logo
Noord-Holland
Naam101 Motoren
URLhttp://www.101motoren.com/
PlaatsAmsterdam (zoek op de kaart)
Oordeel67 procent tevreden (2)33 procent ontevreden (1)Jimmy, 30 Sep 2015, 11:19:06: Tevreden
Nieuwe achterband nodig. Zaterdagmiddag (rond 1 uur) gebeld wanneer ik langs kon komen, en diezelfde dag al om 5 uur. Zo gezegd zo gedaan, langs gekomen om 5 uur en een half uurtje later reed ik naar buiten met een nieuwe achterband. Terwijl Klaas (eigenaar) bezig was heeft hij me veel verteld over technische aspecten van motoren. Dus nog leerzaam ook. En best een stuk goedkoper dan de gemiddelde zaak in en rondom Amsterdam.

Eimert, 17 May 2018, 22:25:01: Tevreden
Mijn Honda Varadero reed niet meer fijn. Door een ooit eens verkeerd uitgevoerde reparatie trok de motor valse lucht. Klaas heeft dit vakkundig gerepareerd :). Hij heeft ook zonder extra kosten een uitgedroogd ventiel vervangen. Verroeste schroeven vervangen voor nieuwe. Ben erg blij met het resultaat.

Adventure rider, 08 Jul 2018, 10:16:56: Ontevreden
Na een bijna 2000 euro kostende klus aan mijn motorblok de motor teruggekregen met een olielek. Heeft het meerdere keren proberen op te lossen maar uiteindelijk gooide hij het bijltje erbij neer. Schroomt niet om je smoesjes en leugens te vertellen. Als je wel houdt van een gokje met je motor als inzet dan laat je hem hier achter.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo