logo
Noord-Holland
NaamMotoport Amsterdam
URLhttp://www.motoport.nl
PlaatsAmsterdam (zoek op de kaart)
Oordeel29 procent tevreden (9)13 procent twijfelachtig (4)58 procent ontevreden (18)Har, 06 May 2005, 22:02:23: Ontevreden
Motoren staan allemaal strak naast elkaar. Kan niets goed zien. BMW R1100RT werd aangeprezen door verkoper. Bij nader onderzoek zagen we allemaal beschadigingen.

Daniel, 27 Oct 2005, 20:25:17: Twijfelachtig
Over het algemeen ook erg dure fietsen in vergelijking tot andere dealers.

magnum, 13 Jan 2006, 20:51:55: Tevreden
Al die motorports zijn veelste duur geen wonder met al dat personeel.
verkopen ja willen ze wel service hebben ze een broertje dood aan

Jeroen, 24 Apr 2006, 09:18:15: Ontevreden
Jammer dat er niet uiterst ontevreden bij staat. Serieus het grootste setje vervelende en onbetrouwbare verkopers in de omgeving Amsterdam. Als beginner daar een helm en textiel ingeslagen. Alles kon en mocht en ze waren vrezelijk vriendelijk. Totdat na twee weken het klittenband het begaf, en de strap van de helm wel erg makkelijk los ging. Wat ik kwam doen en dat dat hun verantwoordelijkheid niet was. Dit soort slijtage was immers debet aan het gebruik. NA TWEE F***ING WEKEN!!!!!

Soes, 20 Mar 2007, 19:06:09: Ontevreden
als je er koopt zijn ze vriendelijk. Daarna alleen als je het onderhoud er laat doen en daar rekenen veel geld voor. Ook ongevraagd poetsen van de motor en dan 2 uur extra arbeidsloon vragen bij de kleine beurt. Bij andere motor van mij elders aangeschaft (ook bij een Motoport) wilde men bij een electronische storing niet te plekke kijken wat het was. Ik kon afspraak maken over 2 weken. K-tent, kom er nooit meer

Bert, 09 Jul 2007, 09:52:09: Twijfelachtig
Verkoop gedeelte is prut. Veel te duur.
De werkplaats is top. Kundige mensen en i.t.t. andere werkplaatsen ruim van opzet.

Jan, 09 Feb 2008, 13:25:05: Ontevreden
1x geweest met interesse voor een nieuwe motor, kreeg een belachelijk laag inruilbod, elders bij een andere Motoport 1000 euro meer inruil gekregen en daar toen de nieuwe motor gekocht.

wim, 23 Jun 2008, 19:46:41: Ontevreden
zeer ontevreden. Was op bezoek bij een vriend toen ik opeens een lekke band kreeg. Hij wou er wel een nieuwe band omgooien tot ie door kreeg dat ik geen klant bij em was en ik 150km verderop woonde. Toen moest het opeens nagevraagt worden en mocht ik een afspraak maken.

Arno, 20 Jul 2008, 18:13:36: Ontevreden
Zwaar ontevreden zelfs !!!!
kocht voor 15 euro ofzo kneepads ...achteraf bevielen ze toch niet: ze waren dunner dan mijn afgesleten paar. Tot nu toe prima, geen blaam voor Motoport Selling.... Maar blijkt dus ineens dat het geen " Niet goed geld terug is"
.... je mag voor 15 euro iets anders uitzoeken.
ik zeg:"waar staat dat bord met dat erop dan ?"
hij zegt "dat weet iedereen die hier koopt en het staat op de bon"
ik zeg " het staat niet op de bon, er staat SPECIAAL BESTELDE DELEN MOGEN NIET GERUILD WORDEN (lijkt me logisch).. dass iets anders.."
hij op de bon kijken en zegt dan " oohh jaa ...dat moeten we dan maar aanpassen"
Dus heb uiteindelijk voor 8 euro cotton-reels gekocht en kon "voor deze keer dan" de overige 7 contant terug krijgen.

Al met al een stomme zet van ze... ze zitten bij mij om de hoek maar ik rij voortaan toch echt naar Bakker Motor Service in Zwanenburg toe ...zelfs voor het kleinste schroeffie of kettingspray !!

hny, 16 Jul 2009, 11:25:43: Ontevreden
oplichters van de bovenste plank!
zowel met hun prijzen als hun produkten, want je moet heel erg goed opletten als je daar een motor koopt.
Ken veel mensen die daar zijn geweest, echter niet 1 met een positief verhaal (eerder bizar slecht)

jimmy Mokum., 06 Aug 2009, 18:45:35: Twijfelachtig
Vage verkoper(zei dat ie monteur!?was.....),stond tekijken naar een V-storm,verkoper;die heb ik ook!,ik denk mooi,dan weetje vast wel hoeveel versnellingen z'n ding heeft;antw.verkoper uuuuuuhhhhh......
Komt nie erg geloofwaardig over.........beetje vaag,verder geen ervaringen met deze toko,maar ik zou wel 2x nadenken er wat tekopen.

Rom, 09 Aug 2009, 21:35:43: Ontevreden
Ik ben er een paar keer geweest om onderdelen voor m'n fiets te halen.
Noodgedwongen want er zijn GEEN betrouwbare adressen in Amsterdam. Laatste keer hebben ze zelf een verkeerd onderdeel besteld wat ze dus niet kunnen retourneren! Ik heb er 12 weken op moeten wachten en ik zei "laat maar ik repareer mijn huidige onderdeel wel zelf". Toen was het over met de liefde! Wat een ASO VOLK!!!
MotoPort Amsterdam K#TZAAK

harry, 19 Aug 2009, 11:37:55: Ontevreden
Helaas haalt deze zaak het niet wb service bij de zaak van Uithoorn. Ik kocht de bestelde jas toch niet, en de blonde vrouw werd gitzwart van woede. Het werd net geen scheldpartij!, en met veel moeite kreeg ik mijn aanbetaling terug. Van te voren afgesproken dat ik het terug zou krijgen als het produkt niet naar smaak was. Een vervelende ervaring!

Bert, 24 Aug 2009, 09:48:43: Tevreden
Een keer een nieuwe motorfiets gekocht. Niet echt veel op aan te merken. Inruilprijs was goed. Verkoper niet bijzonder vriendelijk en met wel erg veel dingen tegelijk bezig. Dat is wel jammer als je toch een zak geld komt brengen. Verder geen ervaringen met deze zaak.

M., 24 Oct 2009, 18:14:33: Ontevreden
Schandalige Service ik vroeg een keer aan de dealer van wat is me motor waard voor de particuliere verkoop en toen wouden ze me niet helpen later op de dag misschien.

kwam ik dus later op de dag terug bood hij me 4500 euro voor me motor voor een motor terwaarde van 12000 euro

er stond toevallig daar een R1 te koop wat 4 jaar ouder is dan mijn motor en 3 keer zo veel heeft gereden als die van mij voor 9600 euro

omdat ik jong ben proberen ze je te belazeren

martin, 30 Jan 2010, 09:43:37: Tevreden
een keer een kleine 125 cc gekocht voor weinig
werd voor 25 euro bij me thuis gebracht, 75 kilometer verder.
ik was heel blij met deze service midden in de winter

martin, 01 Mar 2010, 21:48:12: Tevreden
weer een motorscooter gekocht ,zonder inruil afgeprijsde aprilia scarabeo voor 3990 rijklaar {geen rijklaarmaak kosten} en wordt ook nog 75 km verder bij me thuis afgeleverd ,vind ik toch service , en ik hoef niet gelijk met nieuwe scooter de snelweg op, kan ik teminste rustig inrijden.

Ben, 22 Oct 2010, 14:54:45: Ontevreden
Ik kwam kijken of het bij hun interessant zou zijn om een nieuwe Suzuki GSX650F/A te kopen met uitgestelde betaling waar ze mee adverteren op hun website. Bij een andere dealer had ik dit zelfde type (ook nieuw) gezien, ook met ABS maar dan 1000,- goedkoper!!! Ik was benieuwd waar zij mee konden komen. ze kwamen met de adviesprijs van 8.999,-Met helemaal niks dus, er ging nog niet een dubbeltje af, antwoord van de verkoper: wij betalen toch de rente in 2010 ( dat duurde nog 2 maanden) daarna waren de rentekosten voor mij !
Dat was de korting, een typisch geval van klanten de deur uitjagen, en verkeerde zuinigheid lijkt mij. Hier kom ik echt nooit meer en ik zal hem ook niemand aanbevelen.

MARCO, 20 Jan 2011, 01:41:04: Ontevreden
Geen service, geen verstand van zaken, geen interesse, gewoonweg alles niets. Na vele bezoeken en na vele jaren zie ik geen enkele verandering. Wel proef ik een raar sfeertje 'hongerig naar geld' maar competente antwoorden als je even doorvraagt krijg je of in het geheel niet of het simpelweg fout!

Bram, 24 Jan 2011, 01:29:38: Ontevreden
Duur en weinig behulpzaam. Ben daar niet geweest voor een motorfiets dus daar kan ik niet over oordelen, maar boven bij de onderdelen kan er geen lachie vanaf en het is echt takke duur. Kom op zeg 4 euro voor een boutje? Was dat ik het op dat moment nodig had. Verder kan er geen advies af als je een vraag hebt, structureel snappen ze niet wat voor oplossing er kan zijn voor een probleem.

Jammer dat er verder in de buurt geen zaken zitten, maarja ga wat meer richting West of Noord en je hebt toch prima zaken in Amsterdam.

Caroline, 09 Nov 2011, 17:35:23: Redactie: oordeel telt niet mee in beoordeling.
edit: reageren onder verschillende namen, bedrijven zwart maken en onderwijl sluikreclame maken.. wordt niet gewaardeerd.

KAWARACER, 19 Feb 2013, 12:48:58: Ontevreden
Meer als een week gewacht op een kabletje die ik achteraf zelf binne een dag had kunne bestellen , debile hoog uurtarief voor de monteurs proberen em ook nog wat extra onnodige reparaties aantesmeren

evert, 06 Mar 2013, 20:43:03: Tevreden
juli 2012 een suzuki burgman gekocht nieuw nog geen dag later nadat ik hem had op gehaald viel de onderkap eraf ik reed over een hobbel in de weg met 50km bleken de plastik drukkers er niet in te zitten en er misten schroeven. volgende dag terug en gewoon vol houden dat ik een stoep rand geraakt had met erop og eraf rijden. het werd gemaakt met veel moeite en ruzie en geschreeuw. haalde hem de dag erna op en kon de voolgende dag weer terug want was de luchtfilterverloren op de snelweg hadden ze niet vast gezet. ook weer geregeld met veel gezeik en gelul. rijd er dus lekker op in rijden nog zelf vindt ik roest op het frame daar ben ik 4 keer voor terug geweest want ze hadden het de eerste keer alleen schoon gemaakt. en na de 4 keer en veel aan dringen iemand van suzuki laten komen en met meerde lagen verf is dat ook op gelost. aantal weken later hoorde ik een raar geluid dus weer terug ze hebben er zelf een week elke morgge gestart en konden niks vinden ik heb gezegd tegen ze je doet je best maar om het te vinden, hebben ze gedaan was de uitlaat losgebroken aan de binnen kant . na een antal dagen ging het FI lampje branden waren de draden losgebroken van de sensor ook weer gemaakt met ook veel pijn en moeite. nu nog stteds problemen met de FI lampje en al zeker 10 keer terug geweest en komen ze met het smoesje ik m0oet hem uitlezen. oke perfect ze lezen hem it maar kennen niks vinden. en daar mee moet je het doen. nu kwam ik er van de week achter dat mijn voorvork het chroom veroerst is en dat t stuk er boven ook de uitlaat en de achterveringen hebben ook roest ik terug geggaan ja aan roest ken je niks doen zeggen ze dan. dat heb ik ook op mijn motor zeggen ze dan ik zeg ook nog geen jaar oud jouw motor nee 6 jaar kijk effe het verschil trekpop.
ik heb hem nu daar staan ik neem hem niet meer voor dat lampje op gelost is en de roest en dat er iemand van suzuki een keer goed er naar komt kijken. vreselijke mensen daar en ook erg dom.

Patrycja, 20 Jan 2014, 23:22:05: Twijfelachtig
Qua klantvriendelijkheid een dikke plus; verkoper van motoren nam zijn tijd, proefrit geen probleem en geen gladde praatjes mijn inziens.
Motor bleek echter in te houden bij het gas geven op snelweg. En had nog een paar andere minpuntjes.
Dit was echter niet bekend bij de verkoper.
Wel zou hij na het horen ervan zelf nog een rit maken op de desbetreffende motor.

Afdeling kledingverkoop zijn aardige, geduldige mensen. Bestelling laarzen duurde alleen wel erg lang.

Daan, 07 Apr 2014, 16:09:14: Ontevreden
Vervelende winkel. Liepen 10 verkopers rond, die met elkaar stoere verhalen uitwisselde. Ik kwam er serieus kijken voor een dure fiets. Na 5 minuten alleen rond de motor te hebben gestaan maar weer vertrokken. Motor was ook in slechte staat voor de prijs. Nooit meer naar toe

GERRIT VAN DER KOLK, 04 Jan 2016, 17:07:41: Tevreden
VORIG JAAR SHOEI GT AIR, PLUS DANE BROEK GEKOCHT GOED VOORGELICHT.piet, 08 Mar 2016, 15:07:15: Ontevreden
keer Kawasaki gekocht bij motoport Den Bosch werd afgeleverd bij motoport Selling amsterdam kwam hem halen was van daar staat tie en zoek het uit dacht dat motoport samen werkte???

Gilles, 13 Aug 2016, 09:39:44: Tevreden
Prettig zakendoen, Zero gekocht daar en mijn BMW voor een eerlijke prijs ingeruild. No nonsense.

Eimert, 17 May 2018, 22:32:12: Tevreden
Dashboardlamp gekocht, mocht een winkelwagenmunt gratis meenemen. De showroom ruikt vrij muffig.

MotorMike, 04 Jan 2019, 11:49:58: Ontevreden
Vervelende sfeer bij de balie van de reparatie, eigenlijk gewoon lomp en klantonvriendelijk. Het was niet druk en toch kon ik lang wachten om vervolgens eigenwijze dingen te horen over mijn motor, maar helaas voor jullie weet ik best veel van motoren af (en zeker van mijn eigen Suz) en lul je mij niet zomaar onder tafel. Laat maar zitten ik ga wel naar Zaandam.

piet de vries, 20 Feb 2019, 22:04:15: Ontevreden
Op de kleding weten ze niet hoe gore tex gewassen moet worden, ze adviseren de verkeerde dingen, wat besteld, nou ik zit er nog op te wachten, ze lullen maar een eind in de ruimte, verkoper motorfietsen is m gesmeerd, die liep alleen maar motoren te verplaatsen, motoren gaan vies de winkel in, ze poetsen wat ik begreep met siilcone de kunststof delen en gebruiken het metaal spul voor het kunststof, kwam er als klant zowel boven als beneden, geen verstand van zaken, slechte service, en ze maken met rain x de vizieren schoon, nou dat is niet wat een vizier fijn vindt volgens Arai, ..

Patrick , 14 Mar 2019, 07:09:11: Tevreden
net hier weer een nieuwe motor gekocht zeer goed geholpen door Rolff Selling liet me echt zelf de keuze maken veel proefritten gereden en tot op heden zeer tevreden kom hier al sinds de zaak nog van Mauris Selling was kortom een zeer tevreden klant

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo