eens over praten. Twee jaar geleden een nieuwe MV bij StarTwin gekocht. Omdat het in de zomer niet in te plannen was de 1000 beurt tegen betaling ( logisch) bij Bruggeman laten uitvoeren. Maar dat daarbij ook doodleuk de garantie werkzaamheden in rekening gebracht zorgt er niet bepaald voor dat ik daar probeer klant te worden. Vorige week een jong gebruikte Ducati bij MotoPuro gekocht.

Jim, 08 Sep 2015, 17:54:51: Twijfelachtig
Paar maanden geleden mijn eerste motor bij Bruggeman gekocht voor een nette prijs (niet duur, niet goedkoop). Alles doet het goed dus kan opzich niet klagen. Rijklaar maken duurde weliswaar lang, en moest ervoor achteraan bellen, maar in de zomer is het eenmaal druk, dus dat vond ik wel oke. Het gene waar ik me wel echt aan stoorde is de ongeinteresseerde en onvriendelijke houding van de verkoper.

Heb nu nieuwe banden nodig, maar na aanvraag zijn ze bij Bruggeman wel erg duur, dus dat ga ik niet bij hun doen.

Wel erg mooie zaak overigens!

Albert, 11 Sep 2017, 13:39:00: Tevreden
Afgelopen vrijdag mijn Honda VFR800Fi ABS daar opgehaald. Prettig bedrijf, Nemen alle tijd en komen keurig hun afspraken na. De verkoper Tido heeft mij goed geholpen ook met kleding.

John van Doorn, 18 Sep 2018, 10:15:44: Ontevreden
Heb een afspraak staan dat ik gebeld zou worden over een tdm 900 als er een klant voor was,ik zou de motor kopen ,..maar ik was zelf paar dagen op vakantie en kon niet komen, nee ze zouden m vast houden, geen probleem en mij bellen als er een andere koper zou komen,.........niet dus , ze hebben de tdm gewoon onder mijn neus verkocht,
ik werk zelf als verkoper en in de branche, maar dit is gewoon een lomp gedrag als je zo met klanten omgaat!!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo