logo
Noord-Brabant
NaamMotorcentrum Roosendaal MCR
URLhttp://www.mcr.nl
PlaatsRoosendaal (zoek op de kaart)
Oordeel62 procent tevreden (18)3 procent twijfelachtig (1)34 procent ontevreden (10)kees, 21 Jun 2006, 08:43:51: Tevreden
hier wordt je nog ouderwets geholpen,altijd tijd om de juiste keuze te maken. monteurs zijn zeer bekwaam.

Mark Vogels, 23 Jul 2006, 00:19:29: Tevreden
Zeer tevreden. hebben hun eigen race-team dus ze hebben wel wat kennis in huis.
Ik laat er tegenwoordig alles doen wat er moet gebeuren (grote beurt, nieuwe banden etc, etc).


RENE, 17 Jul 2007, 17:09:38: Tevreden
Goede zaak, gemotiveerd personeel.
eerste motor daar gekocht is zeker niet de laatste.

Rene, 01 Aug 2007, 17:09:57: Tevreden
Mijn motorzaak nummer 1
Hier kan een ieder met een gerust hart een motor kopen.
Nemen alle tijd voor je, je mag proefrijden zonder problemen en ze denken met je mee.
Vooral paul is een goeie vent.

ga zo door MCR!

Ruben, 23 Jun 2008, 15:27:47: Tevreden
Goed tevreden, wel een paar kleine dingetjes gehad zoals het niet hebben besteld van onderdelen, maar verder goed, altijd keurig netjes word je er geholpen!

Als ik weer een motor koop is het zeker daar!

Martijn, 27 Feb 2009, 11:35:15: Ontevreden
Ben erg ontevreden over MCR, ten eerste worden onderdelen altijd vergeten te bestellen, ok dat is nog te overkomen.

Maar heb een schadereparatie laten doen twv. 2800 euro. Ik moest het zelf voorschieten, dit werd niet direct met de verzekering geregeld door hen.

Ook had ik aangegeven m'n snelheidssensor die kapot was gelijk te vervangen onder de verzekering, dit hebben ze nagelaten waardoor ik later alsnog 250 euro uit eigen zak kon betalen om m'n snelheidsmeter weer werkend te krijgen.

Daarna ben ik nog een keer erheen gegaan om mijn MIVV uitlaat door een BOSS te laten vervangen. Ik moest wachten toen ik kwam tot m'n uitlaat afgekoeld was. Heb op een mooie zonnige dag 2 uur daar staan wachten voor ik eindelijk werd geholpen.

Toen was ik klaar met MCR. Als ze aan je kunnen verdienen helpen ze je maar al te graag, maar heb je al betaald en moeten ze nog iets uitvoeren dan sta je achteraan.

Jasper, 29 Jul 2009, 00:07:49: Ontevreden
Zeer ontevreden :(
Na een zogenaamd erg goed fietsje van ze gekocht te hebben, bleek na schade aan de fiets dit een racefiets te zijn geweest waar hun zelf op geraced hadden.
Blok was zeker niet standaard meer, wat de levensduur ervan niet bevorderd.

Zelf het blok eruit gehaald en daarheen gebracht zodat hun de klepjes even konden controleren... daar € 300,- voor moeten afrekenen(alleen kleppendeksel eraf en speling meten).

2 dagen later stond het fietsje weer stil..... nooit enige tegemoetkoming van ze gehad, ondanks de 'foute' fiets die ik daar gekocht heb.

Jammer dat er na het ontvangen van de centen geen service meer verleend word :(

Bert, 24 Aug 2009, 10:00:15: Tevreden
Alleen goede ervaringen. Vriendelijke benadering bij de verkoop. Werkplaats niet te duur en volgens mij goed.

Bert, 12 Oct 2010, 00:52:32: Tevreden
Laarzen gekocht, binnen een jaar rits kapot, ze regelde nieuwe, maar deze drukte op enkels, ze regelde weer nieuwe en duurdere zonder bijbetalen.

John, 29 Mar 2011, 10:10:13: Tevreden
Zeeeer tevreden. Ik kom hier al jaren, heb er verschillende motoren gekocht. Ze staan altijd voor je klaar en denken mee. Deskundige en vlotte hulp bij problemen. MCR ga zo door!

Gerard, 01 Apr 2011, 09:33:24: Tevreden
1e motor gekocht daar, voor een extreem scherpe prijs, service was erg goed en medewerkers vriendelijk.
Maar zoals ik hier al meer lees, zodra jouw geld in hun zak zit bekoeld de vriendelijkheid van bepaalde medewerkers behoorlijk snel, totdat je weer iets komt kopen..
Kopen --> Dr. Jeckyll
Gekocht-> Mr. Hyde

hekSnilaining, 24 Apr 2011, 07:01:14: Tevreden
zeer interessant, bedankt


John, 01 Sep 2011, 10:55:52: Tevreden
Hé martijn als jij iets wilt verhalen op je verzekering gaat je motorzaak niet voor jouw bankieren. En als je sensor kapot gaat moet je die zelf betalen, maar niet je verzekering. Door mensen zoals jij zijn de premies zo hoog.

henk, 01 Jun 2012, 21:58:04: Ontevreden
Onderdelen veel te duur.
highwaybar bij mcr 129 euro ( met korting )
bij highway hawk zelf 55 euro
Je word wel netjes geholpen dat dan weer wel, echter onderdeel was besteld, na drie dagen antwoord sorry meneer het is naar een een of andere webshop gestuurd we kunnen niets meer voor U betekenen tot ziens. zucht...

wouter, 27 Aug 2012, 20:05:16: Tevreden
Ben goed geholpen bij passsen van pak, helm, laarzen etc. Heb uiteindelijk niet veel gekocht want de pasvormen kwamen net niet overeen.

Aangezien ik een ouwe motor rij en al het onderhoud zelf doe kan ik over verkoop/onderhoud service niet veel zeggen; behalve dan dat ik het nog nooit meegemaakt hebt dat ze onderdelen vergaten te bestellen. Onderdeel prijzen zijn hoog (kunnen ze ook niet zoveel aan doen denk ik). Door het werk zelf te doen kan dat gelukkig wel lijden.

trail, 16 Apr 2013, 22:41:09: Ontevreden
Heb hier een motor gekocht maar zal dat niet meer doen. Geen goede service helaas. Ze hadden de motor die ik zocht staan maar als ik alles had geweten dan was ik toch nog wel even verder gaan zoeken. Mooie praatjes bij verkoop, aftersales niet zo geweldig helaas.

Kevin, 19 Apr 2013, 10:19:56: Tevreden
Ook hier niets dan goeds. Willen altijd even met je meedenken als er iets niet goed is. Maken ook altijd keurig tijd voor je als je op zoek bent of een probleem hebt.
Ben er geweest voor het zoeken naar een motor en heb bij geen enkele andere zaak zo'n goed gevoel gehad.
Heb er ook mijn sleutels besteld en die waren nog sneller dan afgesproken klaar.
Ga zo door!

Edith, 26 Apr 2013, 11:07:14: Tevreden
Ik heb hier een nieuwe motor gekocht, er waren wat dingen die niet goed waren aan de motor toen, maar deze zijn toen keurig opgelost. Nu is er weer een klein probleempje met mijn motor die inmiddels een paar maanden oud is, ik ben in afwachting van de oplossing. Ik ga er vanuit dat dit goed gaat komen gezien de ervaring van enkele maanden terug. We zullen zien....

Michel, 17 May 2013, 17:31:58: Ontevreden
Ik ben niet tevreden over de montage van mijn motorvork. Er was namelijk een bout vergeten. Niet dat dit zo gevaarlijk was. Maar het zou problemen kunnen hebben opgelevert in de toekomst. Ook vroeg MCR mij om mijn email adres. Dat heb ik gegeven met het verzoek geen spam! Maar ik krijg nu constant spam van motorzaken binnen hierover. Ook toen ik het gemeld had bij MCR zouden ze het stoppen. Maar dat is nooit gebeurt.

Mauro, 25 Feb 2014, 21:34:57: Ontevreden
In Juni 2013 mijn r6 bj 1999 daar achtergelaten omdat dat tijdens het rijden een enorme rattel kreeg uit het. Aangezien wij vanuit Amsterdam kwamen, heb ik besloten om bij de dichtsbijzijnde zaak hem achter te laten.
Ze beweerden dat het een kleppen probleem was.
Ze hadden voor €265 een compressie meting gedaan, deze zag er voor alle 4 cylinders goed uit.
Ik vroeg nog aan ze of het niet wellicht de kettingspanner was van distributie, ik had gelezen dat dat een probleem kan zijn bij die r6 ... ze zeiden alsnog dat het 95% een kleppen probleem was.
Reparatie daar niet laten doen, ik heb de motor gebracht naar mijn eigen motorzaak in AMS. Wat bleek het? Toch de ketting spanner... (€100)
Uit eindelijk €365 weg gepist voor een kettingspanner een een foute diagnose van MCR.
MCR adverteerd ook nog eens met het moto "beste yamaha zaak van Nederland"
Niets ervan,
Ik ben geen verhaal meer gaan halen in Roosendaal, kost me nog meer knakken.
Ik betwijfel de expertise toen ze mij deze diagnose hadden opgesteld...

Winger, 11 Aug 2014, 08:21:43: Ontevreden
Regelmatig geweest, omdat ze dichtbij zitten. Toch rij ik liever 30 km. om dan dat ik hier nog terug kom.

Personeel is wel vriendelijk, maar niet echt geïnteresseerd. Advies geven doen ze alleen als je er specifiek om vraagt. En dan nog merk je dat ze eigenlijk alleen willen verkopen, liefst tegen zo hoog mogelijke prijs. Iets navragen waar ze "over zullen terugbellen" kun je vergeten. Dan moet je zelf bellen.

De prijzen liggen er sowieso een stuk hoger dan gebruikelijk en ook bij hoge bedragen is onderhandelen over de prijs net zo zinvol als praten tegen de muur.

Simpele dingen als een band monteren doen ze goed (weliswaar traag), maar voor ingewikkeldere zaken zou ik toch elders gaan informeren.

Al met al geen aanrader.Gerrit , 06 Sep 2015, 17:18:37: Tevreden
Super motor zaak voor mij nummer 1 ik kom er extra uit Limburg voor doen wat ze zeggen en nog een beetje meer ik kan zeggen een aanrader

Rien, 24 Mar 2016, 16:01:18: Ontevreden
Na het aanschaffen van een motor was de service ver te zoeken en bleken kleine dingen niet in de garantie te vallen.
Alles is veel te duur en hebben alleen maar verkoop praatjes.
Ik kom daar nooit meer. Er zijn veel betere winkels in de buurt.

Stephan, 28 Sep 2016, 15:25:32: Tevreden
Na mijn ongeval met mijn Z1000SX zocht ik een betrouwbare en eerlijke Kawasaki dealer in de buurt, om mijn motor te laten herstellen. In omgeving Dordrecht zit niet zoveel. Toen hoorde ik van MCR alleen maar positieve geluiden dus gevraagd of zij mijn motor wilde herstellen. Alles goed gecommuniceerd en uiteindelijk heel tevreden over het schadeherstel. Hebben zich in allerlei bochten gewurmd om de motor niet fiscaal total loss te laten gaan, maar te repareren.

Simpelweg een top team, denken met je mee, geven je een welkom gevoel. Zo hoort een motorzaak te zijn. Ga zo door!

Wim, 26 Mar 2017, 16:51:02: Ontevreden
Nieuwe motor gekocht met accessoires.
Na ondertekenen contract hoorde ik alleen maar dat een nieuwe motor opbouwen alleen maar geld en tijd kost. Hij wou er ook meer voor rekenen als wat in de brochure stond. Na aandringen erover is dat goed gekomen maar is niet leuk. Hij gaf ook aan dat die geen vertrouwen erin had dat het goed kwam met betalen??? Nieuwe motor moet een klein feestje zijn maar die lol was ik al kwijt.
Motor opgehaald en betaald en in onderhoud bij andere dealer, bij MCR kom ik nooit meer.

Kees L., 08 May 2017, 18:02:05: Tevreden
Altijd vriendelijk! Toen ze mijn motor op kwamen ophalen waar ik mee gevallen was kreeg ik n doos gebak voor de schrik! Naderhand de motor voor een schappelijke prijs doorverkocht door Paul. Niks dan lof!

Jan, 31 May 2017, 10:17:26: Ontevreden
Slechte zaak die vriendelijk zijn op het moment dat je wat koopt.
Service is ver te zoeken, garantie bestaat opeens niet meer en zijn ze ook niet vriendelijk meer.
Mij zien ze hier niet meer.

Erwin, 27 Feb 2018, 21:10:22: Twijfelachtig
Wel vriendelijk als je wat zaken komt kopen, heb er 2 motoren gekocht maar hun onderhoudsprijzen zijn veel te duur. Een voorband op een gekochte motor was niet meer geweldig, doen we 50/50 zei hij. Ik enk nou netjes geregeld tot de rekening betaald moet worden blijkt dat de 50% van MCR de normale prijs ergens anders is. Koop er nog weleens een flesje forte oid maar onderhoud laat ik er niet meer doen, rijd liever naar Motoport in Goes.

Svenson, 23 Aug 2018, 10:21:03: Tevreden
Geweldige zaak. Ik kom er al jaren. Heb mijn FJR bij hun in onderhoud.
Deze motor kocht ik bij motoport Breda (zie mijn recensie daar) en bij het eerste onderhoud vonden ze allerlei gebreken. Dat heeft me wel wat gekost, maar sindsdien heb ik al 10x een 10.000 km beurt laten doen, zonder bijzonderheden. Ja, je leest het goed. Deze monteurs hebben mijn FJR al ruim 100.000 km in onderhoud. Ik heb nog nooit stilgestaan. Zeer deskundige werkplaats, dus.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo