logo
Noord-Brabant
NaamMotoport Breda
URLhttp://motoportbreda.nl
PlaatsBreda (zoek op de kaart)
Oordeel42 procent tevreden (5)17 procent twijfelachtig (2)42 procent ontevreden (5)Mark, 23 Jul 2006, 00:26:38: Ontevreden
Op zich een goede zaak om iets te kopen, maar voor reparaties ga ik er niet meer naar toe.
Heb er een keer mijn koppeling laten ontluchten. Uiteindelijk bijna 30 euro betaald en hij was nog niet echt ontlucht.
Ben daarna door gereden naar een andere zaak waar mijn koppeling toen volledig ontlucht is.


René, 22 Oct 2006, 21:50:10: Tevreden
Goede kennis van zaken, altijd een goed gesprek en aardige kerels.

Goede zaak, maar niet altijd de goedkoopste. Maar of je daar altijd gelukkig van wordt??

De zaak bestaat niet voor niets al jaren.

Frans, 16 Sep 2007, 03:10:22: Tevreden
Monteurs oké; nemen de tijd om e.e.a. uit te leggen. Verkoper gewiekst( daar is 'ie dan ook verkoper voor; maar er zijn grenzen aan; bood mij geen enkele ruimte om af te pingelen terwijl mijn inrtuilmotor aanzienlijk duurder enkele dagen later te koop aangeboden werd. Kom er nooit meer terug omdat ik mij genomen voel.

Frank, 16 Jan 2009, 21:02:10: Tevreden
Kundige monteurs die de tijd nemen voor je problemen en deze ook vakkundig oplossen. Motor jaren in onderhoud gehad en altijd netjes geholpen.

Henk, 11 Apr 2010, 13:52:10: Ontevreden
Motor weggebracht voor wat klein onderhoud. Bellen ze me een week later op: "Dit was mis en dat was kapot en we moesten zus en zo vervangen"... Voor mij dus geen enkele ruimte om nog te besluiten het wel of niet te laten doen en uiteindelijk een rekening die 3x zo hoog was dan vooraf opgegeven. Voel me genaaid en ga daar nooit meer heen!

Mitchel, 16 May 2010, 07:52:34: Tevreden
Het kost wat moeite om de aandacht te krijgen van de verkoper (terwijl bekenden meteen begroet werden en kofie aangeboden kregen), maar als je hem dan te pakken krijgt dan nemen ze de tijd voor je.

De prijs voor een inruilmotor is vrij goed te noemen en een eerlijk gesprek op een rustig plekje verliep prima.

Kortom, een zaak die een goede eerstwe indruk wekte waar ik nog een keer terug kom

Koen, 06 Mar 2013, 12:30:17: Twijfelachtig
Ik heb mijn motor bij een andere motoport (wateringen) vestiging gekocht waar ik zeer bedroevende service kreeg. Na de koop ben ik min of meer met een kluitje het riet in gestuurd toen ik een probleem had. Ben toen geswitched naar motoport breda. Heb mijn motor daar in onderhoud. Echter toen ik mijn motor wegbracht voor onderhouds beurt was afgesproken prijs 250 euro. er werden zo veel 'problemen' gevonden dat ik uiteindelijk 520 moest afrekenen. Ik heb nooit een telefoontje gehad dat het duurder zou worden en toen ik er wat van zei zeiden ze dat er alleen kleine dingen aan het licht waren gekomen maar dat daarom totaal bedrag wel hoger werd. Toch word ik er goed geholpen en hebben zeker de monteurs kennis van zaken. Adviseren ook goed en kostenloos. Ondanks hun vreemde manier van omspringen met geld een okay bedrijf

Yakko, 02 May 2013, 10:37:53: Ontevreden
Een enkele voorpoot uit elkaar laten halen, was 150 euro kwijt, losse voorpoot aangeleverd, ronduit belachelijk. Geen prijsafspraak gemaakt, dus eigen schuld. Motoport Breda is gegarandeerd $$ achterlaten.

Arjen, 15 Jul 2014, 15:50:08: Ontevreden
Voor de tweede maal mijn MBK er naar toe hebracht voor een beurt en een andere achterband. Je maakt 2 weken van te voren een afspraak. Brengt hem al een dag van te voren en een week later is hij nog niet terug maar wel een moer die ze hebben moeten verwijderen met slijptol, draadeind van achteras afgebroken en nu omdat ik zelf belde krijg ik te horen dat bij montage van de uitlaat bij de flens het een en ander afgebroken is moet worden uitgeboord en er moet worden getapt ben benieuwd wat de rekening worden gaat, dat ik het er niet eens mee ben mag wel duidelijk zijn lijkt me.

van Overveld , 06 Oct 2016, 15:42:01: Tevreden
goede zaak en een aardig blond vrouwke achter de balie.
Hebben veel op voorraad, en bestellen gaat ook snel. De monteurs hebben me al een aantal x geholpen en het vertrouwen is daar zeker. Monteurs met verstand van zaken zijn het.
Ik kom daar enkel voor klein verbruiksmateriaal zoals remblokjes/remolie/pakking/kering/filtertjes ed. Voor mij een prima zaak.

RNp2ud1RS, 18 Oct 2016, 11:36:30: Twijfelachtig
she has lost 40 lbs and looks amSngzi.ao in our communal fear we have failed. Lets remember we are the parents and we can only do the best we can, but letting fear rule our parenting is a sure way to mess it up.Great Post!

Svenson, 23 Aug 2018, 10:07:37: Ontevreden
Ik kocht mijn motor daar met een zeer hoge tellerstand (174.000). Door de verkoper werd mij verzekerd dat hij altijd goed was onderhouden. Er zaten ook onderhoudsboekjes bij. Keurig elke 10.000 km afgestempeld door motoport Breda. Toen ik enekele weken later terug ging om te vragen wanneer een bepaald onderdeel voor het laatst vervangen was, vertelde diezelfde man mij dat de motor daar nooit was onderhouden.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo