logo
Noord-Brabant
NaamV/d Heijden Motors
URLhttp://www.vdheydenmotors.nl
Plaats's-Hertogenbosch (zoek op de kaart)
Oordeel64 procent tevreden (14)36 procent ontevreden (8)rs125, 21 Oct 2006, 19:35:26: Ontevreden
slechte service en slechte levering

mxbike, 30 Apr 2007, 19:31:47: Tevreden
zeer fijne zaak,netjes geholpen .
Ik heb dan ook een motor gekocht en de aflevering was perfect.
Ook de kledingshop was top
voor mij een dikke 10

joop, 30 Apr 2007, 19:34:38: Tevreden
tweede paasdag geweest wat een drukte zeg.ik wat spulletjes besteld en kreeg op die dag wat korting.Week erop werd ik netjes gebeld dat alles binnen was.
Ik heb niks te klagen over dei slechte levering

karel, 02 May 2007, 13:14:33: Tevreden
kom er al jaren.Ik vind het perfect

jarno, 02 May 2007, 19:26:21: Tevreden
Ik heb hier pas een nieuwe moto Guzzi gekocht.Heb deze nu sinds januari.Voor een paar probleempjes geweest in de garantie.Alles werd direct opgelost.


Dinand, 16 May 2007, 07:50:26: Tevreden
Ik kom hier al jaren en vindt het een fijne zaak, laatst hoorde ik dat ze al meer dan 100 jaar bestonden en dat wil natuurlijk ook wel wat zeggen. Hier kun je in ieder geval nog leuk onderhandelen.

Jan, 19 May 2007, 11:02:32: Tevreden
Ik heb hier een nieuwe MV brutale gekocht. Ik vind het TOP perfect geholpen.

Michel, 18 Oct 2007, 15:19:07: Tevreden
Mijn vader komt hier al 20 jaar, ik heb er nu al 2 motors gekocht en alleen goede ervaring.

bennie, 11 Dec 2007, 22:58:52: Ontevreden
Ben er een paar keer geweest, die dikke is nog te lui om een motor te verkopen, ben er onbeschoft te woord gestaan, mij zien ze er niet meer.

Teun, 26 Jun 2008, 22:54:25: Tevreden
Nette zaak, ze bestaan ook al een hele tijd en dat wil ook wat zeggen. Heb er ooit een motor gekocht en mijn huidige motor is er nu in onderhoud. Keurig behandeld en denken qua budget met je mee.

Maarten, 09 Mar 2010, 15:45:15: Tevreden
Op de motorbeurs 2010 in Utrecht bij hen mijn complete motorkleding, helm, laarzen, rugprotector, etc gekocht. Heel erg netjes en relaxed geholpen door meerdere alleraardigste vrouwen. Niet opdringerig en ondanks de drukte hebben ze alle tijd genomen. Gezien ik alles in één keer kocht kwamen ze zelf met een leuke korting boven op de aanbieidngen die er al waren. Motorkoop ervaringen heb ik niet maar qua kleding kan ik ze absoluut aanraden!

Ruud, 30 Aug 2010, 21:28:28: Tevreden
Je moet de mensen daar wel een beetje leren kennen, maar ze zijn echt hartstikke aardig en behulpzaam, bij alle afdelingen trouwens.

Roland Wolters, 06 Sep 2010, 09:42:51: Ontevreden
Ik was altijd tevreden. Erg tevreden. Ik heb mijn motor daar nieuw gekocht en altijd in ondehoud gehad. Ik rij veel kilometers dus om de maand of wat was ik er wel weer voor een beurt. Altijd goed.

Tot mijn motor de dag voor een motorvakantiue stuk was. Ik bracht 'm 's ochtends en men gaf aan dat "het wel goed zou komen". Eind van de middag belde ik om te vragen hoe het ermee stond en kreeg te horen dat een onderdeel niet op voorraad was. Bleek dat ze pas laat op de dag überhaupt zijn gaan kijken. Hadden ze me 's ochtends verteld dat dat onderdeel er niet was dan had ik wat meer tijd gehad om dat onderdeel zelf ergens op te snorren. Enfin via een vriend en via motor-forum dat onderdeel gevonden en om 17:15 kom ik aan bij vd Heijden mét het onderdeel. Werd doordleuk verteld dat de werkplaats dicht was (monteurs waren er nog) en dat montage een uur zou kosten. Weg vakantie.

Ik gaf niet zo snel op en ben andere motorzaken gaan bellen en kon uiteindelijk terecht bij Spierings in Heesch. Daar was ik om half zeven. Hij monteerde het onderdeel in 10 minuten.

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Prachtig gereden!

Ik vind dat vd Hijden me hier heeft laten stikken. Boorden me gewoon een vakantie door de neus door pas zo laat te laten weten hoe het ervoor stond. Conclusie: Spierings klant rijker, vd een klant minder.

David, 04 Apr 2011, 15:52:35: Ontevreden
1 x hier een motor gekocht. Aangezien ik erg onervaren was geloofde ik alles. Achteraf bleek dat het een schadebak was met nieuwe kuipen en 100.000 meer op de teller dan waar deze voor verkocht werd. Poetsen en voro het oog mooi maken kunnen ze weer wel goed...

Gerard, 27 Jun 2012, 14:43:18: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: wel wat invullen heh

halder, 29 Aug 2012, 13:05:33: Tevreden
kom er al een aantal jaren voor onderdelen en af en toe een helm. wordt altijd prima geholpen. inruil of kopen van een motor heb ik geen ervaring mee.

Philippe, 25 Jan 2013, 22:22:26: Tevreden
Al een jaar of 16 klant bij Van der Heijden. Al twee keer naar volle tevredenheid een nieuwe motor gekocht met inruil. Ook op de kledingafdeling prima advies bij aankoop van leren combi en helm. Tevens goede ervaring met het onderhoud van mijn motor. Top!

Thomas, 22 Jun 2013, 11:13:45: Ontevreden
Ik heb mijn eerste motor hier gekocht. Gezien mijn onervarenheid kon je mij als je wilde met een kluitje het riet in sturen. Dit hebben ze helaas ook gedaan. Tijdens de garantie was het eerste al mis. NAKS versleten (gaf na de proefrit al aan dat er wat ratelde, maar dit werd afgedaan als dat het niks was) nadat ik er ergens anders naar heb laten kijken. Dit hebben ze gerepareerd, maar de kettingen zelf niet, terwijl het advies elders is dat dit altijd dient te gebeuren. Vervolgens na de garantie (alles binnen 5 maanden!) de volgende defecten gehad: balhoofdlager kapot, remlichtschakelaar kapot, voorvork lek aan linkerkant en als klap op de vuurpijl bleek er nog een terugroepactie open te staan op mijn motor waar vd Heyden niet eens naar heeft gekeken toen ze de motor aan mij verkochten. Op zijn zachtst gezegd niet netjes. Snap dat er dingen stuk kunnen gaan aan een motor, maar dit was wel erg veel in korte tijd. Ter info; heb ook nog moeten vragen om een toolset en handleiding, die zaten er ook niet bij toen hij geleverd werd. Zoals ik al zei, mij kon je van alles wijs maken en daar hebben ze dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Ik zet hier nooit meer een voet binnen de deur.

Rudi, 19 Jun 2014, 12:31:05: Tevreden
Ik heb vorige week een CB1000R bij Van der Heyden gekocht. Prima en netjes geholpen, en mijn Fireblade goed kunnen inruilen. Een onafhankelijke motorkeuring heeft deze week uitgewezen dat ze mij een prima motorfiets hebben geleverd. Ik laat er sinds vijf jaar het onderhoud ook doen, en dat verloopt ook zonder problemen. Enige minpuntje is dat nu blijkt dat bij de afleverbeurt niet eens de remvloeistoffen even zijn ververst. En dan is 299 euro best veel geld voor nieuwe olie en oliefilter. Maar als ik dat kenbaar maak, weet ik zeker dat ze dat kostenloos alsnog voor me fixen.

Willem, 09 May 2017, 19:28:29: Ontevreden

Lacherig gedaan tegen een collega nadat ik had gevraagd om proef te zitten op een ST2.

Erg onprofessioneel. Ik ben naar motopuro daarna geweest en die mensen snappen het.Chris, 21 Aug 2017, 13:50:21: Tevreden
Ik heb er mijn R1 in onderhoud en ben gewoon tevreden. Ook was ik op zoek naar een lange ketting toen ik een BOSS slot bij hun kocht. De man achter de accesoires toonbank kwam na 2 min met een supermooie ketting aan. De was al een keer gebruikt en ik mocht hem kosteloos meenemen. Super. Ook hoorde ik pas een soort tikje in mijn blok. Gewoon even langsrijden en ze kijken er gelijk naar. Kosteloos. Heel tevreden en goede service.

Leon, 09 Oct 2017, 17:18:59: Ontevreden
Ik heb een Dainese motorpak bij ze gekocht en al tijdens de koop was het opgevallen dat 1 van de titanium schouderplaten beschadigd was. Pak toch gekocht en zij zouden mij een nieuw setje schouderplaatjes toesturen, je kunt ze immers gemakkelijk vervangen. Na twee maanden maar eens gaan bellen waar ze bleven, plaatjes stonden in bestelling en ik zou dezelfde week worden terggebeld met een update wanneer ik ze kan verwachten. We zijn inmiddels weer een maand verder, nog geen telefoontje of plaatjes ontvangen. Ik vind het een mooie zaak en ben tijdens de koop goed geholpen, maar sinds het geld binnen is, is de service ver te zoeken.

William E., 19 Oct 2017, 08:03:32: Ontevreden
In 2010 kocht een vriendin van mij hier nieuwe motor. De afspraken van accessoires waren ze niet nagekomen. Bij thuiskomst zaten er deuken in de tank. Zij geloofden ons niet. Hebben ze ook schoorvoetend opgelost. Dankzij keihard bewijs!
1 vd accessoires nooit meer gekregen. Daarna nog motortassen willen kopen. Totaal geen advies of hulp. Uiteindelijk bij een andere motorzaak gekocht en geholpen.
Onbeschoft te woord gestaan, niet klantvriendelijk, slechte service. Koop daar niet!


Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo