logo
Limburg (NL)
NaamRosa Motoren
URLhttp://rosamotoren.nl
PlaatsEysden (zoek op de kaart)
Oordeel82 procent tevreden (9)18 procent ontevreden (2)l.dreessen, 30 May 2006, 21:07:31: Tevreden
superzaak ! prima service , leuke mensen,gewoon top.

Martin, 24 Sep 2006, 10:11:16: Tevreden
Hele prettige zaak, eerlijke prijzen en vriendelijke eigenaar en personeel. Hebben nog echt respect voor motortechniek en doen reparaties dan ook met toewijding

Roger, 17 May 2008, 08:49:00: Ontevreden
Prijsopgave gevraagd voor beurt. Bij ophalen 300 euro duurder dan afspraak. Reactie, ja dat waren alleen de onderdelen, uren had ik er nog niet bijgeteld. Bij thuiskomst schade aan motor ontdekt (zijkap pin afgebroken, spiegel zat nog maar met 1 pin vast + was bekrast). Na contact hierover, nee sry wij weten van niks.

Huub, 09 Sep 2009, 12:17:47: Tevreden
motor gebracht voor distributieketting en geleiders, in begin onduidelijke communicatie met eigenaar[geleiders waren niet meebesteld]na gesprek met monteur alsnog besteld. bij demontage nog een anders defect gevonden, na overleg dit ook laten repareren en ik moet zeggen het is perfect gerepareerd lof voor de monteur[zeer betrokken en serieus met het sleutelen].

Rene, 09 Feb 2011, 19:33:41: Tevreden
Geweldige motorzaak, gerund door een gedreven eigenaar en eigenaresse.
Ludo heeft hart voor zijn klanten, en kent zijn klanten ook persoonlijk. Je hoeft maar te bellen, ja tuurlijk kom maar langs, geen probleem. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen, komt hij je motor ook halen. Schappelijke prijzen, en ja ook zijn kachel moet roken he! Zeer kundig personeel, met name Bert is gewoon een ster moneteur. Knappe zaak die me daar nog weg krijgt.

Brian, 12 Apr 2011, 17:28:25: Tevreden
Super zaak waar goeie service de normaalste zaak van de wereld is.
Ik koop alleen nog bij Ludo en voor onderhoud geld hetzelfde. Monteurs zijn gewoon vaklui zoals dat ook hoort.

Ruben, 21 Apr 2011, 14:07:29: Tevreden
Elk jaar komen ze mijn motor halen en brengen voor een onderhoudsbeurt. VariŽrend van een kleine beurt tot wisselen van banden en ketting.
Tot nu toe geen enkele probleem mee gehad. Altijd duidelijke antwoorden en altijd volgens afspraak.

JS, 07 Mar 2012, 10:46:41: Ontevreden
Ging erheen om te kijken naar een R1 die ik op de internetsite heb gezien. Daar aangekomen was de verkoper niet alleen erg ongeinteresseerd maar wilde me echt een belachelijk lage inruilprijs geven voor mijn motor. Verder speldde hij mij op de mouw dat mijn motor maar op 3 cilinders liep (ben zelf monteur en weet zeker dat dat niet het geval is.) en had hij nog allerlei andere ononderbouwdeafkraak punten aan te merken. De R1 die te koop stond was boven de marktprijs geprijsd en bovendien van boven tot onder bekrast. ik ben met de staart tussen de benen weer vertrokken...

Jean-Marie, 10 Sep 2014, 18:34:35: Tevreden
Kom inmiddels meer dan 10 jaren bij Rosa motoren en Ludo doet altijd alle moeite om te helpen en geeft je ook eerlijk advies als hij je niet kan helpen. Heeft me nu voor een zachte prijs aan een nieuw Bagster zadel geholpen. Ludo, alle waardering!

Wim, 08 Jun 2015, 15:53:29: Tevreden
In September 2014 eindelijk Rosa ontdekt, na eerst wat teleurgesteld te zijn geraakt bij de plek waar ik mijn motor gekocht had.
Rosa heft gewoon alles voor me gedaan dat nodig was om me verder te helpen, denkt altijd mee, ook voor goedkopere alternatieven, gewoon top. Ondertussen alweer teruggeweest voor andere zaken. Niets dan lof, geweldige motorzaak, zeer goede monteurs, aardige en eerlijke mensen. Niets dan lof!

Tom, 03 Feb 2017, 20:43:49: Tevreden
Voor onderhoud aan mijn BMW F650 kom ik altijd hier (ook al is het niet bepaald de dichtstbijzijnde motorzaak voor mij).

Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, ook al is het druk. Prijsindicaties van te voren klopten tot nu toe altijd (of zelfs iets er onder).

Ook een keer lekte een keerring, die enkele maanden van tevoren vervangen waren. Hoewel de garantie al verlopen was, werd dit zonder kosten voor me opgelost.

Chapeau voor de uitstekende service en klantvriendelijkheid!

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo