logo
Gelderland
NaamSolo Moto The Next
URLhttp://www.solomoto.nl/
PlaatsTiel (zoek op de kaart)
Oordeel100 procent tevreden (2)Bart, 16 Sep 2016, 12:55:51: Tevreden
Wat een supper bedrijf. Laatst een lampje stuk en kon direct langskomen. Dennis starte mijn motor en hoorde direct iets wat hem niet aanstond, had flinke schade aan motor kunnen aanrichten als ik dat mee door had gereden. Nu is dat snel en vakkundig voor een faire prijs opgelost. Dit is echt een motorzaak waar je met vertrouwen je bike kunt laten onderhouden, deze kerels snappen waar ze mee bezig zijn. Dus zoek je een goed en betaalbaar adres voor onderhoud en een leuke tweedehands motor. Zou ik zeker SoloMoto in Tiel adviseren!

Solo Moto (Dennis), 16 Sep 2016, 14:25:42: Reactie van dealer
Leuke reactie Bart, bedankt voor je klandizie en bericht!


Guus, 08 Feb 2017, 12:59:37: Tevreden
Hallo Dennis,

Ik wil je even laten weten dat ik veel plezier beleef aan de bij jou gekochte Suzuki 600 GSR . Ik ben er weliswaar pas een paar keer mee weggeweest maar deze motor bevalt mij nu al heel goed !
Hij rijdt als een nieuwe, stuurt goed, maar moet wel oppassen dat ik niet teveel bekeuringen ga krijgen. Hij gaat als een speer.
Ik vond het trouwens prettig zaken met je doen. Ook Aron je monteur is een zeer vriendelijke jongen die echt even de tijd voor je neemt. Motor is ook goed afgeleverd.
Ik heb volgens mij een mooie en fijne motor voor een goede prijs !!
Ik heb dan ook het volle vertrouwen in jou, en je bedrijf, en ik zie je voor de eerst volgende onderhoudsbeurt.

Groetjes Guus

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo